Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VCXVCXVCXV

ile wazy JUSTYNA STECZKOWSKA?

Polecane posty

Gość VCXVCXVCXV

ma super figure.. przypuszczam ze jest niewysoka... wiecie ile ma cm wzrostu? jesli okolo 158 jak ja zastanwiam sie ile musialabym schudnac zeby miec takie proporcje...

Gość aaaaaasdasd
po urodzeniu 2 dzieci mioec taka figure....

Gość ona jest wysoka
aaaaaaaaaaaa

Gość jest niska i drobna

Gość ja mam takom po 3
dzieci i bez wysilku - to nie sztuka. Wazy ponizej 50kg. Ja jestem troche wyzsza i waze 47 kg. Mamy podobna bydowe ciala - drobne kosci itd. ale ja nie mam silikonow w piersiach. Naturalne duze B. Moze ona wazy wiecej przez silikony :D

Gość ma 160
napewno :) a waży pewnie z 45.

Gość a słownik to masz

Gość ja mam takom po 3
pisze szybko ogladajac TV i nie patrzac na klawiature, a zer nie mam polskich liter tutaj to czasem sobie napisze fonetycznie dla zabawy. Nie czepiaj sie.

oho, nowa moda się stworzyła,teraz będzie steczkowska wałkowana...

Gość jesli ma dobrze wyrobione
miesnie to wazy z 50 kg. Ale to nie o kg tu chodzi - raczej o ladne proporcje ciala i typ budowy.

Gość klocccccc
zgadzam sie z natasha- ma 164 cm- sama mowila kiedys

Gość no popatrzcie
nie jest wysoka (ani b. niska),ale figura powala - bo to kwestia proporcji i ksztaltu. Z tym sie trzeba urodzic, wypracowac sie chyba nie da... Zwlaszcza takich nog.

Gość no wlasnie e
da sie proporcje wypracowac ..oczywiscie nie jakos diametralnie ..ale silka duzo daje ..zapewniam.

Gość bibib
super atrakcyjna dziewczyna bez dwoch zdan nawet gdyby nie rodzila bylaby bezkonkurencyjna a tak....szczena opada

Gość gazelfr
a ty chyba grubaska jestes i wmawiasz sobie ze faceci lubia mieciutki kachel co??? walnij sie Steczka jest zgrabna a tancerki maja extra figurki

Gość jak dla mnie
Taaa pewnie, jestem słonica 150 i 90 kilo wagi.... Jak się komuś nie podobają zasuszone anorektyczki to od razu pewnie jest gruby i ma kompleksy.... Niestety rozczaruję Cię, jestem wysoka i szczupła

Gość jak dla mnie
a tak w ogóle co to jest "kachel" ?!

Gość gazelfr
jestes wysoka i szczupla??? a Steczkowska to anorektyczka? pusta jestes w takim razie-bo Steczkowska szczupla jest i cwiczy-a anoreksja to choroba dziecko idz do szkoly i nie chrzan ok? a kachel to brzuch-w twoim wypadku z tluszczem

Gość był kiedyś program na RMF
i trzeba było zgadywać, np. ile cm w talii ma dana gwiazda, ile waży itp. o tym, że Justyna Steczkowska ma dokładnie 164cm wzrostu, sama Steczkowska mówiła niejednokrotnie w wywiadach podkreślając tym samym, że jest "bardzo niska", ja nei przesadzałabym, bo 164cm to nei jest aż taki niski wzrost natomiast w tym programie na RMF mówili, że waży 47kg

uważam, że jak na jej budowę to nie jest mało, jest naprawdę drobna i myślałam, że waży mniej, bo ja mama 169cm i ważę 50kg, a wyglądam podobnie natomiast był też w moim życiu długi okres, że wazyłam właśnie 47kg, ale mam jednak 5 cm wzrostu więcej niż Steczkowska, wszystko zależy od budowy (gruboćci kości)

