Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adeptka piekarnictwa

kupiliśmy z mężem mieszkanie w bloku ale martwi mnie zapach

Polecane posty

wydaje mi się ze to z rur ale nie jestem pewna bo zapach roznosi się po całym mieszkaniu.Fakt że nikt tam nie mieszkał przez 2 miesiące ale teraz od kilku tygodni któres z nas codziennie tam jest.Wietrzymy,okna zostawiamy otworzone na noc ( uchylnie )bo jesteśmy w trakcie jego remontowania .Rano zapach jest mniej intensywny ale jest.Boję się że to będzie staly \"repertuar\" tego mieszkania :-( ,poradźcie coś...czy preparat typu kret pomoże??

Gość laleczka.czaki
zawsze smierdzi z rur, jak sie nie używa spuscicie pare razy wodę, moze z jakąś wucekaczka, i przejdzie

Gość idealny poprostu
wode puszczac, ale goraca, zeby zabic zarazki. do tego kret i domestos na zmiane.

Gość a może to
stały zapach blokowy? Wiadomo w bloku przenikają zapachy od sąsiada do sąsiada. U mojej mamy śmierdzi dym papierosowy, gdy od niej wracam dosłownie wszystko piorę, a ona nie pali! Powinniście mieszkanie wymalować, to zneutralizuje na pewien czas wszystkie zapachy. Miłego mieszkania

Gość Może macie
Może macie trupa w szafie...

juz wiem co to za zapach.To lepik ( lub smoła) na którą przytwierdzony jest parkiet-to blok z końca lat 50 -tych.W jednym miejscu nie ma parkietu tylko jakaś płyta i pod nią jest czarna maź która daje ten zapach,była tam wcześniej zabudowa ale ją zburzyliśmy

Gość to subit - szkodliwy
dla zdrowia :o

Gość trup w szafie był najfajniejsz
y :D

Gość kokosz83
Hej ja mam podobne badziewie na podłodze w mieszkaniu. blok też pochodzi z lat '50. planuje remont i nie wiem jak usunąć to paskudztwo. co z tym robisz słyszałam że dobrze używać w tym celu fezerki ale za diabła nie wiem co to jest

Gość frezerki
to maszynka która spiłuje starą warstwe parkietu-jak hebel tylko ogromniasty

Gość carhartt
Ja wiem jedno. Subit to paskudztwo, które powoduje raka i jest potwornie szkodliwe. Zalewanie go wylewkami czy przykrywanie nowym parkietem to ciche popełnianie samobójstwa. Angielscy naukowcy odkryli że u robotników pracuących z tym produktem wystepował potwornie często rak jąder. Panowie.. nic wam nie pozostaje jak tylko "wziąsc młotek szeroką łyrzeczke i do ataku"