Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hjacynta 22

Jaki kolor w艂os贸w mi pasuje ?

Polecane posty

Go艣膰 hjacynta 22

Mam szare kolor oczu z jasn膮 opraw膮, do艣膰 jasne brwi, jasn膮 karnacj臋 i twarz lekko czerwonaw膮 z przebarwieniami po tr膮dziku rozszerzonymi porami sk贸ry, zask贸rnikami. M贸j naturalny kolor w艂os贸w to taki jasny br膮z wpadaj膮cy w rudy. Jak dla mnie ohyda :o chc臋 si臋 pozby膰 tego rudego odcienia w艂os贸w, ale po ka偶dej farbie wcze艣niej, czy p贸zniej ten rudy si臋 przebija :o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hjacynta 22

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przyciemnij
w艂osy na czekolad臋 mleczn膮,farba wiadomoze po jakim艣 czasie bleknie i trzeba farbowac zowu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysl臋 ze jaki艣 zimny odcie艅
do takiej karnacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjacynta 22
zimny to znaczy jaki ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aish
rudy zawsze b臋dzie troch臋 wychodzi艂, ale w po艂膮czeniu z jakim艣 br膮zem mo偶e ca艂kiem 艂adnie wygl膮da膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjacynta 22
Tylko ja chc臋 si臋 wyzby膰 tego rudego odcienia ca艂kowicie :( Pewnie , 偶eby to zrobic musz臋 zastsosowac albo radykalnie ciemy, albo jasny odcie艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aish
no 艂atwo na pewno nie b臋dzie, bo sama przez to w艂a艣nie przechodz臋... z tak膮 r贸偶nic膮, 偶e ja sama sobie wcze艣niej ufarbowa艂am w艂osy na rudo, wi臋c tak jakby mam to na w艂asne 偶yczenie ;) teraz te偶 wymysli艂am, 偶e b臋d臋 brunetk膮, ale wszystkie znajome fryzjerki mi powiedzia艂y, 偶e na raz tego rudego si臋 nie pozb臋d臋... tak wi臋c ciebie pewnie te偶 to czeka ;) ale mysl臋 偶e po dw贸ch farbowaniach kolor b臋dzie juz taki, jaki chcesz. i wcale nie musisz tak radykalnie zmienia膰 koloru,wystarczy tylko zainwestowa膰 w dobr膮 farb臋 i poprosi膰 kogo艣, 偶eby ci r贸wno j膮 rozprowadzi艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdgdgg
aish brunetka ju偶 by艂am :D ale do mojej karnacji taki kolor nie bardzo pasuje :) i co by tu duzo gadac..postarza. Zastanawiam si臋 nad pasemkami blon, albo jakis popielaty blond. Farbowa艂am ju偶 w艂osy na r贸偶ne odcienie br膮zu i juz po 3 tygodniach farba jakby si臋 zmywa艂a i przebija艂 si臋 rudy:o rudy niestety podkresla czerwie艅 na twarzy. aish a jak膮 masz karnacje ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjacynta 22
To wy偶ej to ja ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aish
ja mam bardzo jasn膮 cer臋, ale w ciep艂ym odcieniu, oczy szaro-zielone, a w艂osy naturalne to jakby po艂膮czenie kasztanowego z popielatym blondem, taki pomieszany kolor ;) o, ale skoro masz jasne brwi, to mo偶esz spr贸bowa膰 z kolorem odrobin臋 ciemniejszym od nich, wtedy powinno 艂adnie wygl膮da膰 ;) u mnie farba te偶 dosyc szybko si臋 wymywa z w艂os贸w...:(

Udost臋pnij ten post