Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N_A_S_T_K_A

STUDENCI !!!

Polecane posty

Gość czerwona pelargonia
:)

a ja ide na jazde na prawku. :O zajebiscie wprost:O ;) no i ostatnie dni wakacji:D hehehehehe w mojej grupie same girlsy sa, ani jednego chlopa:O bu;)

Hej Pelargonko 🌻 Paradies🌻 :) Paradies robisz prawko? Ja mam egz w czwartek za tydz.Dowalili mi w srode hist filozofii i juz nie mam wolnej.Nie przeszkadzaloby mi to,gdyby nie ten egz,... :/ trodno...

Gość ale wy glupie jestescie
i uwazacie sie za inteligentne??? egz,... :/ trodno... buhahah

To była literówka pajacu.Widze, ze dowartościowujesz sie wchodzac na forum i krytykując innych.Tylko wspołczuć. a te Twoje\"buhahah\" jest naprawde żałosne.Zabieraj zabawki i spadaj do innej piaskownicy.

Gość czerwona pelargonia
ciekawa jestem co takiego niektórzy chcą osiągnąć obrazaniem innych...ale cóż. Jak ktoś ma problemy sam ze sobą, próbuję wyładować to na innych. A ja właśnie piję kawę:P z mlekiem i się lenię. Zaraz wydrukuję sobie plan i angielskiego się pouczę. Ładna pogoda:) Prawa jazdy jeszcze nie posiadam, za rok zrobię:)

Ja planu nie mam co drukowac,zmieniaja go jeszcze.Zjadlam obiad,powoli przygotowuje sobie ciuchy,bo pozniej nie zdaze wszystkiego ogarnac. U nas pogoda srednia,zaraz chyba spadnie deszcz...Dobra dziewczyny zarzuccie jakims nowym tematem,bo nudy juz sie tu robią ;)

Gość czerwona pelargonia
porozmawiajmy o obecnej sytuacji politycznej:P inteligentnie. Jak ja zacznę...to nie nie mogę skończyć:P

POLITYKA...kochana ja sie nia nie interesuje(choc powinnam),nie rozmawiam o niej a i tak mam jej dosc...ciekawe dlaczego...?

Gość czerwona pelargonia
ciekawe czemu...:) powody każdy zna. No ja interesuje się tym, bo lubię i będę musieć:) Na wybory chyba pójdziecie...?:) A w piątek już mam spotkanie. Też macie jakieś "przedpremierowe" spotkanie? (bo już nie pamiętam)

Gość czerwona pelargonia
hmm..to chyba tylko ja mam takie spotkanie. A tłumy będą, bo cały wydział WDiNP będzie...

Gość czerwona pelargonia
nie ma za bardzo o czym... :)

Witam :) Widzę, że jak na razie jako jedyna z tego topiku posiadam prawo jazdy :) To widać, bo wczoraj samochód był u mechanika i blacharza w jednej osobie :) A tak poza tym to jutro jadę na uczelnie, pojutrze też, a teraz mam cały dom do sprzątnięcia. Średnio ciekawe zajęcie :O

Anetko to trzymaj kciuki,zebys nie była jedyna :P Chcialabym zdac za 1 razem,bo nie mam kasy na kolejny raz ;) A tak w ogole,to kto by nie chciał ;)

Mi się nie udało za pierwszym, ale trzymam za Was kciuki :) Ja to przeżywałam już ponad rok temu, tzn. od roku mam prawko.

Gość czerwona pelargonia
heeeeeeeej. Podnoszę:) To w ramach podtrzymania tematu i na zakończenie wakacji - jak spędziłyście wakacje?:)

Wakacje..no mogło byc lepiej :) Najdluższe wakacje w zyciu tak naprawde,a ja nie ruszylam sie nawet z domu-tzn nigdzie nie wyjezdzalam :( Pracowalam w kuchni,jako kelnerka,pomoc kuchenna,sprzatalam i ogolnie tez poswiecilam ten czas na robienie prawa jazdy.Potrzebna byla i jest kasa,odlożylam sobie,nie mialam wyjscia.I tak naprawde ani sie obejrzalam,a tu juz trzeba sie pakowac i jechac.Powiem Wam jednak,ze moim marzeniem od dluzszego czasu bylo wyrwac sie z domu,wiec jestem szczesliwa.A Wasze wakacje?? 🌻❤️

Gość czerwona pelargonia
no tak, w sumie wakacje były już od czerwca...;) 2 tyg. na "mojej" Sycylii;) eh...cudnie było, byłam już drugi raz, ale w tym roku byłam w okolicach Palerma, w Cefalu`. Palermo też zwiedziłam;) i polecam;) taak i poznałam tam kogoś, pracował w hotelu, pomagał w restauracji... chyba najpiękniejszy i najbardziej kochany facet jakiego kiedykolwiek widziałam... i niestety teraz zostały tylko maile i smsy. Ponoć za mną teskni... heh, przynosił mi gałęzie z pomarańczami zamiast kwiatków...;) Potem 2 tyg. w Zakopanem, 1 tydzień w Rzymie... a reszta to już w Warszawie.. pozdr.:)

Gość czerwona pelargonia
yyy...kasę? Hmmm. Wiem, że to troche wciąz dziecinne i takie no... okey, chyba wystarczy jedno słowo - Rodzice. W sumie Babcia też...

no cóż, a ja siedziałam w domu całe wakacje, dlatego w sumie dobrze, że już zaczynają się studia, bo niewyróbka.. W toronto city nie będę miała neta, ale w weekendy będę w domu, więc;) piszcie dziewczynki zawsze, co u was na studiach, ja też będę się starała relacjonować:D

hej Paradies 🖐️ Pelargonko🖐️ Pewnie,ze bedziemy pisac.Nie wiem do konca czy bedemiala neta,jesli nie to go zalatwie i bedziemy w kontakcie :) Ide zaraz na jazdy-mam dwie h :) Ciesze sie,bo nudzi mi sie w domu :/ Ide sie troche ogarnąć ;) :P

Dzień dobry ;), Znajdę tu kogoś z Uniwersytetu Gańskliego albo Politechniki Gdańskiej? Generalnie chodzi mi o \"zmolestowanie\" kogoś w sprawie kierunków, klimatu... Maturzanką tegoroczną jestem... Jesteście juz poza domem? Tęsknicie?

Gość czerwona pelargonia
brzydki dzień... jakoś tak szaro. U fryzjera byłam, potem na poczcie opłaty zrobić... a pózniej do dentysty. Ogólnie zwykły dzień. A pojutrze...:)

CO POJUTRZE? imprezka sie szykuje? Ja bylam na jazdach i przy okazji pozalatwialam wszytskie sprawy jakie mialam do zalatwienia ;) Fryzjer by tez mi sie przydal,ale skad tu kase brac ?:(:( U nas tez kiepska pogoda,lada moment spadnie deszczyk

hehe:) ja jutro mam dwie godziny jazdy:O zajebiście:P:classic_cool: jestem wymiataczem szczególnie na łuku .. a dziś kupiłam sobie kurtkę na jesień i jest git:classic_cool: i słońce świeci, choć rano było szaro:classic_cool: 🖐️ pozdro girls:) Animia - tu niestety nikt z Gdańskiego;) a skąd jesteś, z Wybrzeża:) bo ja mieszkam 18 km od morza:P🖐️:D