Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym pracować

Mam takie głupie pytanie Jak mogę zostać opiekunką do dzieci?

Polecane posty

Gość chciałabym pracować

Nie studiuję pedagogiki, mam 22 lata. Nie mam doświadczenia w wychowywaniu dzieci, ale oczywiście potrafię się z nimi bawić, wyprowadzać na spacery itp. Szukałam w ogłoszeniach, dzwoniłam, ale kiedy matki dowiadywały się, że jestem młoda, że nie mam doświadczenia, to każda zaczęła się wykręcać. Może powinnam skończyć jakiś kurs?

Gość konwalijkaaaaaaaa
ja tez nic nigdy w zyciu nie robiłam z dziecmi, napisalam swoja oferte w necie, sa stronki niania.pl, opiekunka.org, dzwoniło do mnie mnostwo osob, od jutra zaczynam prace :)

Gość do chciałabym pracować
A postaw się na miejscu tych matek ... Czy chciałabyś aby jakaś niedoświadczona osoba opiekowała się Twoim małym dzieckiem ?

Gość konwalijkaaaaaaaa
Wiesz co, ja w ogole po pierwsze jakbym byla matka to nie szukalabym przez ogloszenie, tylko przez znajomych,jakas córke czy kuzynkę, po drugie, naprawde ludzie na to nie patrza, bo za osobe z doswiadczeniem trzeba wiecej placic,a niestety najwazniejsze sa pieniadze, to brzmi okrutnie,ale chyba dzieci nie sa zbyt cenne, bo kiedy facet jakis dzwonil do mnie i powiedzialam ze mogłabym chciec 600 złotych,to on powiedzial ze drogo i sie rozlaczyl...za 8 godzin pracy.......

Gość albo zadzwonić
to wał jeden :O