Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Copier

Kto chce laptopa ferrari???

Polecane posty

powstaje nowy serwis przyjacilol co w podobie do grona.jeszcze nie wystartowal a juz jest konkurs.Mozna wygrac np.laptpy, kamery internetowe i telefony. Moge podac adres strony i sami sobie to sprawdzicie.Ale mam dla wszystkich propozycje.Konkurs polega na zbieraniu punktow.Za kazda zaproszona osobe dostaje punkt, a ta osoba na start juz bedzie miala punkty za przyjecie zaproszenia.Piszcie maile a wysle zaproszenia.Naprawde swietna zabawa

Gość zenobia
to nie zaden laptop ferrari tylko asusu

Gość dziwne rzeczy
to po kiego grzyba robić jakies pseudo zamknięte forum???? no po co???? żeby dla głupich punktów pospraszać wszystkich któzy mają dostęp do neta????

Gość zenobia
to z ferrari tyle ma wspólnego co komórka levisa z telefonem.chyba asus albo jakis coś podobnego wypuszca te laptopy , maj solidna obudowe i zapłacili włochom za uzywwanie marki ferrari

pisze sie \"którzy\" to po pierwsze a po drugie ze w tle strony leci taka nuta, to nie znaczy ze ma dotrzec do zamknietej grupy osob.jak ktos nie chce nie bede namawiala.... W totka tez nikt nie wygra jak nie zakresli liczb.A jak wiadomo ludzie maja farta i wygrywaja....

zenobia dzieki, ja nie orientuje sie w takich sprawach, ale dobrze wiedziec

Gość dziwne rzeczy
o dzizas musiałaś wspomniec o tym którzy nie????? no po prostu bez tego nie miałabyś udanego weekendu:o bateria mi siada w klawiaturze i nie wszystko łapie pozdrawiam

ja tez dostalam zaproszenie na maila od nie wiem kogo i nie majac nic do stracenia zarejestrowala sie zaprosilam pare osob i zapomnialam o tym.dzis sobie przypomnialam, loguje sie a tu spora kupka punktow sie uzbierala, bo osoba zaproszona przeze mnie tez kogos zaprosila i robi sie lancuszek.Dostaje po punkcie za kazda kolejna osobe.moze szczesci mi dopisze.Chcialam po prostu zaproponowac wam udzial w zabawie.ja mialabym z tego kilka punktow a wy szanse na wygrani i punkty na start.jak chcecie....