Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lenka78

Czyu was też zauroczenie internetowe przerodziło sie w miłość w relu_?_?

Polecane posty

PISZCIE !!!!!!:) u m6nie tak sie stało i od trzech miesięcy jestem bardzo szczęśliwa:))))))))))))))))))))))))) pozdrawiam was gorąco:)

u mnie bylo podobnie , jestesmy malzenstwem i wlasnie czekamy na maluszka ktory urodzi sie w marcu ;)pozdrawiam

Gość Gerii
a ja jestem pełna nadziei, ze internetowe zauroczenie przerodzi sie w milosc w realu:)

Gość ametyst27
ja tez poznałam swojego mężczyznę w internecie.. teraz jestesmy małżeństwem i bardzo się kochamy :)

super:) gratuluje.. ------- ja uważam że wszedzie można poznać swoja miłosc

Gość Gerii
a jak u Was wyglądały poczatki, rozmowy w sieci??? Byly jakies deklaracje jeszcze przed spotkaniem, czy moze juz po?? Jak to bylo u Was, szczęsliwe Kobiety?

Gość aida22
ja tez mojego miska poznalam w necie:)na gadu a teraz niedlugo stukna nam 4 altka together:)

Gość kalanata
a gdzie poznaliscie swoich parnerów?? na kafeterii? na czaterii? na fotce? piszcie!

Gość ametyst27
ja poznałam swojego męza na czateri, choc nigdy wczesniej tam nie bylam...potem było gg... jak sie okazalo znalismy sie z podsatwówki i jakis czas mieszkalismy w blokach obok siebie :)... i czy tego nie mozna nazwac przeznaczeniem ? :)

Gość aida22
ja swojego na gadu byl tez z tej samej miejscowosci co ja 5 minut ode mnie:)

ja swojego poznałam na czaterii rozmawialismy ze sobą tydzien i pozniej obydwoje stwierdzilismy ze czas na spotkanie i od razu w realu na spotkaniu nadawalismy na tych samych falach jak to sie mówi:) ale cóż miłość nie wybiera i mój wybranek jest ode mnie starszy o 20lat;) Dzięki za wasze wypowiedzi fajnie wiedzieć że nie jestem sama;) pozdrawiam was cieplutko;)

poznałam swojego faceta na portalu internetowym (o imprezach- www.nightlife.pl) jesteśmy razem, kochamy się i mamy większe plany na przyszłość :)

Gość a mnie nie wyszło
nic I teraz już nie wierzę w znajomości internetowe, jestem do nich nastawiona sceptycznie. Właściwie to jestem tak nastawiona do wszelkich znajomości z mężczyznami - internetowych i w realu. Po prostu nie każdemu jest pisane bycie z kimś i trzeba nauczyć się to akceptować.

nie załamuj sie , napewno znajdziesz swoja drugą połowke to tylko kwestia czasu .... pozdrawiam cieplutko:)

Ja tez swojego chlopaka poznam na internecie a dokladnie na czaterii. Jestesmy ze soba potora roku. Kochamy sie bardzo. Teraz jestesmy na etapie remotu domu w ktorym mamy zamieszkac w przyszlym roku :)

Ja sie dopisuje:) poznalismy sie na czacie, wstyd sie przyznac z nudow czasem wchodzilam.Gadalo nam sie fajnie, wiec wymienilismy sie gg. Jako ze rozmawialo nam sie bardzo milo( wieczor bez rozmowy na gg, wieczorem straconym), wiec po dwoch miesiacach spotkalismy sie w realu. Teraz mija mniej wiecej 3,5 roku od tego czasu:) I niech to trwa jak najdluzej:) PS a na czat od tego czasu nie wchodze, bo juz sie nie nudze:)