Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszka2352

Czy ktos tez tak mial...

Polecane posty

Gość oszka2352

Czy gdy chodziliscie do szkoly,liceum tez caly czas siedziliscie i sie uczyliscie ??a jesli tak czy cos Wam w pozniejszym zyciu dalo i czy da sie z tego jakos,,wyjsc"?Ja chyba zwariowalam:(

Gość ja sie nigdy nie uczylam
tzn raz probowalam, innym razem olalam to... Ale metoda ZZZ - zakuc,zdac ,zapomniec... Bylam jednak zawsze dobra uczennica... Teraz sie ciesze ze juz nie musze sie uczyc, ale wiele rzeczy nie pamietam NIESTETY:(

Gość oszka2352
Cos ze mna nie tak,bedac w gimnazjum bylam strasznie linczowana przez to ze moj tata byl nauczycielem,ludzie zarzucali mi ze mam latwiej itp ,tak naprawde zawsze wymagano ode mnie wiecej niz od innych w pewnym momecie powiedzialam sobie tak..Nie ,nie poddam sie,pokaze im ze to kompletna bzdura,uczylam sie non stop,potem tata odszedl na emeryture i dalej sie uczylam..Jestem za ambitna,nie potrafie powiedziec pas:(:(Boze teraz jestem w drugiej liceum i mam wrazenie ze ta nauka to cale moje zycie,zwariowalam,nie potrafie przestac:(Przychodze do domu,jem na szybko,robie zadania,ucze sie do pozna i kazdy dzien tak samo:(:(Wykanczam sie:(Nie potrafie przestac..

Gość oszka2352
Up:(

Gość no nieee
o ja pierdziele!

Gość oszka2352
Nie krytukujcie,wiem ze to dosc nienormalny problem:(:(jej w co ja sie wpakowalam:(

Gość przynajmniej wyjdziesz
na ludzi. Znajdz sobie kogos...z kim moglabys sie uczyc a tym samym oderwac od tego.

Gość oszka2352
Eh czy uczenie sie 24 h na dobe jest normalne?no nie,nie zdajecie sobie sprawy jak to wyglada,to jest uzaleznienie,nie umiem przestac:(

Gość no nieee
ja nie krytykuje, jestem pod wrazeniem sama zawsze mialam problem zeby sie wziac za nauke, nawet przed matura teraz jestem na studiach i dalej poucze sie troche kiedy juz naprawde musze a reszte wrodzonymi zdolnosciami nadrabiam masz jakies zycie towarzyskie, pozwalasz sobie na wyjscie do kina na impreze?

Gość oszka2352
No wlasnie nie,jej ,podobno nie jestem brzydka a moje zycie to nauka,nauka Eh tu nie ma nad czym byc pod wrazeniem,ja chce przestac a nie umiem:(:(:(Jestem za ambitna;(:(

Gość zwisa nam to
ja byłam na biol chenmie było sporo materaiłu.. klasa nie wytrzymała i potem przeprofilowalismy sie na ogolny. Ale tyle lat tyle kartek do nauki.. 30 stron, rysunki z bioli.. to był hooroorrr alenigdy nie uczyłam sie na zzz Mam super pamiec. Fotograficzna. Zapominam gdy bardzoooooooooooo długo np 5-6 lat nie zagladam nie uzywam czegos,, sprawdzone.

Gość oszka2352
Tez jestem na biol -chemie..EH

Gość zwisa nam to
tak naprawde wolna miałam tylko sobote i piatek:) i wtedy był licelany szał:))

Gość oszka2352
Zwisa poradze sobie jesli tak bardzo nie przepadam za chemia?Boze ja sie ucze od 6 lat non stop;(codziennie od 17 do 4 nawet rano:(:(

Gość no nieee
ja bylam na biol-chem-fiz(tu dreszcz) jezeli tak jest jak piszesz to faktycznie Ci wspolczuje, mozesz sprobowac pogadac z psychologiem bo to co robisz nie jest zdrowe ... Ciezka sprawa ale musisz sobie jakos ulzyc, szukaj pomocy :) Ja na miejscu Twoich rodzicow wypchnelabym Cie na jakas impreze konkretna;)

Gość oszka2352
Moi rodzice nie maja wplywu,wiem ze nie akceptuja w jakis sposob tego jej:(wpakowalam sie w nieciekawa sytuacje i nieumiem powiedziec pas:(

Gość zwisa nam to
ja nie lubiłam bioli a miaam z niej 5 achemia ok miałam 55555 i na koniec 5 i tak kadego roku. Nie wiem. ja wiedziałam, ze jak sie nie poczuce bede miala tylko wiecej zaległosci. A potem pały. I co mi to da/ nic Podchodziłam odpowiedzialnie do powierzonych zadan"_

Gość poradka2525
Ja kocham biole,z chemii lubie wiazania,reakcje,nie lubie moli i wszystkiego co ma zwiazek z matma:(:(:(

Gość poradka2525
Doradzi ktos.Eh