Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibys

forum grafików 2d jakie moglibyście polecić?

Polecane posty

ta ty też:P:P grube brykli:P:P ile masz ciekawe czy więcej niż ja:P:P

no jeszcze z denkami od szampana nie konkuruję ale mam rozwalone tzw Cylindry więc jak ktos patrzy na świat moimi okularami to widzi mazy apropos pomysłu zauważ ,że wszelkiego rodzaju piłeczki mają charakterystyczne łatki i tu piłka do tenisa nei jest wyjątkiem...jest od razu rozpoznawalna i np zrobić biały rysunek łatek piłki do tenisa i zrobić dodatkowo je wypukłe czy tam wytłoczone i nazwisko imię nazwisko trenera tez wypukłe i masz bonusowy negatych bo w piłeczce teniswej linie podziałów łatek są wklęsłe...taka idea:D

Gość czarny kruk
nibys wiesz co, to by bardzo dobrze wygladalo gdyby byla soczysta zielen, poprzecinana ta siatka, w ostrych kolorach i mocnym kontrastem

ja już prawie konkuruje:P:P fajny pomysl:) spróbuje coś takiego pokombinować jutro:P z piłeczka bo nawet teraz przeglądając sxc znalazłam kilka fot piłek więc będzie z czego zrobić obrys wiec było by od razu w wektorach:) czarny kruk akurat pomysł był przed wyborem obrazka:P i trochę nijak się ma do tego wszystkiego:P:P dzięki tobie tez przyszedł mi inny ciekawy więc może pokombinuje z fotką niestety jest czarno biała więc będzie trudniej o jakiś realizm ale w końcu to wizytówka:P: mianowicie wymyśliła właśnie z tej foty zielona ale lekko zgaszoną z elementami białymi białym fontem i czerwonym logiem. tylko też muszę pokombinować. a teraz już mi szkła mgiełką zachodzą:P:P i lepią się do powiek:P ale teraz abstrahując od tenisa trenerów i fotki. czy myślicie że coś w tym stylu może być ok właśnie bez użycia kolorów. bo mi ciągle po głowie chodzi tamten pomysł z jakimś ciekawym elementem zamiast właśnie siatki chodzi mi po głowie jakiś budynek albo ornament w szarościach właśnie tak ustawiony z boku przyciemniony żeby wchodził w tło i biele litery nic więcej. bo jak ja się na coś uprę to muszę już to zrobić i pewnie juto będę szukać idealnej fotki:P

idę spać dzięki za pomysły:P ja jak nie mam nic do roboty to porostu nic nie robię więc może zmobilizuje mnie chę zrobienie tego co proponowaliście:) dobranoc:)

jak skopiować Photoshopie maskę warstwy?? 6.6 pls bądź tutaj:) moja ostania desko ratunku:P