Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siddaszem

Kocham Jezusa

Polecane posty

Gość ale porazka
nie moge otworzyc linka , sorrki to pytanie ile dalam bylo do mnie ?:) poczytaj "fakty i mity" albo ksiazke "bylem ksiedzem" polecam na poszerzenie horyzontow

Gość zus ksieza
nie czytam szmatławców...nie rozumiem, dlaczego antagonista Kościoła bierze udział w topiku o takim temacie??

Gość ooojjjjjjjjjjjjjj
nie probowalas seksu...poczekaj az sprobujesz, nawet niechcacy...odwidzi ci sie zakon jak mialam 16 lat, tez bylam taka fanatyczka! wszystko sie nie liczylo poza KOsciolem..teraz mam 20 i inaczej patrze na swiat, na religie, na wiare i Kosciol. mimo ze wierze, w wielu kwestiach Kosciola sie nie zgadzam... aaaaaa i jeszcze jedno-dobrze ze po studiachchcesz wstapic.nie chce tu wymyslac ze duzo, ale uwazam ze jak przetrwasz studia w czystosci, bez chlopaka itp itd to bedzuie z Ciebie zakonnica...bo cos mi sie wydaje, ze na studiach...moze Ci sie po prostu odwidziec. mimo to gratuluje wiary. pozdrawiam

Gość Siddaszem
oojjjjjj --- ja nie jestem fanatyczką i liczy się dla mnie wiele rzeczy, nie tylko Kościół (a raczej Bóg) ! Choć staram się żeby to On był na pierwszym miejscu. I wiem (jestem pewna) że nie spróbuje sexu, nawet neichcący (nie wyobrażam sobie zeby ktoś miał dotykać moje ciało..)