Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cofitos

Face Okey

Polecane posty

Gość Cofitos

Gdzies ostatnio wpadł miw oczy artykuł o Face Okey albo jakaś reklama - jakiś nowy specyfik pomagający w walce z trądzikiem. Ktoś może widział albo już stosował? Chętnie dowiem się jaką ma skuteczność.

Gość też chętnie się dowiem
.. czegoś na temat tego środka. Nawet ostatnio zastanawiałam się, czy sobie tego nie zamówić.

Ja w ogóle o tym nie słyszałam. To jest jakiś lek na receptę? Cofitos, możesz podać link do tego artykułu?

Gość Cofitos
Poszukam linku - z tego co wiem lek nie jest na receptę i nie jest drogi. To jest strona którą o produkcie znalazłam: http://faceokey.pl/

Gość ciekawe czy to jest skuteczne
i czy jest bezpiecznie przede wszystkim !!

Gość podmiot
Z tego co wiem jest bezpieczne. W Europie ten preparat jest już od dawna znany tylko pod nazwą Preventin

Gość badaar
Face Okey jest bezpieczny. Ja próbowałam i żyję:) Co więcej nie zauważyłam żadnych negatywnych skutków stosowania.

A pozytywne skutki zauważyłaś? Jakaś poprawa? Trądzik znika?

Gość badaar
Na poprawę to chyba troszkę za wcześnie. Wzięłam dopiero kilka tabletek, ale będę zdawać relację z postępów (bądź ich braku):)

Gość krabik
Moja znajoma bardzo sobie chwali Face Okey. Stosowała różne leki na trądzik, chodziła do dermatologa, do kosmetyczki i nic nie skutkowało. A teraz trądzik powoli znika i koleżanka jest przeszczęśliwa. Ja też zamierzam wypróbować ten lek:)

Gość aalyynnaa
ile te tabletki kosztują?

Gość krabik
Niecałe 30 złotych za opakowanie, które starcza na miesiąc. W opakowaniu jest 60 tabletek. Bierze się 2 tabletki dziennie.

Gość serowachrupka
Hahaha, użytkownicy Face Okey łączmy się:) Widzieliście reklamę? Faaaaaajna, koniec pierwszego odcinka mnie na łopatki rozłożył.

Gość badaar
Ale o co chodzi? Jaką reklamę?

też jestem zainteresowana tym lekiem wypróbuje go lecz jednak chciałabym poznać opienie jeszcze kilku osób,nigdy nie słyszałam o leku z białkiem serwatkowym i ciekawi mnie to bardzo,ciekawa jestem też czy to pomaga na jakiś dłuższy czas i czy po dostawieniu trądzik nie wraca no ale poczekamy zobaczymy.Czekamy na opinie badaar:).Pozdrawiam

Gość chrupkabezsera
O jaką, o jaką?;) A o czym jest temat? O Face Okey oczywiście. I reklama też jest o Face Okey:) Z tym, że nie do końca jest to reklama. Ja bardziej nazwałabym to miniserialem. Do tej pory ukazały się 2 odcinki, ale mam nadzięję, że będą dalsze części bo normalnie żem się w to wkręciła:)

Gość baadar
Jasne, że będę zdawać relację:) Na razie nie zauważam żadnych zmian. Mogę tylko napisać, że tabletki są całkiem smaczne - mają taki śmietankowo-waniliowy posmak. Niezłe, niczym dropsy;) Chrupka, mogłaś podać linki. Przez Ciebie nieźle się naszukałam. Reklamówki dostępne są na stronie faceokey o raz na youtube: część 1 - http://pl.youtube.com/watch?v=6BBHYWXZE0g część 2 - http://pl.youtube.com/watch?v=6IsxCXiraSw Rzeczywiście fajne. Mi szczególnie podoba się część druga: "Mam wrażenie, że jest mnie za dużo". Hmm tez czasami odnoszę takie wrażenie. Ładny tekst i podkład muzyczny też mi się podoba.

