Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annapo

Otwieram nowy klubik dla trochę starszych 30 tek

Polecane posty

Gość wesola anka
No skoro koniec świata blisko to ja poproszę do pełna pod korek ;)

Witam w kolejny ostatni juz wakacyjny tydzien............ Kawa z miłym uśmiechem na dzień dobry :) Ciekawe jak to bedzie po 1 -wszym wrzesnia juz poł miasta jest zamknięte i trudno się jeździ, a jeszcze wakacje, jak się skończą strach pomyśleć :(

Dzien Dobry :) Wesola - U mnie za to dzisiaj cicho wszedzie. My mamy dzien wolny,letni dzien wolny :):) Moi Panowie jeszcze spia,ja juz po spacerku z cielakiem.Wczoraj bylismy swiadkami,pierwszej zaborczej zabawy cielaka,bawil sie z corki suka i nikt z nas nie pomyslal,ze jak dwa zaborcze psy bawia sie zabawka to nic z tego dobrego nie wyjdzie. Tamta nie chciala puscic z jednej strony i on tez,na poczatku nie zalapalismy o co chodzi-ale jak probowalismy cielakowi zabrac zabawke to takiego szczekoscisku dostal i oczy wylupiaste,ze MM musial go powalic i pokazac,kto tu rzadzi bo przez chwile widzialam u niego wlake w oczach a on dopiero ma 8 m-cy i co najwazniejsze zostal wykastrowany ale do pol roku schodza mu hormony i wydziela taki specyficzny zapach. OJ- na oriencie juz od wczoraj ale nasza wina bo powinnismy to przewidziec. No dobra to na tyle,kawke ide pic i stawiam na stoliku dla Was na zachete (_)?(_)?(_)?(_)?(_)?(_)?(_)? Milego Dnia zycze.

Poniedzialkowo witam i do kawki sie podpinam ;) :P ... na eklerki sie juz nie zalapalam ale na dobry chumor i owszem ... a to w sumie wazniejsze :) Wesola 🌻 - no ja mysle ze nastepnym razem sie zalapiesz !! Dzieci rzeczywiscie rosna jak szatany.... przed Ala to mi sie wydawalo ze czas w miejscu stoi a teraz :O .... za kilka dni przedszkolaka juz miec bede :) Normalnie SZOK !! :) A co do wrzesnia i korkow .... tez juz sie psychicznie nastawiam :O .... do dobrego czlowiek sie szybko przyzwyczaja, teraz w 20 minut w pracy/w domu jestem za tydzien znow sie zacznie jazda w korkach :O Qrde, sierpien przynajmniej 3 razy w roku powinien byc ! ;) Erato 🌻 - to na kiedy tym razem ten koniec swiata przepowiadaja ? Bo nie wiem czy mi warto sie za porzadki w domu brac czy juz reka machnac :P ... :D :D No i musze sie jakos przygotowac :P .... nie wiem, moze zapas dobrego winka zrobic zeby jeszcze skorzystac ...? :D Rzeczywiscie ten Twoj psiak to jak dziecko.... takie troche wyrosniete :D :D U nas WE minal milo... w sobote bylismy u rodzicow bo mieli 40 rocznice slubu, a w niedziele bylo odsypianie i blogie nierobstwo :P. Takie week-end'y to ja lubie ;) :D No ale skonczlo sie dobre, czas do pracy wracac.... wiec milego dnia wszystkim zycze i zmykam :) 🖐️ 😍

No i tak sie z pisaniem slimaczylam ze Erato nie widzialam :) Co to za swieto u Was dzisiaj, kochana ?

