eRCe 50 Napisano 14 godzin temu Brak słów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano 13 godzin temu Ja znalazłem fajną piosenkę ona jest bardzo trudna do zagrania. Jak ktoś przełączy ten link na nową karate Dajcie przyspieszenie x2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 38 Napisano 13 godzin temu Argentyna świętuje, jakby już wygrali i nadal pozostanę w temacie kończącego się mundialu 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, KibicowałamNorwegii napisał: Argentyna świętuje, jakby już wygrali i nadal pozostanę w temacie kończącego się mundialu 🥳 Przeczytałaś co napisałam o walku i nickach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quiet 0 Napisano 13 godzin temu Trolowisko od dawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 50 Napisano 13 godzin temu 52 minuty temu, KibicowałamNorwegii napisał: Argentyna świętuje, jakby już wygrali i nadal pozostanę w temacie kończącego się mundialu 🥳 Argentyna to jest jeden z już ostatnich takich czysto futbolowych narodów świata, gdzie mistrzostwa świata, ligi, itd to jedno wielkie święto, którym żyje cały naród... To ich żywioł, śpiew, kibicowanie, doping. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 50 Napisano 11 godzin temu Czemu te nowoczesne pralki po 3h muszą prać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 38 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, eRCe napisał: Czemu te nowoczesne pralki po 3h muszą prać... Zależy jak masz ustawiony program Ja mam pranie ogólne na 1h 12 minut. Polecam Lenor perfumowany o zapachu wanilii. Bajka dla węchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 50 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, KibicowałamNorwegii napisał: Zależy jak masz ustawiony program Ja mam pranie ogólne na 1h 12 minut. Polecam Lenor perfumowany o zapachu wanilii. Bajka dla węchu Ja używam Cocolino, bo po praniu prawie tydzień zapach trzyma. A programów jest multum, refresh jest 45 minut, i kolejny 1:25... ale większość to po 3h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 16 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, eRCe napisał: Czemu te nowoczesne pralki po 3h muszą prać... Nie masz ani jednego szybkiego programu? Niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 50 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Śliwka is Back napisał: Nie masz ani jednego szybkiego programu? Niemożliwe. Dwa... reszta po ok 3h xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano 11 godzin temu Kupujecie przereklamowane bzdety. Indesiit jest prosty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 38 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, OnlyTime napisał: Kupujecie przereklamowane bzdety. Indesiit jest prosty. A ty Haaland na ile ustawiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 268 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Nie masz ani jednego szybkiego programu? Niemożliwe. Jak tam w Kołobrzegu? Pada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, KibicowałamNorwegii napisał: A ty Haaland na ile ustawiasz? Na pokrętło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 16 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Jak tam w Kołobrzegu? Pada? Dziś odwiedzałam Witkowo i okolice. Rano ciepło, byliśmy nad pobliskim jeziorem, po południu deszcz a teraz jakoś zimno. I niezbyt optymistyczne prognozy na nastepne kilka dni. Dlatego własnie googluję zamki i pałace Wielkopolski, bo z jezior chyba będą nici Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 50 Napisano 10 godzin temu Zmywarka też ma jeden krótki, reszta po 2,5-3h... AI twierdzi, że to wynika z przepisów dot. oszczędności wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 16 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 21 minut temu, eRCe napisał: Dwa... reszta po ok 3h xD Ja mam jakis turbo wash, niecałe 60 min i daje radę. Oczywiście nie w ekstremalnych przypadkach Edytowano 10 godzin temu przez Śliwka is Back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 40 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, eRCe napisał: Zmywarka też ma jeden krótki, reszta po 2,5-3h... AI twierdzi, że to wynika z przepisów dot. oszczędności wody. mozliwe ze sa jakies norrmy zuzycia wody na godzine wiec producent po prostu to co mozna zrobic w godzine teraz zaprogramowal na 3h u mnie tez w zmywarce program ktory faktycznie myje trwa 3h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 268 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Dziś odwiedzałam Witkowo i okolice. Rano ciepło, byliśmy nad pobliskim jeziorem, po południu deszcz a teraz jakoś zimno. I niezbyt optymistyczne prognozy na nastepne kilka dni. Dlatego własnie googluję zamki i pałace Wielkopolski, bo z jezior chyba będą nici To może Kórnik i Rogalin? Są blisko siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 40 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, chaos.... napisał: Czemu degenerujesz syna XD? Czy twoja rodzina wie, jaka jesteś zawistna w internecie? o sobie piszesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 268 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: mozliwe ze sa jakies norrmy zuzycia wody na godzine wiec producent po prostu to co mozna zrobic w godzine teraz zaprogramowal na 3h u mnie tez w zmywarce program ktory faktycznie myje trwa 3h A ja zmywam w 15 minut haha. Myjecie z całego tygodnia w zmywarce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 16 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, chaos.... napisał: Czemu degenerujesz syna XD? Czy twoja rodzina wie, jaka jesteś zawistna w internecie? Won, jamochłonie Edytowano 10 godzin temu przez Śliwka is Back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 40 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: A ja zmywam w 15 minut haha. Myjecie z całego tygodnia w zmywarce? mam mala zmywarke myje co chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 268 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: mam mala zmywarke myje co chwile I to trwa 3h? Masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 50 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Ja mam jakis turbo wash, niecałe 60 min i daje radę. Oczywiście nie w ekstremalnych przypadkach Refresh '45 minut - jakieś przepocone koszuli, itp. Daily - 1:25 min - jak nazwa wskazuje A reszta to już kalibry około 3h, wliczając ręczniki 70-80 stopnii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 268 Napisano 10 godzin temu Latem to ja czasem muszę zmywać w kabinie prysznicowej taki mam duży gar do przetworów xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 50 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: I to trwa 3h? Masakra. Jak chcesz dezynfekować to prawie 3h, jak chcesz zwykłe mycie to godzina i kwadrans, a jak masz tylko jeden kosz zapełniony to 40 minut. Edytowano 10 godzin temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 268 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, eRCe napisał: Refresh '45 minut - jakieś przepocone koszuli, itp. Daily - 1:25 min - jak nazwa wskazuje A reszta to już kalibry około 3h, wliczając ręczniki 70-80 stopnii. A ten daily jest niemodyfikowalny? Nie da się np.podnieść temperatury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 40 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: I to trwa 3h? Masakra. no ale to mzoesz wlaczyc jak idziesz spac ona sie pozniej sama otwiera i odparowuje ta woda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach