Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materialistkom mowie WON

NIE DLA MATERIALISTEK !!! Taka kobieta to zwykła szmata

Polecane posty

Gość materialistkom mowie WON

związek to partnerstwo, więc dlaczego to facet ma zawsze płacić jak razem wychodzą, dlaczego to on ma kupować wszystko, utrzymywać mieszkanie w ktorym razem mieszkają ? NIENAWIDZE MATERIALISTEK 😡😠

Gość .tiku tiku
ja tez nienawidze materialistow

ale swiat sie musi dzielic na materialistki i na ich zagorzale przeciwniczki, zeby mozna bylo dyskutowac.... inaczej byloby nudno.... ja oczywiscie naleze do antyblachar :) zeby nie bylo...

Gość atram
Czuję się trochę dziwnie, bo nigdy nie spotkałam takiej kobiety. Nie wiedzialam ze materializm siega az do takich granic :/

kwestia podejscia do zycia i pojscia na latwizne tak mi sie wydaje.... niestety, zazwyczaj takie kobiety musza byc ulegle wobec swoich \"wlascicieli\" ja im nawet serdecznie wspolczuje..... bo nie zyjemy w bajce i oczywistym jest fakt, ze w 99,9% taki zwiazek konczy sie w momencie, kiedy blond panienka nudzi sie swojemu \"Panu\" On szuka nowej naiwnej, a ona placze..... :) narawde, bardzo mi przykro:)

czy chcesz przez to powiedzieć, że decydując się na małżeństwo nie utrzymywałbyś żony i dzieci. Mężczyzna zwykle bierze na siebie odpowiedzialność, aby kobieta mogła spokojnie zająć się dzieckiem. Ty pewnie powiesz jeje won do pracy a do dziecka opiekunka (też opłacana). Co z ciebie za mężczyzna. No, ale jeśli umiesz nazwać kobietę szmatą... dyskusja bezprzedmiotowa

bez przesady... az tak wielu takich rasowych materialistek nie ma... ja mam gest i lubie cos kobiecie kupic... ale nie po to, zeby ze mną była... zreszta kobiety kupić sie nie da.... można kupić jej czas, ale nie jej zainteresowanie... ludzie widzący wszedzie materialistki to zazwyczaj nieudacznicy, wlasnie materializmem tłumaczacy swoje niepowodzenia z kobietami

\"czy chcesz przez to powiedzieć, że decydując się na małżeństwo nie utrzymywałbyś żony i dzieci.\" jasne, że nie.... kobieta nie bedzie kurą domową...