Witam oj jak to sie dzieje,ze nowa stronka a mnie nie ma ,wstyd:P....ale tak prawde powiedziawszy to jakas korzysc tez jest.....Wesola sie nam rozpisala i to mi sie bardzo podoba:P... u mnie ciagle praca,dom itp...co prawda glowne zniwa sie juz skonczyly ale tu nie ma tak zeby byl jakis luzik....znowu trawa urosla i trzeba bylo siano zrobic,dzisiaj natomiast znajowy dzwoinil ze trzba bedzie w tym tygodniu kiszonke z kukurydzy zrobic bo inaczej sie nie da....pan ktory ma maszyne do kukurydzy,mieszka na stale w Niemczech i w tym roku nie dal rady wziac sobie inaczej urlopu ,kukurydza jeszcze troszke nie bardzo sie nadaje ,ale coz zrobic jak inaczej sie nie da... dla mnie to taki ostatni porzadny wysilek ,bo musze jakis obiad tym panom jak co roku zaserwowac ....a potem juz moge "odpoczywac" do nastepnych zniw..:):) a tak poza to jakos tak ostatnio kazda niedziele staram sie spedzic poza domem ,a teraz to nawet w sobote pozbieralam dzieci i na kilka godzin pojechalam do mamy troszke sie odstresowac.... wczoraj wybralismy sie do ikeii ...to tez mala wycieczka ,bo najblizsza we Wroclawiu....chcialam poogladac meble kuchenne,no i poogladalam :Pniestety takie jakby mi sie podobaly to nie na moja kieszen a mam kupic cos co mi sie nie podoba zeby tylko miec nowe ,to nie widze sensu i tym sposobem musze na nowo pokochac moja staruszke....chcialam chociaz kupic tak zwana wyspe robocza ale nie ma niczego co by jakos podpasowalo do moich starych mebli:(... i tak z Ikeii zamiast mebli przywiezlismy dzbanek do parzenia kawy i 2 szczury :P:).... Erato🌻Twoj pies Cie na chwilke nie opuszcza a ja mam odwrotny klopot nie umiem nauczyc mojej suczki zeby w domu siedziala ,tylko ciagle gdzies nam ucieka...wczoraj np.poszla za corka do kosciola i trzeba bylo ja odprowadzic do domu...w ogole jest strasznie nieposluszna.... Wesola🌻 ja tam sie bardzo ciesze ze tyle Cie teraz na Topiku i trzymaj tak dalej ....baaardzo prosze:P.... Rebeko🌻moj Maly na przedszkole musi jeszcze rok poczekac ale ja tam sie nawet ciesze ,bo jak sobie pomysle ,ze trzeba go bedzie wywlekac z lozka to juz teraz sie boje:P:)...na podworku u nas rzeczywiscie moze wiecej ciekawostek ale on duzo nie potrzebuje do szczescia,nawet jak nic nie widac,bo teraz juz szybciej ciemno to on przynajmiej kota zlapie i na schodach siadzie i juz jest zadowolony ,byle nie w domu.... no nic chyba tyle na dzisiaj bo robota czeka ....no to posylam moc caluskow i jeszcze polece poogladac fotki za ktore juz dziekuje i 🖐️ do nastyepnego razu...

Annapo - Hah-ha usmialam sie z tego psiaka,do kosciola zaczal chodzic biedulek :) Ten moj bedzie dzieciak do 3-ech lat,tzn: zachowanie bedzie dziecka,dopiero po ukonczeniu 3-ech jego budowa i zachowanie osiagna apogeum. Wiem co mam w domu,wiec ostrozna musze byc non-stop,to jest tylko pies,czasami ludzie traktuja psiaka jak czlowieka i tutaj jest blad-on dziala instynktownie,nie uczuciowo.Kazdy najmniejszy szmer,czy jakis dziwny znak,moj reaguje warczeniem,oczywiscie,jesli dochodzi od drzwi. Nie szczeka,bo mu zakazujemy,to jest budynek mieszkalny nie dom wolnostojacy :) Uczymy go skutecznie-jesli sie nie slucha,zakladam mu smycz-odprowadzam na miejsce i nagradzam,pies wie,ze za dobre rzeczy jest nagroda a za zle kara,czyli smycz i na miejsce i kompletne ignorowanie go przynajmniej z 10min. Annapo zastosuj ze swoim to,dziala. Oj na temat psow moze duzo pisac,bo zjadlam juz chyba wszystkie ksiazki na temat psow bojowych i sama widze,co sie dzieje.Ufff-nie bede was zameczac. Aniu-zycze chciaz troszke odpoczynku. Rebeko - Hmmm przedszkolak juz bedzie maly w domku? Fajna sprawa,ja lubialam prowadzic dzieci do przedszkola,sam aradosc i te laurki i wierszyki i gale dla rodzicow-ach super,tylko u mnie byl lekki problem z zostawianiem ich tam-jak tylko znikalam za drzwiami to u starszego musialam czekac z 10min,czy nie beda mnie wzywac bo Konrad mial na zawolanie 40C goraczki-jak to jego mamy nie ma? pozniej dopasowal sobie pania w dlugich blond wlosach i ta mu pasowala bopodobna do mamy. Z mlodszym natomiast,nosilam zabawki takie tam ,,bum,bum,, czy cus w tym rodzaju,pozniej jak juz sie oswoil zostawal ale cyrk mialam nie raz.Oj te dzieci. U nnie Kochane wolne dzisiaj bo to taki ,,letni dzien wolny,, w Sierpniu,od dluzszego czasu nie bylo wolnego,wiec cos tam wrzucili na Sierpien,zeby ludziska nie glupieli od roboty :) z przymruzeniem oka oczywiscie. No dobrze,czas jechac na jakies zakupy,bo przez weekend nie zrobilam a przeciez nie bede brac auta w tygodniu,tylko po to,zeby sobie ponosic torby nie-zreszta trzeba MM wykorzystac,samo sie nie zrobi :) A ten koniec swiata zapowiadaja na 21-ego Grudnia,czyli nic sie nie zmienilo,tylko wczoraj ogladalam dosyc wnikliwie film DOOMSDAY i tak powiem wam,wierze i nie wierze ale to co sie dzieje na swiecie teraz z tymi huraganami i wulkanami, i jak np: dzisiaj w USA to zaczynam sie martwic troszke a co jesli naprawde to przebiegunowanie bedzie ,ba wlasciwie to juz sie wszystko dzieje,co jesli naprawde w kilka godzin wszystko szlag trafi,hmm,z jednej strony to i dobrze a z drugiej,dlaczego akurat za naszego zycia? Ufff,koniec bo od wczoraj o tym mysle-glupia zamiast,komedie ogladac to ja sie jeszcze doluje i was przy okazji. Ale mam dzisiaj pisane.

No to do grudnia troche czasu zostalo, Erato, to sporo winka zdaze jeszcze wypic :) :D .... tyle ze ten porzadek jednak bede musiala w domu zrobic bo do grudnia to bysmy zarosli :P.... Mam ogromna nadzieje ze u nas nie bedzie problemow ze zostawaniem w przedszkolu... narazie Ala entuzjastycznie nastawiona wiec jestem dobrej mysli :) Ania 🌻 - kuchnie na wymiar sobie zrob :) Akurat w temacie jestem bo rodzice beda robic ;) ... Jak sie dobrze rozgladniesz to w cenie gotowej kuchni mozesz miec taka na wymiar ze wszystkimi bajerami jakie Ci do glowy przyjda :) Innym wyjsciem jest wymienic tylko fasady :) .... kumpela tak robila.... koszty nieporownywalnie mniejsze a kuchnia jak nowa :) Nie mam dzis WOGOLE ochoty do pracy :O ... od rana jeszcze nic porzadnego nie zrobilam i znow bede przez nastepne dni nadrabiac :O .... no ale jak len na kark wsiadze to go ni hu hu nie przegoni :D :D :D :D :D To co popoludniwa kawka ? Zapraszam : \_/> \_/> \_/> \_/> \_/> .... :)

OOOOOOOOO proszę, proszę ledwo człowiek topik na chwilę z oczu straci a tu ruch nie przymierzając jak na Marszałkowskiej ;) Bardzo mnie to cieszy, bo ostatnio sama do pieca dokładałam ;) Na kawę popołudniową to już za późno, ale na winko dobre od Rebeki w sam raz poczęstujesz? Tak trzeba przed tym końcem przyjemności zarzyć!!! A co nam innego zostało ? Pogoda taka już prawie jesienna u mnie, ale mówią,że jutro ma być ładnie......upałów nie lubię za bardzo a ostatnio było naprawdę ciężko,ale żeby od razu w kożuchy wskakiwać ;) to też nie za bardzo...

