Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyceek

obwisłe cyce

Polecane posty

Gość cyceek

co sadzicie o obwislych cycach? czy sa super,a moze sa wiecej niz super np.odlotowe? czy takie ktore wisza albo sie rozjezdzaja na boki moga byc atrakcyjne?

Gość Beata 42l
Cycki nie muszą być duże, by były obwisłe. Ja mam nieduże, a są plackowate i daleko im do jędrności, zresztą zawsze były miękkie i nic tu kremy nie poradziły. Tak już mają i tyle. Z toplesem nie mam problemu i nie krępuję się. Irytujące mogą być tylko zwykłe chamskie komentarze, ale na to to nie tylko ręce, ale i cycki opadają, hehe

Gość gość
Problem nie w obwisłych cyckach tylko w psychiczne

Gość gość
Beatka, obwisłe cycki są bardzo atrakcyjne w pewnych pozycjach

Gość gość
Odrobinę kultury, rozmawiajcie o biuście

Gość gość
Faktycznie, przepraszam, ale to nie ja zacząłem operować takim słownictwem

Gość gość
Od tego aby nie były obwisłe jest biustonosz

Gość Beata 42l
Biust czy cycki, mniejsza o słowa, wiadomo o czym mowa. Biustonosz przy dużych i ciężkich piersiach może owszem mieć znaczenie, choć nic nie podniesie, a jedynie wyhamuje opadanie. Przy małych piersiach jest bez znaczenia (chyba że dla psyche) i tylko krępuje ruchy.

Gość gość
Moja kobieta ma duże i przeważnie nosi biustonosz. Ale choć cycki w zwisie sięgają jej do pępka, namawiam ją by w domu zdejmowała te puszorki i czuła się swobodnie. Obwisanie jest naturalne i bardzo kobiece, nie mam nic przeciwko by były dłuższe, bardzo je lubię. Jak widzę kobietę bez biustonosza pod bluzeczką, kiedy każda pierś się ponętnie kołysze w swoim rytmie, to prawdziwy miód na oczy :) Sztywno zamocowane i nieruchome zderzaki w biustonoszu aż rażą sztucznością i jestem pewien, że za 20-30 lat będą jednym z symboli mody początku wieku, coś jak moda retro dziś, te szerokie nogawki czy długie kołnieżyki z lat 70-tych. Okriopność. Uwolnijcie cyce, kobietki kochane. Spalcie puszorki w jakie was moda wkręciła.

Gość gość
Mi się właśnie takie podobają i podniecają zarazem. Duże i obwisłe ! Cudo natury :)