Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozza

Kotek utopiony na potrzeby filmu...

Polecane posty

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67337 \"Na węgierski festiwal filmowy trafił krótkometrażowy film Álszent (Hipokryta), w którym znajduje się wyjątkowo brutalna scena, w której mężczyzna topi kotka w wannie. Niestety, nie jest to efekt specjalny, tylko efekt nienormalnego reżysera, który zrobił to podobno dla artystycznej wolności. Tylko co jest artystycznego, w walczącym o życie zwierzęciu, które i tak nie ma żadnych szans? Więcej informacji znajduje na http://news.deviantart.com/article/28572/ (uwaga, po angielsku). Jest też petycja, pod którą można się podpisać, niestety jej tekst także jest tylko po węgiersku (mimo to podpisałam w ciemno). Kawałek filmu można obejrzeć na : http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/alszent4670/ jednak naprawdę NIE POLECAM! Obejrzałam to raz. Mam dosyć. Cała się trzęsę. Czy jest wogóle coś, co możemy zrobić, aby ten człowiek poniósł jakiekolwiek konsekwencje? Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca na świecie. PS. Zdecydowałaś(eś) jednak otworzyć stronę z filmem, rozważ jeszcze, póki możesz, czy naprawdę tego chcesz.\" tutaj mozna podpisac petycje: http://www.petitiononline.com/faszzolt/petition-sign.html * *- przeklejone z forum : alf.webd.pl kiedy ten świat sie skończy? :(

Gość to już było....

podpisalam petycje, jakbym dorwała tego skurwysyna reżysera to bym go za jaja powiesiła a później powiesiła, ohydny sadysta 😡 wszystko dla kasy wszystko

Gość Sissy
Ten pseudo artsta powinien poniesc surowa kare ... dlaczego nie zajela sie nim jeszcze policja?! Nienawidze tego swiata :-(

najgorsze w tym wszystkim jest to ze takie rzeczy maja miejsce kazdego dnia, na wsiach topione czy rzucane o sciane kociaki to norma. ja w ogole mam na tyle skrajne podejscie ze majac przed soba czlowieka i np. kota gdy musialabym jedno z nich zabic, zabilabym czlowieka eh a tak w ogole to nie rozumiem jednego: dlaczego ludzie placza na widok zabijanego psa/kota a zarzniete wiszace krowy czy swinie nie robia na nich wrazenia i jeszcze je jedza? obejrzyjcie film z rzezni czy hodowli norek, co poczujecie? gdy pokazalam je mamie prawie sie poplakala... a chwile pozniej poszla sobie zrobic kanapke z szynka nie rozumiem tego kompletnie czy te zwierzeta sa gorsze czy co?

Gość podpisane
9975 Signatures Total Normalnie brak słów :( .. człowiek to najgorsze stworzenie jakie żyje na tym świecie !!!!!!!!

o jeny- mam dokładnie tak samo ale nie jem mięsa 3 lata, ei noszę skórzanych butow, nie używam kosmetyków testowanych na zwierzętach, itp. wiadomo że większość przerazi się utopionym kotkiem a własnie pójdzie zjeść mięso, nie zauważy bezdomnego psa na ulicy. jednak zmieniłam trochę myślenie, najważniejsze atakować gawiedź ze wszystkich stron i jeśli chociaż jedną ruszy bardziej i zastanowi się nad resztą (miesem, zwierzetami na wsiach itp) to już sukces. Wiecie co, to chbya nie tylko reżyser? przecież aktorzy, obsada filmowa która zgodziła się w tym filmie wystąpić i jakaś komisja która dopuscila film do konkursu? nie czytałam dokładnie, obejrzałam tylko 3 sek topionego kotka i mało nie zwymiotowałam.

Gość chyba co innego
zabić krowę żeby ją zjeść a co innego dla włąsnej perwersyjnej wizji utopić kota

A mam takie pytanie. Nie żebym popierał topienie kotków ale dlaczego można zabijać kury, kaczki czy krowy a psów i kotów już nie. Poza tym w sklepach są legalnie dostępne środki owadobójcze, preparaty na krety. To jest znęcanie się nad zwierzętami. Dlaczego akceptujemy śmierć jednych zwierząt (a np. w przypadku komarów jest to ogólnie przyjęta praktyka) a inne zwierzęta traktujemy ulgowo ?

podpisalam biedne kotek.... ten rezyser to jakis pojebany,nienormalny czlowiek😡 sama bym go utopila😡 PS przepraszam za slownictwo,ale naprawde mnie to rozwscieczylo

ja u siebie kretów czy myszy nie truję :P zabijanie zwierząt, które sie potem zjada jest dla mnie zdecydowanie czymś innym niż zabijanie zwierząt ot tak sobie, dla własnego widzimisię albo dlatego, ze \"to tylko zwierze\".

No właśnie a muchy i komary zabija się chyba nie po to żeby je zjeść. A jeszcze jedna sprawa. Czy akceptowalibyście zabijanie kotkówi psów gdyby potem szły na talerz ?

Gość Ewelinasssss
podpisane!!!!! bosze to jest straszne jak tak mozna, nie moglam obejzec do konca

Gość *mam to samo*
Wujek Kaźmirz - masz rację pamiętajcie poza tym o Tybecie, Kambodży, Bośni...

Podpisałam. Myślę, że bez żadnych skrupułów byłabym w stanie utopić tego reżysera w wannie. Nawet woda nie byłaby potrzebna.:(

Gość weeeeeeeeeeeeeeeee
ale tego filmu tam nie ma!!!!! dajcie link do filmu no

Gość do autorki....
To nie mozliwe!! Na pewno za sprawą montażu zostało spreparowane!!

Gość dajemy wiecej
temat sprzed 2 -ch lat :O:O

Gość tak mysle
TAM NIE MA ZADNEGO FILMU!!!!!!!!!! DAJCIE NORMALNEGO LINKA!!!