Dobry Wieczor :) Aaa wpadlam na ta lampke wina od Rebeki-Mnie tez polej- jak zostalo jeszcze a co? :) Jak Koniec - To Koniec :) moze jednak Annapo wstrzymaj sie z ta kuchnia jednak :)moze juz nie trzeba :) No,bo co nam zostalo! Bylam na zakupach,humor poprawilam-bo jak tu tygodniowo nie stracic,swoje trzeba zaplacic. Pocieszam sie tym,ze na dwa tygodnie raczej mam z glowy to i owo. No to Milego Wieczoru zycze a ja na kolacje wymyslilam kurczaka z rozna-wiec-dlaczego nie,zapomnialam,ze dawno nie bylo. Gdyby ktos mial ochote,ZAPRASZAM :) Wesola -Pociesz sie,ze u nmie juz tez jesiennie,tutaj jak w Czerwcu zobaczysz juz slonce-i jak go nie lizniesz troche-To karnacja jasna do konca roku :):)

Dzień dobry słonce świeci :) Panie z koła gospodyń wiejskich na tv 2 tańczą Jezioro Łabędzie pozazdrościć średnia wieku plus 60 ! Stawiam kawę i bułeczki z malinami drożdżowe:) Miłego dnia :)

Dzien Dobry :) Oooo- kawka- jak milo :) Wesola - ale sobie wyobrazilam te ,,Labedzie,, :):) Milego Dnia

Witam na popoludniowa kawe zapraszam.... no i co ja mam teraz robic:P...jak tak rzeczywiscie ma byc ten koniec swiata ,to chyba nawet nie bede kuchni malowac,bo i po co :P zeby gruz byl odnowiony...:)... robie salatke jarzynowa na jutro,moze macie ochote pomoc ?troszke tego trzeba zeby tyle tego"chlopa" nakarmic....:) u mnie jesieni na razie nie widac ,co prawda upalow tez nie ma ale jak dla mnie to w sam raz takie sobie fajne ciepelko,a co do karnacji,to wlasnie niedawno sie smialam ze jak w tym roku uda sie nam pojechac na basen to chyba ludzi bedziemy straszyc nasza bladoscia:P.... ja sie opalac nie moge ,a cora tez ma uczulenie na slonko takze przy tych osobkach co korzystaja ze slonka to my baardzo jasniejemy:P Erato🌻 nasz pies w sumie caly czas na podworku ,wiec nawet nie ma okazji zeby go uczyc,poprostu nie za dobra rase wybralam ,bo ogolnie sie mowi ze beagle to czesto z domu nawiewaja ,poprostu to psy goncze i jak chwyca jakis zapach to ida za nim i nie sluchaja... Rebeko🌻 ja juz tez myslalam zeby tylko fronty szafek wymienic ,ale na gwalt:P potrzebuje glebsza szuflade,a tego nie da sie przy tych szafkach co mam zalatwic....dzieki za fotki ,wczoraj sobie powspominalam jak to fajnie bylo i az mi sie oczy spocily ,szkoda ze takie fajne chwile tak szybko mijaja Wesola🌻 kusisz ciachami tak ze mi az w brzuchu burczy ,a tak sie staram nie jadac slodkosci.... no nic wracam do salatki....a Wam zycze dobrego popoludnia i pewnie dopoiero pojutrze zajrze takze prosze o trzymanie kcikow za moje nerwy jutro i jak tylko dam rade to sie zamelduje🖐️

🖐️ Witam w Srodek :) Wesola - Dzieki za kawke - mile wskazana. Do miasta musze isc,synowi kokumenty wyslac i do mieszkaniowki pare spraw zalatwic i przy okazji,juz skladam wniosek na zamiane mieszkania z ogrodkiem,( dla cielaka oczywiscie) Mam jeszcze 5 dni na usuniecie go z domu :):) Annapo - Dzisiaj to masz kociol w domu co? Panowie za to pojedza dobrej salatki :) Wracajac do Twojego Beagla,obejrzyj sobie na YT albo w telewizji,bo jak sie nie myle na polskich kanalach leca filmy z serii,, Zaklinacz Psow,, albo inaczej Cezar Milan. Polecam te filmiki,naprawde duzo sie nauczylam od niego,jesli chodzi o psy. Ok to na tyle na razie,lece bo juz u mnie pada i ciemno sie zrobilo-wrrr ale czasami lubie taka pogode :)

Na początek i na koniec hi,hi,hi,hi................kto ostatni gasi światło..............ciekawe czy będę to ja? Ostatnio aktywność topikowo u mnie na maxa ,chyba nadrabiam te wszystkie wspólne lata;)

Wesola :):) Przypuszczalnie wpadnie wieczorkiem Rebeka i zgasi swiatlo :D ....Zobaczymy hehe :)

Hi,hi,hi nic z tego Erato Ty byłaś ostatnia i pewnie nie zgasiłaś.......... Dzień dobry powoli nam się WE szykuje jeszcze dwa pracowite mniej lub bardziej dni i ...................laba ;) Oczywiście kawę stawiam dużą z mlekiem :) A co powiecie na coś słodkiego ? Miłego dnia :)

Dzien Dobry 🖐️ Wesola - Oj sorki-sama zasnelam przy zaplaonym :D:D A co masz slodkiego? z checia cosik przetrace do kawki :) Jesiennie juz troszke,wczoraj wieczorem zamknelam okno w sypialni bo zmarzlam-koniec lata?

