Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MILENKA_19_

Facet jako przyjaciel... Przyjazn damsko-męska

Polecane posty

Gość mnbvcxzxcvbnmnb
wlasnie zaczelam czytac topik Sprawcza sila mysli:) moze mi to pomoze:)

Gość MILENKA_19_
wlasnie ja tez widzialam ten topic i chyba zaczne pozytywine myslec zeby te zlke mysli sie nie sprawdzily

Gość mnbvcxzxcvbnmnb
ja juz jetem na 5 stronie:) i mnie zaczarowalo,caly dzien bylam przygaszona a teraz sie usmiecham i jakos mi lepiej) moze w koncu cos tymi myslami wywolam:D

w moim przypadku również faceci musieli wszystko popsuć. prędzej czy później to zawsze idzi w jedną stronę.. bo przed przyjacielem się można otworzyć.. i w rezultacie to chyba powoduje że się jedna strona zakochuje.. dobrze by było jak by się żadna lubie obie strony zakochały.. też nie wierzę.. choć moze kiedyś uwierzę:P

Gość MILENKA_19_
no wlasnie.. ja mam cicha nadzieje ze jeszcze mnie pokocha, w koncu zawsze do mnie przychodzi.. A propo tego topicu to on mi tez poprawil humorek, teraz nie mam czasu go czytac ale jutro sobie posiedze przy nim :)

WSZYSCY moi męscy \" przyjaciele\" i nawet przyjaciele usiłowali w pewnym momencie zaciągnąc mnie do łózka....z róznym poziomem klasy i wyczucia:P wiec powiedzialam juz do widzenia takim PRZYJAŹNIOM FACET TO TYLKO FACET ...I NIC PONAD TO :D :p