Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cerisier

wezsza talia

Polecane posty

Gość cerisier

fakt faktem ze tez mam taka budowe ze mam małe wciecie w talii :p ale napewno musi byc jakis sposob na pozbycie sie jeszcze paru cm. wiem ze podobno dobre jest hula hop..tylko ze ja nie umiem krecic! :p mozecie mi jakos pomoc??

Musisz poćwiczyć tym kółkiem, naprawdę jest rewelacyjne, najlepszy sposób. Próbuj, trening czyni mistrza;)

Gość cerisier
ale jest jakis sposob zeby sie tego nauczyc czy trzeba miec "we krwi"? :p jak byłam mała to umialam a teraz lipa..chyba ze mam kołko lipne :P ale watpie czy to to

Gość cerisier
60 cm w sumie moze troch dziadoskie jest..ale chyba da sie? :p a jak nie to gdzie sie hula jop kupje?;p

Gość no właśnie gdzie się to kupuje
i ile kosztuje?

Gość fck
ćWICZę OD MIESIąCA (po 15 minut)I NIE ZAUWAżM EFEKTóW

15 minut to za mało, to tak jakbys robila sobie rozgrzewkę przed innymi ćwiczeniami. Najlepsze efekty daje 45-1h dziennie, polecam kręcić przy filmie, serialu, wtedy latwiej wytrzymac. cerisier- twoje kółko ma za małą średnicę! Najlepsze jest 80-90 cm. Hula hop mozna kupic w dzieciecym sklepie, za około 5 zł, myślę, że to nie jest wielki wydatek. Jeszcze jakies pytania?

Gość cerisier
ok to juz zaczynam szukac, a jak znaje to sie aczne uczyc :P tez własnie mysle ze przy silmie lepiej bedzie. a na tluszczyk na dole brzuszka tez pomoze czy tam juz nie siegnie?:P

No ja mialam \"oponkę\" na dole brzucha, i trochę się zmniejszyła, ale za mało ćwiczyłam, niedlugo zaczynam od nowa;)

Gość cerisier
a co z tym kreceniem? samo musi wyjsc czy jest jakas technika zeby sie nauczyc?

Gość .mgbv
godzinę dziennie na sama talię, a co z resztą ciała, brak czasu

Hm, techniki raczej nie ma, ja juz jakos umialam i juz. Zajrzyj na forum fitness, tam jest obszerny topik o hula hop, rady, jak się nauczyć, polecam;) .mgbv- dlatego mówię, lepiej jest kręcić przy filmie, serialu, wtedy łączysz przyjemne z pożytecznym i czasu ci troszkę zostaje.

Gość .mgbv
Ja ćwiczę całe ciało(callanetics). Nie wyobrażam sobie poświecic tyle czasu na sama talię, bo zabraknie mi czasu na inne partie ciał

Gość cerisier
no tylko ze sa tacy co nie musza cwiczyc całego ciała ;]

Gość cerisier
wielkie dzieki the silvia :* ciekawa jestem co mi z tego wyjdzie :D pozdrawiam

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
ja jeszcze dodam ze dobrze żeby kółko było z grubszego plastiku a nie z jakieś cienizny...za lekkie kołko tez się trudno kręci.

Gość .mgbv
Jeżeli chcesz mieć proporcjonalne, jędrne ciało to powinnaś ćwiczyć całosć. Najlepiej widać to u facetów (muskularne ramiona i chude nogi bez miesni)

Gość cerisier
byłam dzisiaj w sportowym ale hula hop nie maja, a zabawkowy to nie wiem gdzie jest w moim miescie :p ;/ chyba trzeba bedzie do jakiegos marketu wiekszego jechac. ehh

Gość cerisier
kupiłam sobie kołeczko 90 cm i umiem krecic hehe :P wczoraj krecilam i dzisiaj mnie troche boki bola jak krece. ale fajnie jest :d poczekamy na efekty

Gość cerisier
nie wiem czy to prawda czy efekt autosugestii ale..ładniejszy mam brzuch :P a cwicze od srodny mniej wiecie po godzinie. hmm :p