Co mam co za pytanie ? Normalnie full wypas :D:D:D:D:D:D:D:D Pcząwszy od ptysiów z bitą śmietaną poprzez bułeczki drożdżowe z malinami , ciasto drożdżowe ze śliwkami a skończywszy na tiramisu może być? U mnie jak w cukierni ;) można wybierać do woli a i jeszcze w gratisie szczupłe biodra :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Możu uda mi się skusić panie zapachem świeżo pażonej popołudniowej kawy ?

Witam oj znowu slonko popalic daje....ale dobrze, przyda sie tego ciepelka na zimowe dni.... dzieki za kciuki,na szczescie jakos bez wiekszych problemow wczoraj udalo nam sie pozwozic kukurydze ,dzisiaj tylko musze zaplacic i w sumie koniec,to co nam uroslo szczesliwie w domu,takze mam za co dziekowac... za dwa tygodnie jeszcze trzeba bedzie jakies wykopki zrobic ale to juz ' 'maly pikus"... salatki tyle zrobilam ,ze jeszcze mam na dzisiaj obiad,takze poza sprzataniem i praniem to mam troszke luzu....maz pojechal do kumpla pomoc przy zwozeniu kukurydzy,wczoraj on u nas pomagal,w przyszlym tygodniu jeszcze musi u innego znajomego odrobic ,takze troszke bede miala luzu,bo tak jak i u mnie tamte panie jakis obiadek zaserwuja...a ja z dzieciakami jakos sobie przezyjemy na czyms mniej pracochlonnym.... Erato🌻 ja nie bardzo mam czas zeby obejrzec w tv,ale moze znbajde jakies filmiki na you tubie ,i moze uda mi sie cosik pomoc....tak poza tym uciekaniem to nie mam znia probemow takze moze i z tym jakos sobie damy rade...jeden z tych panow co wczoraj byl u nas tez ma taka rase i wczoraj sie go pytalam jak mu sie chowa i usmialam sie bo maja to samo tez go szukaja ,ale przewaznie sie znajduje...jednak teraz od piatku go nie ma i juz obukali jego ulubione miejsca i teraz czekaj a moze go ktos przyprowadzi... A co zrobisz ,jak Ci sie nie uda zalatwic tego mieszkania...? Wesola🌻 rzeczywiscie jak w cukierni u Ciebie ,to ja moze jeszcze drozdzowy kolocz z serem i makiem podrzuce....i zamiast kawy to ja dzisiaj podkradlam mezowi piwo i z cola sobie popijam,bo jakos nie umiem ugasic pragnienia...no to prosze sie czestowac u mnie w domu wczoraj pojawilo sie nowe stworzenie ....corcia miala myszke ,ale wczoraj "wyzionela ducha ' no a przeciez nie moze byc tak zeby sama w pkoju mieszkala,wiec kupila chomika....fajny maluch,ja jeszcze bedac panna tez miala kilka chomikow i bardzo lubie te wiercipiety... no nic chyba na dzisiaj tyle....musze jeszcze slonko wykorzystac i pranie wysuszyc......milego dzionka wsiem zycze 🖐️

