Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Likierówka

DOBRE LIKIERY - Jakie?

Polecane posty

Gość Likierówka

Jajeczny odpada - śmierdzi zgniłymi jajami! Smakują mi kawowe i śmietankowe. Ostatnio piłam karmelowy i kokosowy - pychota!!!! Wiśnie w czekoladzie też mogą być. Jestem ciekawa jakie są dobre. Czy jest jakiś likier Curacao? Albo bananowy albo jeszcze jakieś inne? Dobry jest też Sheridan's, ale drogi :-( Polećcie coś. Aby było słodkie......

Gość Likierówka
krem? Pierwsze słysze.... Aby bylo słodkie :)

Gość Likierówka
Kochani ale podawajcie nazwy i ceny :-) Beileys? Jaki to likier? ma jakiś smak?

Canari Tiramisu - butelka ok. 14zł Baileys to już niestety drożyzna:O

Świetny jest kawowy Sheridan\'s :D Z tańszych próbowałem ostatnio kawowy i czekoladowy Finezja, polskie, ok. 14 zł /500 ml, całkiem dobre :)

Gość Likierówka
Dzięki! Zapisze sobie nazwy. A wiecie może gdzie na Słowacji mozna tanio kupić? Przy granicy sie opłaca czy lepiej wjechać w głąb Słowacji? A może u "ruskich"? maja cos dobrego?

jak juz bedziesz na Slowacji to radze pojechac gdzies dalej do jakiegos miasta,bo tu przy granicy to roznie bywa z tymi alkoholami.ja kiedys kupowalam 8 butelek wodki i wszystkie mialy ten sam nr.banderoli:-)0

Gość najlepszy na zimę
domowej roboty, w zyciu niczego lepszego nie piłam 1 litr spirytusu 1 litr miodu 1 litr soku z cytryn lub limonek wymieszać lekko ogrzewając i odstawić min na tydzień aby się przeżarło :D

Wielbcielu-->to nie dla mnie bylo:p,no jak mogles tak pomyslec:D Wszystko dobrze u Ciebie?:-))

Gość ja uwielbiam amaretto

Wielbicielu-->juz nie pamietam kiedy trzymalam kieliszek w rece:D,jesli juz to lampke wina -czasami dla lepszego samopoczucia:-)) dziekuje u mnie dzis juz lepiej i humor wraca:-))

Wielbicielu--->wiec to nie fakt ,bo jeszcze nie przytrafilo mi sie,aby nic nie pamietac,ale wszystko jeszcze przede mna:-)) I bez zlosliwosci prosze👄

Wielbicielu-->dobrze juz dobrze,postaram sie to zmienic:-)) Hmmm,ale na @nic mi nie odpisales:-((😭

Wielbicielu--->jak juz tyle czekalam to i jeszcze wytrzymam:D Tam tak duzo tych pytan bylo;-)) Rano poszukam i postaram sie odpisac. A moze TY je pamietasz?

Asiulka13 ---> a nie możesz już wytrzymać? :D Szukaj, szukaj, ja też musiałem, sama mi kazałaś, teraz widzisz jak to jest :p :D

wielbicielu--->no nie moge wytrzymac:D,taka niecierpliwa jestem;-)),ale co zrobic-do jutra juz tylko kilka godzin. I oczywiscie poszukam,abys mi nie wypominal:D

Wielbicielu-->az taka zolza nie jestem. mam nadzieje,ze uda mi sie odszukac ten topik;-)) P.S ja na maila odpisuje tego samego dnia,a TY?po kilku dniach!Ladnie to tak:D:P