Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssiek

apteka internetowa w Polsce a wysylki do UK

Polecane posty

Gość asssiek

Znalazlam ateke internetowa w Polsce ktora oferuje wysylanie swoich produktow (oczywiscie tych na nie recepte) do Wielkiej Brytanii. Moze ktos kiedys korzystal z takich uslug?? Bede wdzieczna za kazda odp

Gość duzo osob z tego korzysta
te wysylki nie są jakos bardzo drogie.

Gość no ale o co chodzi
??? Ja czesto korzystam z takich aptek :) Wszystko przychodzi pięknie zapakowane, nie uszkodzone ... Wszystko zależy od Poczty Polskiej jak się obchodzi z paczka :(

Gość asssiek
to jest ta apteka z ktorej ja skozystalam https://www.aptekaotc.pl/ zamowienie zlozylam pieniadze przelane teraz czekam na paczke i zdam relacje jak przyjdzie co i jak:)

Gość asssiek
no o nic juz nie chodzi:):) dzieki za odp

Gość greenapotheke
zapraszam do odwiedzenia naszego sklepu-apteki w uk www.green-apotheke.co.uk

Gość Kaska i Baska
Ja kozystam z oferty Polskiej Apteki Internetowej w UK www.nova-farm.com Jak skladam zamowienie do poludnia to nastepnego dnia o 9 rano mam leki w domu !!!! tez pieknie zapakowane i nie uszkodzone. Maja po prostu wszystko

Gość bibi27
a ja zazwyczaj zamawiam ze strony www.polskie-leki.pl

Gość moim zdaniem jako M
ja znalazlam pare aptek internetowych ale wysylka do UK kosztowala drugie tyle co zamowienie :P lepiej poprosic rodzine zeby kupila i wyslala i oddac im kase. kilkaset zl do przodu, chyba ze kogos stac na wywalenie kasy za nic :P ja ostatnio korzystalam z apteki internetowej w UK - maja te leki ktore byly mi potrzebne i przesylka nie powalala cenowo. http://www.nova-farm.com/osc/index.php poza tym polecam jeszcze www.m-shop.eu z polskimi kosmetykami - bardzo przystepne ceny i maja moja ulubiona paste elmex :)

Gość raphi80
witam, Ja ostatnio wypróbowałem www.nasza-apteka.co.uk Zaletami tej apteki są: szybka wysyłka oraz ceny zbliżone do polskich ;D poza tym przy zamówieniu powyżej 20 funciaków wysyłka jest za darmo. Jedyną wadą tego sklepu to dosyć niewielki wybór produktów, jednak widzę że właściciel systematycznie go powiększa. Polecam

Gość chudy91
Witam, Ja kupiłem leki na przeziębienie w www.nasza-apteka.co.uk Nic nie zapłaciłem za przesyłkę, a paczkę dostałem po 2 dniach. Polecam

Gość chudy91
Witam, Ja kupiłem leki na przeziębienie w www.nasza-apteka.co.uk Nic nie zapłaciłem za przesyłkę, a paczkę dostałem po 2 dniach. Polecam

Gość Amedis.pl
Ceny w aptekach oraz adresy można sprawdzić korzystając z internetowej wyszukiwarki medycznej www.Amedis.pl serdecznie zapraszam.

Gość Edumed.com.pl
Zamiast kupować w zagranicznych aptekach,warto szukać tych które są bliżej,czyli np u nas www.Edumed.com.pl w razie pytań służę pomocą.

Gość Barbara 456
Mogę potwierdzić,kupowałam w aptece www.Edumed.com.pl i wszystko było w porządku,zawsze solidnie i na czas.

