Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psikus01

stosunek przerywany?-można zajść ciąże??

Polecane posty

Gość też tak uważam
ale przypadków ciąży nie da sie już wytłumaczyc przyjemnośćią!!!!!!!!!!!!!!!czy chwila!!!!!!!!!!!!!!!!!1no chyba,ze ktos chce zostac rodzicem!!!!!!!

Gość obesja...
to jeżeli kochałam się w 10 dniu cyklu bez zabezpieczenia a finału we mnie nie było ani wogóle to moge być w ciąży?

dla mnie nie tylko doświadczenie musi być, ale także a może przede wszystkim odpowiedzialność, czyli w tym przypadku pełna gotowość do przyjęcia dziecka, które może się w ten sposób począć. jest to bardzo niepewny sposób zapobiegania ciąży (niektórzy mówią że jest to jeden z najpewniejszych sposobów na zaliczenie wpadki :) ) osobiście na przerywance jechałam pół roku, ale ja bardzo chciałam wpaść :D

Gość eee12345
czywiscie zdarza sie zapolodnienie przy przerywanym, ale sa to dosc rzadkie przypadki i mozliwe tylko jesli: -wspołżycie ma miejsce tuz przed w czasie lub zaraz po jajaeczkowaniu i wystepuje sluz płodny- czyli ok 4,5 dni w cyklu

Gość eee12345
BZDURA NATALIA! 4,5 dzien cyklu to najbardziej płodny okres! przeciez kobiety mają owulacje najczęściej 14-16 dnia!

Gość obesja...
przecież 4albo 5 dzień cyklu to okres..a wtedy chyba są dni niepłodne

WCALE NIE BZDURA!!!!!!!!!!!!!\'!!! \'czyli ok 4,5 dni w cyklu\' KOchaniutkie chodzi o ilosc dni w cyklu, rozumiecie?

Gość gość
Jest takie prawdopodobieństwo. W preejakulacie mogą znajdować się plemniki ale nie muszą. Lepiej jest zawsze się zabezpieczyć niż potem mieć niechcianą ciążę. Jeśli planowalibyście to zrobić to najlepiej jest na początku dużo o tym poczytać bo potem możecie się stresować. Nie u wszystkich mężczyzn znajdują się plemniki w preejakulacie. Jeśli zrobilibyście to w dni nie płodne to nie ma co się bać! Ale trzeba uważać , bo jednak były takie przypadki w których pary przez ten stosunek zachodziły w ciążę .