Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N_A_S_T_K_A

STUDENCI !!!

Polecane posty

Gość to jJaaaaa
o Nastka pewnie bedziesz bedziesz miała u mojego taty praktyki na 3 roku wszyscy ze zdrowia ida do niego ;D

U Twojego taty?? Ale u niego są praktyki czy pracuje w dziale praktyk? Bo wiesz,praktyke mozna zalatwic praktycznie wszedzie,tzn w kazym miescie....:) No chyba ze to jakos inaczej na 3 roku,ja jestem na 1 :P

Gość czerwona pelargonia
a, oczywiście pragnę zaznaczyć, że tydzień również minął naukowo, żeby nie było:) i nawet 5 z ćwiczeń się pojawiło, więc ok:) A te epizody damsko męskie - tak jakoś w przerwach się dzieją... kurcze, bo to jest dziwne. Ok.21 wyszłam z domu z psem... i co? policjanci mnie podrywali...eee? że jaki ładny piesek, a że my panią często panią z pieskiem widujemy...usmiechy, spojrzenia...jasneeee. Mnie po prostu dziwi czemu tak jest, że wszyscy tak nagle...i w takich ilościach... jestem taka zagubiona:] serio. Aha, flirciarą też nie jestem:P oni sami zaczynają... Nastka - może w takim razie nie przyjazdzaj do domu na weekendy...? Tzn. może nie rób tego może 2 razy z rzędu, to może rodzice jakoś zaczną tęsknić? i jakoś inaczej spojrzą na tą całą sytuacje? może też jakoś tak porozmawiaj z mamą? Trudna sytuacja... Trzymaj się:* Paradies - też będzie dobrze:) napewno (bo jesli ja tak mówię, to tak jest:) ).

Gość czerwona pelargonia
aaaaa:) i na wybory idzcie!:)

Gość pavlo21
czerwona pelargonia,co studiujesz?

Odpowiem za nią- Pelargonka studuje Srosunki miedzynarodowe na Uniwersytecie Warszawskim. Buzki wszystkiem,moze zdaze sie jeszcze odezwac. ;)

Gość chmurra
Hej :) Czerwona pelargonia - na kolosa do BB jak najbardziej sie uczyc. I nie popelnij tego samego bledu co ja. Jesli masz historie Polski z doktorem J., to odezwij sie chociaz pare razy na cwiczeniach! On lekka raczka stawia mnostwo piatek, a piatka z cwiczen zwalnia z egz!! A ja glupia nie zglaszalam sie po plusy za odpowiedz i musialam pozniej uczyc sie do tego egzamu.. :/ Jak tak opisujecie wasze wrazenia z pierwszych dni studiow, to mi sie przypomina moj pierwszy semestr... Wspominam go teraz jako jedne z najlepszych miesiecy w moim zyciu ;) Tez sie mnostwo chlopakow za mna uganialo a ja nie moglam w to uwierzyc. Przez poltora roku posucha jak na pustyni, a na studiach taki wysyp. ;) Eeech, bajerancko bylo, czlowiek nie wiedzial co to sesja... Rozwazalam ostatnio ze znajomymi zalety i wady systemu bolonskiego (moj brat sie juz na to zalapal) i zalety widze w nim takie, ze mozna po 3 latach przerwac studia, wyjechac gdzies, zaczac pracowac, a potem wrocic do nich np zaocznie... Mozna sobie to rozlozyc jak sie chce, no a jakis tam tytul sie ma. A my po 3 latach nie mamy nic, jakbysmy przerwali studia to potem trzeba zaczynac od poczatku. Z drugej strony, te jednolite 5cioletnie pozwalaja na dluzszy czas zycia studenckiego :) Ma sie o wiele wiecej luzow, praca mgr majaczy gdzie w blizej nieokreslonej przyszlosci a ludzie zajmuja sie rzeczami, na jakie pozniej nie beda mieli czasu - dzialalnosc w organizacjach studenckich, erazmusy, wyjazdy, imprezy itd. :)

No to ja chyba jestem pasztetem,bo za mna nikt sie nie ugania ;) a moze ich odstrasza moj chlopak ptzychodzący po mnie ?hahaha,jest kochany,ale przyznaje sie ze skrucha,ze jestem flirciarą! :(..... ;)

Gość czerwona pelargonia
z systemem bolońskim jest o tyle dobrze, że np. mam licencjat z sm, a magistra mogę zrobić np. z administracji itp. I na innej uczelni (może SGH...?;) ). Narazie nam nic nie mowią na temat kolokwium... oj. A sesja 28.01....oj... Na wyborach się było?:> ja już spełniłam swój obywatelski obowiązek:) Jutro znowu poniedzaiłek...

ja jestem coraz bardziej zadowolona z germanistyki, oby tak dalej.. mam nadzieję, że dam sobie radę z tym wszystkim, czego się najbardziej obawiam - ze wstępem do językoznawstwa, gramatyką opisową..:O:O to najgorsze. Reszta - fonetyka i inne cwiczenia w ramach PNJN-u są naprawdę fajne:D pozdrawiam Was dziewczyny i powodzenia na studiach:)🖐️

Czesc dziewczynki co tam?Ja ok,na przyjazd namowil mnie moj facet,a mialam byc nieugieta...ale te duze blekitne oczy...ach...ide spac,jak widac po tym co pisze-jestem padnieta :P

Gość czerwona pelargonia
siema!!!! jak minął tydzień? U mnie ok....'niby cudownie, tylko wcale nie jest dobrze'... mam bardzo miłych kolegów w grupie;) wczoraj jeden powiedział mi, że jestem 'uosobieniem dziewczęcości'...chyba miłe to:))) A ogóle to reszta panów jest bezndziejna. Takie jest moje zdanie na koniec tygodnia. Może za tydzień zmienię zdanie. Uczę się o kryzysie gospodarczym w latach 20 i 30 i czemu to nie wpłynęlo na Związek Radziecki i jak się ksztaltował socjalizm...;) milutko. :* dla was

Czesc dziewczynki.Dawno sie nie odzywalam,ale jakos czasu brakło.Co tam u Was?jak sie zyje?U mnie wporządku,jakos leci,jestem zadowolona.Mam juz kolokwia,pytaja nas,wiec ostro sie \"uczymy\" ;) Piszcie co tam u Was Laseczki :)

ja mam tez duzo nauki.. trzeba sie uczyc nie ma rady;] jest ok na uczelni nawet lubie tam chodzic. :) napiszcie co u was;*

Gość czerwona pelargonia
heeeeeeej:) co słychać??? Ja jakoś żyję... w autobusie oświadczył mi się dzisiaj słodki 4letni chłopiec o wdziecznym imieniu Maciuś. Prawie krzyczył, że się we mnie zakochal, że sie ze mną ożeni i jestem najpiękniejsza na śiwecie...;) kochany dzieciaczek.

Czesc dziewczynki.U mnie wszystko ok,w szkole tez do przodu,jakos leci.Wszystko iwec dobrze,ale nie odzywam sie z mamą.:(