Dzien Dobry w ostatni dzien m-ca :):) Ciepelko u mnie,fajnie,pranie juz sie suszy. Wesola - Zapraszam Cie do mnie dzis na slodkosci :) do wyboru-do koloru - Ja od Ciebie poprosze ptysieee!!!! tutaj nie ma takich-hmmm a tak lubie. Annapo - No popatrz,wykrakalas :) Wczoraj dostalam pismo z mieszkaniowki,ze jesli nie znajde domu dla psa,dostane wymowienie z mieszkania i co? sasiedzi dostali rowniez pisma,maja m-c a ja tydzien bo juz miesieczna date mi wyznaczyli. Teraz wszystko sie prawnie bedzie rozgrywac,ale co ja moge zrobic? Psa sie nie pozbede bo to nie jest zabawka,usuna nas wszystkich? jesli sosiedzi maja 3 lata psa? W ostatecznosci wynajme prywatnie dom gdzies na wiosce,auto mam,tylko musze znalezc landlorda,ktory sie zgodzi na psa. I tak place te same pieniadze jak za prywatny bo skladalam o dofinansowanie do mieszkania to odpisali mi,ze MM pracuje i stac go na utrzymanie mnie i syna-hmm- Jak widac i tutaj wszystko sie zmienia a pomoc w formie 10F tygodniowo to ja im dziekuje- Nie potrzebuje pomocy i ich :):) I tak sie zakonczy nasza wspolpraca-ja juz nie mam malych dzieci,zeby sie martwic,tylko jak oni wybrna z tego,ze sosaiadka ma dwoje dzieci w wieku szkolnym? PARANOJA Ok ide robic obiadek-to wczesniej sie wyrobie. Jestem na podgladzie.

sosaiadka :):) co to za slowo? dla wtajemniczonych hehe :D:D Annapo - Gratuluje nowego zwierzaczka :)

witam Erato🌻 a czemu ta mieszkaniowka dopiero teraz tym sasiadom pismo przyslala,wczesniej im nie przeszkadzalo ze maja pieska,czy poprostu ktos ich 'uswiadomil':P......... Wesola🌻 mam nadzieje ze nie przeploszemy "weny" i ta stronka tez z gorki poleci.... u mnie za oknem deszcz a w domu tez pochurno,przynajmiej dla niektorych,starszemu koncza sie wakacje i chodzi baardzo nieszczesliwy:(...a ja tez nie mam sie z czego cieszyc ,wiadomo trzeba bedzie nowe ksiazki kupic,zeszyty itp,czyli znowu pustki mojej portmonetce groza:...troszke jednak na pradzie zoszczedze ,bo komp do poludnia bedzie prawie nieuzywany:):) no i tyle chyba na dzisiaj bo jak to przy sobocie to zmeczonam pucowaniem kibelkow i innych mebelkow i chyba jeszcze przed pojsciem do biura na chwike sie poloze... zycze wsiem milego weekendu i do znowu👄 🖐️

witam Erato🌻 a czemu ta mieszkaniowka dopiero teraz tym sasiadom pismo przyslala,wczesniej im nie przeszkadzalo ze maja pieska,czy poprostu ktos ich 'uswiadomil':P......... Wesola🌻 mam nadzieje ze nie przeploszemy "weny" i ta stronka tez z gorki poleci.... u mnie za oknem deszcz a w domu tez pochurno,przynajmiej dla niektorych,starszemu koncza sie wakacje i chodzi baardzo nieszczesliwy:(...a ja tez nie mam sie z czego cieszyc ,wiadomo trzeba bedzie nowe ksiazki kupic,zeszyty itp,czyli znowu pustki mojej portmonetce groza:...troszke jednak na pradzie zoszczedze ,bo komp do poludnia bedzie prawie nieuzywany:):) no i tyle chyba na dzisiaj bo jak to przy sobocie to zmeczonam pucowaniem kibelkow i innych mebelkow i chyba jeszcze przed pojsciem do biura na chwike sie poloze... zycze wsiem milego weekendu i do znowu👄 🖐️

Dobry Wieczor :) Witam po Weekendzie-juz tak mozna powiedziec :) U mnie jutro bardzo cieplo i trzeba wykorzystac taki dzionek,moze skorzystam jeszcze ze sloneczka -hmmm :) Annapo - Wiesz, :) Ja chcialam byc fear i zaszkodzilam wszystkim z tymi psami. W umowie mam napisane,zeby miec psa,wystarczy zapytac o zgode mieszkaniowke-widzialam,ze sasiedzi maja psy,wiec i ja wzielam-jak wiesz. I tu byl blad,ze zadzwonilam-okazalo sie,ze sasiedzi nie zglosili a w umowie faktycznie mamy ze potrzbujemy ich zgody a oni nam jej nie daja-I tu sie kolo zamyka. Ja zglosilam a teraz wszyscy mamy usunac. Milego wieczoru zycze wszystkim.