Gość nanakanana
i od miesni zalezy bo ja mam 165 i waze 60 i jestem szczupla

Gość nie jest malo
? w ogole juz zglupialyscie dziewczyny... ciekawe jaki ona rozmiar nosi mam akurat 164 wzrostu i waze 50-51 kg i nosze rozmiar 34/36 w takim razie ona nosi miedzy 30 a 32 i to twoim zdaniem nie jest malo?:O

pisząc zależy od budowy miałam właśnie na myśli mięśnie:)

kochana, ale ja napisałam, że wszystko zależy od budowy ja też spokojnie wchodzę w rozmiar 34, ale Ty możesz wyglądać na szczuplejszą niż ja, a ważyć więcej, bo masz na przykład cięższy kościec ja wiem, że mam dosyć drobne kości i stąd moja niska waga, bo wychudzona nie jestem z całą pewnością

Gość vvxcxcxv
widze ze rozpetalam burzliwa dyskusje ;) moim zdaniem ma super figure. jest na granicy chudosci i wygladania na anorektyczke ale jest jeszcze po tej stronie super figury. podoba mi sie jej cala sylwetke bo zarowno nogi jak i reszte ciala ma umiesnione ale nie do przesady i nie ma tluszczu.... a juz po 2 ciazach to wogole super... ja mysle, wlasciwie jestem pewna ze o taka figure to jednak trzeba dbac, napewno cwiczy i nie objada sie...jesli nie jest na zadnej diecie,ale do tego to zadne aktorki i piosenkarki sie nie przyznaja...zauwazylam ze w wywiadach mowia ze jedza wszystko i nie sa na zadnej diecie ALE nie jedza duzo slodyczy, ograniczaja cos i zawsze mowia NAWET OD CASU DO CZASU cos slodkiego jedza ;) a tak na marginesie to rzeczywiscie z twarzy to nie jest pieknoscia, ale wlasnie dzieki figurze wyglada pieknie i tak jest postrzegana. bo zawsze znajdzie sie wiele osob ktore beda jej figure-ja wychwalac... bo gdyby byla grubsza to juz nikomu by sie nie podobala... taka jest prawda...dlatego musi swoja figura wyrozniac sie i tak jest... ciekawe jak wyglada na zywo, pewnie zbyt chudo skoro podobno tv pogrubia ...

Gość vvxcxcxv
z proprcji matematycznej wyszlo mi ze jesli ona wazy 47 i ma 164, ja przy moim 158 powinnam wazyc 45... poki co waze 48...

takie obliczenia matematyczne jeśli chodzi o wagę ludzką raczej nie mają sensu, bo tak jak napisałam każdy z nas ma inną budowę:)

Gość vvxcxcxv
w sumie tak,ale wiesz mysle ze majac 45 to i tak bedzie super...wiadomo jednak ze waga to nie wszystko bo wazyc nie musi tluszcz a miesnie...

no dokładnie:) ja uważam, że waga jest najmniej ważna, bo liczy się wygląd ogólny i wymiaryi na Twoim miejscu nie dążyłabym do jeszcze niższej wagi tylko do osiągnięcia pewnych wymiarów kosztem przyrostu masy mięśniowej, a nie zbicia kilogramów zresztą jak chcesz to zmierz sobie nadgarstek i kostkę (tak około 2cm nad kostką) to powiem Ci czy masz ciężkie, lekkie czy normalne kości:)

Gość vvxcxcxv
zmierze sobie dzi wieczorem,bede w domu dopiero kolo 9 ale napisze :) w sumie to mam fajna figure ale mam tluszczyk na brzuchu i chciaabym sie go pozbyc... tylko nie wiem czy jest mozliwe inaczej niz przez schudniecie...robiac brzuszki rzzbia sie miesnie brzucha ale tluszcz pozostaje... nie widze wiec innego wyjscia jak schudniecie... chcialabym siedzac nie miec waleczkow na brzuchu...