Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadumanai8769

czy dziecko jest wystarczajacym argumentem

Polecane posty

Gość zadumanai8769

zeby sie nie rozstawac?.Jestem mloda mama mam zaledwie 20 lat studiuje mam wspanialych rodzicow ktorym duzo zawdzieczam ,moj facet niby facet na poziomie skonczyl studia ma wlasna firme kupilismy mieszkanie typowa piekna rodzina tylko ze jest mi zle...nie wiem czy go jeszcze kocham jest calkiem inny zanim zamieszkalismy razme -kiedys obdarowywal mnie mnustwem komplemenatow ,szanowal, widac bylo jego milosc w oczach teraz potrafi krzyknac ,obrazic sie calkowicie nie ten facet ktorego poznalam ,pozatym on wie ze ja chcialam slub jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy kilkakrotnie wracalam do tej rozmowy al on chyba nie chce sluu zastanwiam sie nad nasza przyszloscia..czy ma ona sens

skoro jesteście małżeństwem.. to trzeba o nie walcyzć.. musicie dużo rozmawiać.. macie dziecko.. więc też dla niego musicie sie starać.. nie mówię że za wszelką cenę.. ale trzeba próbować ratować..

Gość zadumanai8769
nie jestesmy malzenstwem bo on nie chce:/ mowi ze jeszcze nie jest gotowy ale ja juz zbiegiem czasu tymabrdziej nie chce tego slubu i jeszcze potym jak sie zmienil..

dziecko nie może byc argementem.. kartą przetargową.. bo jeśli miedzy wami bedzie zle to dziecko to bedzie czuło.. musicie naprawić relacje miedzy Wami..

Gość piwo karmi
poczekajcie. nie ma co sie wiazac jak nie jestescie pewni ze chcecie to zrobic dla siebie a nie dla dziecka.dla dziecka nawet lepiej gdy rodzice zyja osobno niz by sie mieli ciagle klocic i nie kochac. wiem bo moi rodzice wlasnie taka sa para i jak patrze na nich to widze jedna wielka pomylke i stracone 20 lat.. tylko ze kiedys bylo ciezko byc sama z dzieckiem, teraz jest juz troche inaczej

Gość zadumanai8769
bardzo czesto nachodza mnie mysli"ze zaluje ze mam znim dziecko"

to jak nie jesteście.. to może sie rozstańcie na jakiś czas.. on ojcem dla dziecka bedzie.. ale jesli bedzie Ciebie źle traktował Ty zaczniesz nienawidzic jego ojca to bedzie to ze szkoda dla dziecka.. Może powinniście porozmawiać.. na ten temat.. tzn o sytuacji i o dziecko jak ono sie musi czuc w tej calej sytuacji.. że Wy jako dwie najukachańsze osoby dla niego patrzycie na siebie wilkiem.

nie możesz tak myśleć.. żałować .. stało się.. masz dziecko które kochacie .. i ona zawsze Was bedzie łączyło i dla dobra dziecka musicie.. żyć w zgodzi.. nei musisz sie z nim wiazac.. jesli ni e jestes przekonana.. do tego..