Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taedium_Vitae

Kto ma ochote zabic swoja siostre?

Polecane posty

Tak mnie wkuuuuurzaaaaa ze shok, ja chyba naprawde ktoregos slonecznego dnia wezme noz i prosto w plecy!! ciagle narzeka ciagleeee sie pluje ze to i tamto nie daje mi zyc!! jest o dwa lata starsza ma teraz 21 zgoszkniala i za wszystko co sie przytrafilo ( porazki ) obwinia innych... agrrrrrrrrrrr jak zadzicie sobie z takimi problemami bo ja juz nie moge!! ogolnie to nie przeszkadza mi to ze oddycha ale jak otworzy pysk to az mnie nerwica bierze

Z tym zabiciem to mam nadzieję przenośnia. Ludzie są jacy są i jeśli nie masz na nich wpływu to poprostu ich ignoruj.

ja miałam wczoraj zamiar wystawić moją siostrę na allegro ale dziś już ją kocham:) powiedzcie mi jak to jest ze czasami człowiek na te same bodźce reaguje inaczej?

Wlasnie chodzi o to ze juz minelo kilka miesiecy jak sie do siebie prawie wogole nie odzywamy.. troche mnie to przeraza ale w koncu nikt nie gwarantuje ze rodzina to najlepsi przyjeciele.. :/

Gość a ja najchetniej ubilabym
mojego 17letniego brata-nigdy nie sadzilam ze ktokolwiek bedzie doprowadzal mnie do takiej furii:O

Gość nie ty jedna
Ja mojej nie kocham. Zbyt wielką krzywdę mi wyrządziła.:( Siostra to najbardziej podła i zawistna istota z jaką miałam do czynienia.

Gość Oddaj siorkę mi ...
... Ty się pozbędziesz kłopotu, a ja będę miał co poruchać :classic_cool:🖐️

Taedium_Vitae - a to moze ty tez jesteś zbyt agresywna?? Pisanie o zabiciu jej, o tym że ma pysk świadczy tylko o tym że ty tez jesteś argesywna i arogandzka...

Gość kotłowy
daj ją mnie , do kotła ją przywiążę grubym łańcuchem i w kotle napalę , będzie jej cieplo i przyjemnie gdy połaskoczę ją pogrzebaczem gorącym w przerwie pomiędzy łubudu :) obiecuję że wróci bez ucha :)