Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcela24

POWAŻNE PYTANIE

Polecane posty

Gość marcela24

czy chłopak ktory ma bardzo male doswiadczenie w sprawach sexu moze byc dobry w łózku?

Gość marcela24
??? :O

Gość a skad my to mamy wiedziec

Gość mala_mi_
oczywiscie moj tez byl prawiczkiem, a niemal od samego poczatku bylo cudownie, teraz to juz wogole jest w tych sprawach ekspertem :D

Gość marcela24
uf... to dobrze ze jest taka mozliwosc ze bedzie wiedzial co robić..i jak mnie zaspokoić..tylko czy dlugo sie bedzie do tego zabierał... :( ??

Gość mala_mi_
no wiesz kazdy facet jest inny, ale najwazniejsza jest szczera rozmowa, jesli cos Ci nie bedzie odpowiadac to mu poprostu powiedz. Tyle jest niedopowiedzen w zwiazkach a potem sie dziwia czemu i zle w lozku... ehh

Gość marcela24
masz racje... ale martwie sie ze zniechceci go to ze mialam wiecej partnerów niz on partnerek... :O

Gość marcela24
Najgorsze jest to, że on mił więcej partnerów nawet ode mnie:O A partnerek tak nieiwiele:(

Gość mala_mi_
jezeli jest normalnym facetem to niezniecheci, a jezeli zniecheci to lepiej chyba dowiedziec sie wczesniej.. Zreszta najpierw moze go spytaj czy mu to nie przeszkadza

Gość marcela24
najpierw? to znaczy kiedy?

Gość mala_mi_
przed sexem :)

Gość jenifer lopez
klamac . jak ma male doswiadczenie uwierzy;)

Jak mniej niz 5 to mów prawdę. Jak wiecej to kłam :classic_cool: tak powaznie - kurde, no nie wiem... ty znasz go lepiej no nie? skad my mamy takie rzeczy wiedziec... Nowy w miescie słusznie prawi.

ni niby znam go lepiej ale wiecie..to męskie ego..niby moze zareagowac ok, ale bedzie mial jakis ukryty żal..itp. p.s. bylo ich mniej niz 5 .. ale on chyba oczekuje dziewicy.. :O

Gość ja jestem prawiczkiem
normalnego faceta, ktory poki co narazie jest prawiczkiem liczba bylych partnerow moze zniechec. nie zniecheca tylko jakichs malo wybrednych co biora wszystko co sie nawija, bo nie maja zadnego powodzenia. normalny facet nie chce miec kobiety co spala z wieksza iloscia facetow niz on kobiet, jest w stanie co najwyzej 1 wiecej zaakceptowac

nie wolno klamac. ma prawo poznac dziewczyne swoich marzen, o takiej liczbie partnerow jaka mu bedzie pasowac

bezwarunkowa jest tylko milosc rodzicow do dziecka. skoro jest prawiczkiem ma prawo poznac porzadna, cnotliwa dziewczyne, ktora nie miala wielu partnerow, nie uprawiala przygodnego sexu itp. np. taka co miala tylko jednego faceta w lozku i to z milosci

pozwólmy sobie na prawo do przeszłości.tylko tyle.