Gość kilkilki
na mnie zrobił wrażenie tekst z pierwszego filmu, albo nawet brak tekstu. Fajnie się zaczyna, buduje atmosferę "grozy" ;P

Gość *** *** *** ****
udało się wam może wyczytać jaki jest sposób działania preparatu? chodzi o to czy on pomaga leczyć istniejące wypryski czy raczej zapobiega powstawaniu nowych...mam trądzik spowodowany wadą wrodzoną skóry i wątpię żeby cokolwiek innego niż to co stosuje zapobiegło wyskakiwaniu pryszczy, ale bardzo przydała by sie pomoc w ich gojeniu. Myślicie ze ten preparat ma szanse mi pomóc?

Gość zaastanaawiaam się
Na stronie producenta jest taka informacja: "Face Okey to bioaktywny komplekst białek serwatkowych bogatych w laktoferynę. (...) Badania z wykorzytaniem kompleksu białek serwatkowych wykazały REDUKCJĘ wyprysków spowodowanych trądzikiem." Ja pod "redukcją" rozumiem zmniejszenie "wyprysków" istniejących + zapobieganie powstawaniu nowych (moim zdaniem tak powinien działać skuteczny lek:) ). Poza tym z info wyszukanych w necie: "Laktoferin może zapobiegać zapaleniom skóry stymulując organizm do działania przeciwzapalnego poprzez wiązanie żelaza które sprzyja tworzeniu się wolnych rodników. Laktoferin może też neutralizować działanie lipopolisacharydów wywołujących stany zapalne skóry, które produkowane są przez bakterie odpowiedzialne za występowanie trądziku. (...) Ma on działanie antybakteryjne, przeciwzapalne i zapobiega utlenianiu."

Gość tekama
Sporo osób poleca Face Okey, a 30 złotych to nie majątek. Nie mam nic do starcenia;) Też sobie zamówiłam. Ciekawe kiedy przyjdzie paczka?

Gość posnet
Obejrzałam te reklamówki i zastanawiam się nad czym się tak wszyscy zachwycają. Nic nadzwyczajnego. Nie lubię reklam nie na temat.

Gość magda12345
Dlaczego nie na temat? W trzecim odcinku widać jak Michał (główny bohater) zażywa Face Okey, więc to jak najbardziej jest na temat. Poza tym to nie jest taka nachalna reklamówka jakich są tysiące. Moim zdaniem filmy są z pomysłem i dają do myślenia. Samo życie, o!Nooo i fajnie się je ogląda.

Gość nie mam
a mi sie podoba aktor, szczegolnie jak sie krzywi ;]taki sympatyczny sie wydaje. Tylko ten jego wielki pryszcz na czole :\ sztrasznie rzuca sie w oczy :\

Gość heheheheehehehe
Eee tam wcale tak bardzo w oczy się nie rzuca. Poza tym wątpię żeby był prawdziwy ... taka charekteryzcja, a w reklamie tego typu pryszcz musi być;)

Gość smutno mii
Gostek jest pryszczaty i tyle. Też mam trądzik i doskonale wiem jak to wygłąda:( I jak jest ciężko, kiedy się wygłąda tak a nie inaczej:( "W ogóle mój stan posiadania jest mocno ograniczony nie wliczając w to kilku obcych którzy kolonizują mi twarz, ale to nie powód żeby mnie przekreślać" Szkoda, że nie wszyscy o tym więdzą:(

Gość mi tez czasem smutno
No cóż, ludzie są przekreślani z wielu powodów. Bo noszą okulary, bo są grubi, bo są za chudzi, bo noszą czerwone torebki, bo są z PiSu... Tylko na szczęście pryszczy można się pozbyć. Byle nie domowym sposobem! Bo będzie gorzej. Trzeba użyć czegoś bardziej profesjonalnego. O, choćby face okay. :)) A na mój astygmatyzm lekarstwa, cholibka, nie ma... Muszę udawać intelektualistkę :P

Gość daab
Dla mnie ta reklama jest smutna.

Gość darmaigreg
Czemu smutna?

Gość daab
No ten koleś jest hm samotny tak naprawdę.