Gość niepowylamywany
ja polecam ta apteke...sa solidni i maja rozne sposoby platnosci , nawet pay pal...przesylka dociera do domu a jej trase mozna sledzic za pomoca internetu..polecam--http://www.tanie-leczenie.pl/

Gość chorowity
Polecam polską aptekę w UK www.sloneczko.co.uk Mają naprawdę duży wybór leków i ceny dużo niższe od aptek wyżej wymienionych.Paczka dotarła w 24h Pozdrawiam

Gość ForteVita
Polecam nasza apteke internetowa w UK FORTEVITA - Polskie leki bez recepty - Suplementy diety - Kosmetyki - Niskie ceny , szybka dostawa - Szeroki asortyment - GRATISY dla stalych klientów - Bezplatna dostawa przy zamówieniu powyzej £45. www.fortevita.co.uk ZAPRASZAMY !!!

Gość Aponka
a nie probowalas np. z Wapteką? trzeba by bylo sie dowiedziec jak to wyglada

Gość arkus
kupujecie w niby aptekach angielskich, które mają 10 produktów na krzyż i nawet nie są apteki. Jaką macie pewność co kupujecie? żadną! Ja kupuje w legalnie działających aptekach w Polsce, gdzie mam pewność że mają koncesje. Jak jadę do kraju, kupuję w doz-ie i odbieram w swojej miejscowści a jak jestem w Anglii..to zamawiam na i-apteka.pl i dostaję do pracy..bo tu zamawiam. Przesyłka jest szybka, koszt coś koło 50zł bez względu na ciężar paczki a dostarcza kurier UPS, więc szybko i sprawnie

Gość gość
Dzięki za info o tej aptece. Rzeczywiście fajnie to wygląda.

Gość ulaa10
Jak dla mnie najlepsza apteka to http://dlazdrowia.co.uk/ zamawiam co potrzebuje i zaraz przesyłka jest u mnie, a jest przede wszystkim tania :)

Gość Ptaszynka85
Hej! Rzeczywiście apteka http://dlazdrowia.co.uk jest chyba najlepsza na Wyspach. Kiedyś mi życie uratowała:) tylko u nich znalazłam Castagnus. A jeszcze do końca roku po wpisaniu kodu INT1420P dają 20% na te wszystkie kobiece środki, więc korzystajcie:)

Gość Anna850603
W UK najlepsza jest apteka http://dlazdrowia.co.uk ! Teraz fajną promocję na kobiece produkty mają, 20% rabatu po wpisaniu kodu INT1420P . Całą stronka po polsku, a wysyłka właśnie w UK. Polecam!

Gość gość
Najważniejsze, że apteka DlaZdrowia ma polskie produkty, pewne i sprawdzone - a wysyłka idzie z UK, więc jest szybciej niż zamawianie z polskich aptek...

Gość Tadeussz London
W moim przypadku najlepiej wspominam zamówienia z http://www.i-apteka.pl/ u nich też najpierw trzeba zrobić przelew, a jak zaksięgują to dopiero włączają zamówienie do realizacji... niestety czasami to trwa bo banki działają jak działają ... Towar dobrze zapakowany, jeszcze nie zdarzyło się nam dostać uszkodzoną paczkę. Wysyłają kurierem UPS - przynajmniej ja tak dostałem.

Gość Bogusława
Też trafiłam do i-apteki.pl ze względu na to, że mają w ofercie produkty jakie nie mogłam znaleźć nigdzie indziej. Na dodatek zadzwoniłam do obsługi i dodali na stronę produkt, którego nie mieli w ofercie,a który poszukiwałam! zrobiło to na mnie bardzo pozytywne wrażenie! Faktycznie przy wysyłce do UK przedpłata.

Gość gość
ja nie odwiedzam aptek internetowych. Za bardzo boje się o swoje zdrowie i życie. W zamian za to chodzę do pobliskiej apteki www.aptekacodzienna.pl/ Nie jest tam droga, a są ciekawe promocje, no i lekarstwa z pewnego źródła.

Gość gość
ja kilka razy już zamówiłam do siebie z http://aptekaolimpijska.com.pl/ z mojego rodzinnego miasta - mają tanią przesyłkę i nie miałąm dotej pory żadnych problemów