Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joasia777

Od tabletek anty nie mam ochoty sie kochac...

Polecane posty

Od ok roku biore tabletki antykoncepcyjne.Zauwazylam,ze nie mam ochoty sie kochac tak jak wtedy kiedy ich nie bralam.Jest to niestety problem.Mam stalego partnera i chce cos z tym zrobic.Czy ktoras z pan miala podobna sytuacje?Zmiana tabletek moze w tym pomoc?Piszcie prosze,z gory dziekuje za odpowiedz.

Gość lisiczka_ruda22
moze pomoc... ale nie musi. ja bralam 5lat i kochalam sie tak srednio raz dziennie, a teraz mam ochote nawet kilka razy dzien, wiec mi sie poprawilo, a maz mowi ze jak bralam bylam sucha. jezeli bardzo ci to przeszkadza i sie meczysz to pomysl nad odstawieniem

Jestem mloda i gdybym odstawila balabym sie ze zajde w ciaze.Pozatym tabletki pomagaja mi gdy mam miesiaczke.Wczesniej mialam bardzo mocne bole,skurcze nie dawaly mi czasem chodzic a teraz jest duzo lepiej.Odstawilas tabletki i sie polepszylo tak?

Gość lisiczka_ruda22
tak. a ile masz lat? sprobuj zmienic moze na inne najpierw. aj bralam od 17-22 r.ż. ale juz zle sie zaczelam czuc.poza tym wyszlam za maz i nie gdyby cos, to nie bylaby tragedia. a teraz to wogole mam problemy z owulacja ale to inna historia.

Gość lisiczka_ruda22
czuje sie o wiele lepiej bez pigulek jesli chodzi o ochote ale teraz mam inne problemy :/ rozumiem ze sie boisz bo jeszcze rot temu tez sie balam i bralam ale ile mozna sie meczyc...

Mam skonczone 17 lat.Musze cos z tym zrobic bo to nie ma sensu.Nie wiesz jakie tabletki sa dobre?Czasami nie wierze czy ci lekarze sie cos znaja...

Gość lisiczka_ruda22
a jakie bierzesz? ja bralam novynette, harmonet, yasmin i ostatnio yasminelle ale nawet te ostatnie ktore kosztuja 38zl i sa bardzo "lekkie" juz mi nie sluzyly. bez przerwy bolaly mnie piersi i lekarz kazal odstawic. sprobuj zmienic po prostu na inne, z mala dawka hormonow. moze pomoze. probuj nawet z 2razy a jak sie nie zmieni to pomysl nad ostawieniem, bo nie bedziesz sie meczyc. idz do lekarza i powedz ze chcesz zmienic bo.... i dobierze cos innego

Ja biore novynette od samego poczatku,one maja ilosc hormonow dobra do mojego wieku.Poradze sie Ginekologa i zmienie je ,nie zawsze tabletki sa dobrze dobrane wiec trzeba prubowac :) dzieki

Gość a z chęcią pomogę
Gdy bralam tabletki [a tez brałam Novinette i Harmonet] w ogole nie miałam ochoty na sex, miałam bardzo sucho i generalnie po stosunku bardzo mnie wszystko bolalo. Faktycznie miesiaczki nie bolały, były abardzo regularne. Ale co z tego? Zero przyjemności z sexu, + 5kg, zminne nastroje. No i co do dobrania tabletek to nie jestem az taka pewna czy te tabletki co bierzesz to sa takie odpowiednie dla Ciebie. Bo lekarz Ci powiedział. Oni dużo mówią. Zrobił Ci odpowiednie badania, ze Ci je przepisał? Często dają ot tak, jak im sie wydaje i niejednokrotnie dostajesz akurat te a nie inne bo sponsoruje dana firma lekarza. Spojrz jaki ma fartuch a wiesz wszystko

Gość magduska***
ja biore DIANE i ochote na sex mam ale problemy mam z osiagnięciem orgazmu, niby mam ochote i jestem podniecona ale nie tak bardzo zeby dostac orgazm, zastanawiam sie nad odstawieniem juz tabletek choc mialam zamiar brac je do konca roku

Gość KYTI
Mam to samo od 8 miesięcy biorę Rigevidon libido spadło do 0 . Nie mam możliwosci odstawienia tabletek ponieważ nimi leczę endometrioze na którą choruję od 2 lat. Co robic ? Poradzcie cos ?

Gość no niestety ja brałam kilka
lat temu Novynette przez 1,5 roku i odstawiłam je właśnie dlatego, ze moje libido spadło całkowicie:O mało tego, po odstawieniu tabsów długo to trwało zanim "te" sprawy wróciły do normy:O nigdy więcej nie zamierzam wracać do tabsów

Widze,ze jest nas wiecej.To nie jest tak ze wogole nie mam ochoty,ale jakos rzadko sie to zdarza.Do lekarza mialam isc dopiero za jakies 1,5 miesiaca ale chyba wybiore sie wczesniej.Przy wybieraniu tabletek nie bylam badana.A jak to badanie wyglada??Miala ktoras z was robione?

Gość KYTI
Ja przed przepisaniem tabletek miałam robioną cytologię ,USG piersi ,próby wątrobowe i morfologia .

Gość WIDZISZ JAKIE SKUTECZNE D

Gość kinga22
tak zmien tabletki a jak nie podziała to ichnie bierz i ciesz sie z sexu.pa

Gość ....xxx....
nie jestes sama kochana tez to mnie spotkalo...niemam ochoty na sex zupelnie...na poczatku kiedy zaczelam brac tabletki wsio bylo ok i moglabym z lozka nie wychodzic i kochac sie na okraglo...a teraz przy 8 opakowaniu zonk...nawet po miesiecznym celibacie nie mialam ochoty na nic...wczoraj kochanie sie dobieralo a ja qwa zadnych checi... no ale jakos powiedzmy sie udalo...nawiasem mowiac pierwszy raz udawalam orgazm:( ale nie chcialam robic mu przykrosci i powodow do zmartwien...wiem ze to glupie ale coz...ale chyba pora odwiedzic wczesniej gina z usmiechem na twarzy i powiedziec ze pigulki mi nie sluza...ech...