Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zepsuta mama

szkoda mi mojego 5 miesiecznego dziecka..

Polecane posty

Gość zepsuta mama

moja cora ma problemy z zasypianiem, plecy bola mnie od noszenia wiec postanowilam nauczyc ja usypiac w lozeczku Corka spi 4-5 razy dziennie po ok gook 30 minut Klade ja po zabawie do lozeczka glaszcze pare chwil, wlaczam muzyke bobasa i corka tak lezy przez ok 30 minut a mi serce peka ze ona smutna minka patrzy w sciane.. czasem ide do niej podac jej smoka albo poglaskac ale boje sie ze ona czuje sie opuszczona i samotna. jak wasze dzieci usypiaja w dzien?

Moja zasypia przeróżnie. czasem wystarczy ja wsadzic do kolyski a oczka same sie zamykaja a czasem woze pol godzinki w wozku po calym domu i dopiero wtedy uśnie. Nieraz zasypia na macie edukacyjnej albo w foteliku samochodowym. Jak twoja mala lezy cichutko to wcale nie znaczy ze czuje sie opuszczona tylko poprostu ejst zmeczona :) moja czasem tez tak sobie cichutko lezy a oczy same sie zamykają. Patrzy polprzymkniętymi oczami w jeden punkt czasem cos sobie \"śpiewa\" po swojemu. Wtedy wiem ze zaraz usnie :)

Gość zepsuta mama
a ile Twoja cora sypia w dzien? narzucilas jej jakis rytm czy spi kiedy jest zmeczona?

Gość ja ostatnio
z bólem serca przeniosłam córkę 1,5 roku do jej pokoju......Zawsze spała ze mną,ale już miałam dość szóstej rano:) da się przeżyć. Teraz jest o wiele lepiej :) czasem trzeba się przemóc dla dobra dziecka.

Gość ja ostatnio
mialo być ćwierkania od szóstej rano

moj synek jak skończył 5 miesięcy to spi tylko raz dziennie,szok ale taki już jest. Zazdroszczę innym mamom ze ich maluszki spią częsciej w dzień

zepsuta mamo moja mała spi mniej więcej co 3 godziny. sama sobie tak ustalila :) czasem to dwie i pol godz od poprzedniej drzemki a czasem 4- kiedy widze ze jest zmeczona, rozdrażniona, nie chce sie bawic wkladam ja do wozka i usypiam. nieraz usypia podczas zabawy. Zauwazyłam ze duzo wiecej śpi do południa niż popoludniu. No i wieczorem zasypia mi o 19. po kapaniu wkladam ją do lózeczka i podczas jedzenia mleczka mala zaypia. w nocy budzi mi się raz albo dwa razy (na jedzenie bo czasems ie wybudza jak się przekreci w poprzeg lózeczka) ale wystarczy ja nakarmic albo polozyc wygodnie i zasypia spowrotem. ostateczna pobódka jest o godz 5 rano :)