Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaaanieaaa

NO I JAK WAM SIĘ PODOBA?

Polecane posty

Gość pytaaanieaaa

chcialam sobie kupic jakas fajne mlodziezowa torbe do szkoly jak mam mnei lekcji przegladajac allegro napatoczyla mi sie taka z jansporta chcialam sie was zapytac co sądzicie o niej? nie jest tandetna? albo jaka mozecie mi polecic dodam ze mam 18 ichcialam cos mlodziezowego a nie eleganckiego ;)

Gość Czy zastrzyk
daj link :)

Gość Czy zastrzyk
bardzo ladna

Gość Czy zastrzyk
ta pierwsza ladniesjza :)

bez obrazy ale wg mnie nieladna i tandetna. za 70 zl mozesz miec cos o wiele ladniejszego!

Gość calkiem ladna

Gość pytaaanieaaa
dzieki za linki ale szczerze powiedziawszy te torby divers'a tez nie wygladaja powalajaco, ani na jakies porzadne jak takie szmatki ale kazdy ma swoj gust ;) i kazdy ma prawo do wlasnego zdania ;)

:) tylko co do tej pierwszej ktora podalas to zobacz jakie ma wymiary czy Ci sie ksiazka a4 zmiesci, bo wyglada na malutka

Gość pytaaanieaaa
no wlasnie musze zobaczyc aczkolwiek chodzi mi o cos niewielkiego 4 a5 zeszyty na krzyż ;) prosze dawajcie swoje opinie albo jakies tez inne torebki chetnie poogladam ;)

Gość calkiem fajowa mlodziezowa
jak dla nastolatki pasuje szkoda ze troche cena wysoka

Gość malojghjk
mi sie podoba kolor też

Gość kwiatuuuuszek
super ta torba gdyby nie cena tez bym sobie kupila ......taka inna plecaczkowa i kolorek tez ładny

Gość magiie
no calkiem calkiem fason fajny kolor moglby byc icemniejszy

Gość Teżcoś
Torby w prządku. Jansport ma wytrzymałe produkty, jestem z nich bardzo zadowolona.

Gość pytaaanieaaa
do teżcoś=== a miales moze cos z ich produktow albo widziales na zywo ta torbe jestem ciekawa czy jak z wielkoscia i czy na zywo tez ma taki ladny kolor

świetna ta torba.... idealna do szkoly taka sportowa ala plecaczkowa sama chyba sobie ją kupię ale niebieską bo różowa jest kiczowata tylko musze jeszcze sprawdzic czy ma na tyle dlugi pasek zeby ja mozna bylo przlozyc przez klatka piersiowa ;) ale ogolnie git :D pozdrawiam

Gość pytaaanieaaa
do też cos --- przepraszam napisalam do ciebie miales nie zauwazylam ze jestes dziewczyna ;)

Gość a ile masz lat ...
bo ja nigy nie zalozylabym takiej torby do szkoly. O wiele ladniej wygladaja torby Diversa jezeli chcesz juz sportowa albo z Nike i Pumy.Ceny na Allegro nie roznia sie miedzytymi firmami za bardzo wiec zastanow sie. Ja zawsze kupuje torby w H&M i w Reserved - sa dobre, nie za drogie i przede wsyztskim kobiece

ja bym chyba nie kupiła, choć to zależy od tego ile masz lat, ja już chyba z takich toreb i plecaków wyrosłam :) dużo fajniejsze są torby Diverse\'a choć miałam jedną (kosztowała 100zl) i po 2 miesiącach cała się rozwaliła (oddałam do reklamacji i przyznali, że to nie moja wina i oddali kasę). Ale jeśli Tobie przypadła do gustu to bierz ją, przecież wymiary masz podane to można sobie jakoś to wyobrazić już :) wiele osób nosi plecaki JanSport i są bardzo wytrzymałe :)

Gość Glamorouss
NIgdy w zyciu bym jej nie kupila. Dziewczyno przeciez takie torby to tandeta :O

Gość pytaaanieaaa
w takim razie polećcie jakieś fajne torby ktore mozna by na allegro kupic chetnie obejze. ;) bo nie chcialabym wydac kasy na cos tandetnego

Gość mam taka jest naprawde
bardzo fajna i wytrzymala choc nie jest super pojemna ;) dla nastolatki extra