Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozen 222

Poznań ulubionym miastem gejów

Polecane posty

Gość Pozen 222

Poznań jest ulubionym miastem homoseksualistów - pisze "Dziennik". I publikuje badania, z których wynika, że co dwunasty mieszkaniec tego miasta jest gejem lub lesbijką. http://tnij.org/abim Od dawna się o tym mówi - miasto na litere P , były też nieprzyjemne afery np z Poznańskimi Słowikami czy arcybiskupem Petzem, do tego kibole Lecha Poznań znani z tego że śpiewają cienkimi głosikami i nad towarzystow kobiet przedkładają męską przyjażń Kobiety w Poznaniu nie mają lekko, w normalnym miescie jak kobieta wraca wcześniej z pracy to się martwi czy nie zastanie męża z kochanką , w Poznaniu kobiety maja inne zmartwienia - czy mąż nie ma kochanka

Gość tak sobie a muzom...
stawiasz w jednym rzedzie homoseksualistow i pedofili? bravo, misiu! :O

Gość dfrtgyh
Kibice kolejorza spiewaja cienkimi glosikami?????????? Ty debilu jestesmy najlepszymi kibicami w polsce, wiec raczej jestesmy NAJLEPSI... a co do gejow nie mam nic przeciwko nim , i ja tez cos wyczytalam w warszawie co 2 chlopak jest idiota ktory siedzi i wypisuje bzdury na forum.... w dodatku jest impotentem i zazdrosci gejom ze im przynajmniej cos staje...

Gość no ale to chyba
swiadczy dobrze o Poznanianach ... Pewnie są tolerancyjni i dlatego miasto to jest ulubionym miesjcem ludzi o różnych tolerancjach sexualnych :)

Gość aha no wlasnie
w wawie by zostali dawno zdeptani :O

Gość ciekawe ze mieszkam
w Poznaniu i przez moje cale zycie poznalam jednego geja. Natomiast z Warszawy znam kilku, mimo iz bywam tam sporadycznie ;) Kibice Lecha nie spiewaja cienkimi glosami, wiec polecam wizyte u lekarza, no i zmien obecnego, bo najwyrazniej cie oszukuje.

Gość no i potwierdza się
Poznań to gejowskie miasto :P , ja nic nie mam przeciwko nim , po prostu opisuje rzeczywistość :)

Gość gość
Pamiętam z młodych lat , że tam są fajni chłopcy

Gość gość
cały Poznań chórem.....hahahahahaha

Gość gość
kibice kolejorza ...to plują na kobiety i bili rumaka zamiast podrywać dziewczyny

Gość
ja uwazam ze bezdyskusyjnie Warszawa.;)

Gość gość
No i jakby nawet to co w związku z tym? Co za debil to napisał? Równie dobrze można powiedzieć, ze Poznan to miasto najbardziej kulturalnych ludzi lub tych którzy maja niebieskie oczy. Taki tekst jest niebezpieczny z uwagi na durnotę ludzi i możliwość ich reakcji. Najtrudniej sie żyje z ciemnota i zacofaniem oraz z syfem mentalnym .