Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia łysiejąca

Wypadanie włosów podczas karmienia piersią ...

Polecane posty

Gość Mamusia łysiejąca

Witam .... Odkąd mały skończył 3 miesiące włosy zaczęły wyłazić mi garściami ... Problem znany kobietom karmiącym .. ale co Wam pomogło ? Macie coś sprawdzonego ? Polećcie coś !! Witaminy dozwolone podczas karmienia łykam i dietę mam raczej bogatą .. mały na szczęście nie jest na nic uczulony ... A warkocza pół zostało .. i wcale się to nie zamierza skończyć ... HELP ;)

Hej:) Ciaza to dla kobiecego ciala okres totalnej burzy hormonow, przemian potrzeb, dlatego koniecznie musisz wzbogacic swoja diete o suplementy, na włosy jest doskonały wyciag ze skrzypu polnego, dodatkowo poprawia wyglad skóry paznokci i reguluje trawienie, oprocz tego jest wiele preparatów wzmacniajacych włosy w sklepach zielarskich. Moze musisz spozywac wiecej białka. Musisz pamietac ze kazdy nawet ziołowy preparat moze miec wpływ na Twopj pokarm dlatego dokladnie czytaj ulotki dolaczane do produktow. Proponuje wybrac sie do apteki, lub sklepu zielarskiego:) Wszystko powinno wrocic do normy z czasem.

Gość Mamusia łysiejąca
Dziękuję ... a podczas karmienia można brać doustne preparaty ?

Mi też wypadały, to czas dochodzenia organizmu do siebiepo ciąży..w czasie ciąży brało sie witaminy.......włosy tak nie wypadały......raczej robiły sie piękniejsze......wypadają tylko martwe,osłabione.dojdą potem do siebie...ale witaminy brać , nie zaszkodzi:)

Gość Mamusia Łysiejąca
Dzięki Wam ... pozdrawiam skontaktowałam się z położną .. Skrzyp wolno łykać więc lecę w te pędy do apteki :)