Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franza

WYWAL TO Z SIEBIE-tylko dla kobiet!!!

Polecane posty

Gość franza

Jak wyglada ta dziewczyna krecaca sie wokol waszego faceta, o ktora jestescie zazdrosne?

nigdy jej nie widzialam, wiem tylko ze jest jego byla z ktora byl ok miesiaca i teraz ponoc sie przyjaznia choc nie spotykaja ( co to za przyjazn??) Wkurza mnie to ze ciagle daje mu o sobie znac, pewnie by z checia mi go odebrala. Puszcza mu sygnaly i pisze smsy choc moj chlopak mi ich nie pokazuje. I sie klocimy potem przez to..

Do mojego pisze smsy i puszcze w nocy sygnaly jakas \"ruda c***a\"jak sam ja nazywa.Ja mojemu facetowi ufam w 100%,ale zadnej babie niestety nie ufam,zwlaszcza takiej jak ona.Tak niepozorna,pyta co u niego,a w ogole sie prawie nie znają,sa razem w grupie na studiach!On nic nie pisze do niej,a ta mu pisze ostatnio\"nic nie pisalam,bo nei mialam nic na koncie...bla bla bla,buzki\"!!!! BUZKI! pojebana

ale przeciez faceci to świnie... a tu widze tyle nienawiści do niewinnych i dobrych kobiet :P

Gość panna marianna.
a mnie wkurza jego była!!! Wiem,że nic do niej nie czuje, a jednak. Zawsze podobały mu sie dziewczyny o południowym typie urody a tu... jasna blondynka, z białą jak kreda cerą z piegami, wyłupiastymi i podkrążonymi oczami. CO ON W NIEJ WIDZIAł??? W dodatku cały czas go oszukiwała!

heheh, a mnie wkurza idiotka studiująca na uniwersytecie, o którym ostatnio było głośno że ma za mało wykształconej kadry a w związku z tym brak podstaw do działalności:P inteligentka oczywiście:P dzwoni swego czasu do mojego faceta, bo jej się przypomniało, że nie oddał jej rok czy dwa lata wcześniej książki:P która jej nie jest do niczego potrzebna, ale sąsiadka się upomina:P nawija ze dwadzieścia minut i mówi, no nie bądź taki, odezwij się czasem:P wkurzające są takie osoby

hmm no była kręcąca się wokół faceta to chyba standard. ufam mojemu miśkowi ale ciągle o tym myślę. no i boję się mojej kleżaneczki która nie to ze mi go odbije( zbyt pusta i brzydka) ale jest straszną ploktarą i koloryzuje

a ta sie nie kreci wokol mojego faceta :) sa znajomymi, i on jest chrzestnym jej mlodszego dziecka ale nie lubie jej, bo nie podobalo mi sie jak mnie traktowala z gory, gdy mnie poznala, jak do mnie mowila to na mnie nie patrzyla, dawala mi wprost do zrozumienia, ze dlugo z moim facetem nie bede :) no coz, przeliczyla sie :) na szczescie widzialam ja 2 razy w zyciu, i moze jeszcze 2 razy zobacze.... :)

Gość mi się żadne kręcioły
już nie kręcą bo sie boją:) mam paskudny charakter:) ale bywało i tak, że siedziałam pół imprezy wqrwiona bo mój miły nie odstępował jednej takiej szmaty na krok a ona jego, no ale...w życiu trzeba umieć sobie radzić...bosch co ja widziałam w tym frajerze?:D

Gość k.k.k.k.k.
podejrzewam... ,ze ze mną też by żadna nie zadzierała jakby wiedziała o mnie więcej... nie to,że mam charakterek ... ale podejrzewam ,że bałaby się kręcić wokół faceta którego laska ćwiczy 3 dalekowschodnie sztuki walki jednocześnie ;) no dziewczyny warto się zastanowić nad tym....zacząć chodzić na treningi no jeżeli któraś(co się klei do waszego faceta) o tym nie wie to ma problem prawda ;)

może znacie jakieś sposoby.... to napiszcie ;) bo nie wiem co mam zrobić jak mi sie tak zdarzy.... no akurat mam całkiem przystojnego faceta.. a wiadomo,ze wielu laskom tylko o to chodzi

Gość po prostu monika
a mnie denerwuja wszystkie jego byle,moj facet kiedys zmienial kobiety jak rekawiczki,mial ich nie wiem nawet ile,nie liczac krotkich flirtow,bo tego byla cala masa...przez to nie potrafie mu chyba ufac do konca choc jeszcze mnie nie oklamal nigdy...

Gość po prostu monika
owszem,moze tak tylko mi sie wydaje,dlatego napisalam ze :jeszcze nie oklamal,bo nie wykluczam ze to zrobi..jak mozna ufac komus kto mial tyle panien za soba...ja chyba nie umiem

mozna tak ufać, że Twoj facet nie poleci za byle dupą, ktora mu zawróci w głowie, bo miał juch juz tyle, że nie wariuje na widok byle laski...

Gość ankarra
była mojego faceta, 2 lata po rozstaniu poznaliśmy się, jesteśmy 2 lata szczęśliwi. Do momentu, kiedy mnie poznał nie była zainteresowana kontaktem z nim. Jak się dowiedziała, że kogoś ma, to nagle zaczęły się codzienne telefony, smsy, gadki na gg, mimo że ma narzeczonego. Po jakimś czasie się zorientowała, że on nie chce z nią gadac, więc jej złość zwróciła się przeciwko mnie. Jakie ona potrafi mieć opisy na gadu to sobie nie wyobrażacie. Na początku się denerwowałam, jestem wrażliwą osobą, ale teraz to mi jej żal - tyle czasu i jej się nie znudziło jeszcze.

Gość k.k.k.k.k.
widzisz ma baba zdrowie ;)

Gość para drewnianych kaloszy
mnie czasem drażni,że była się odzywa do mojego faceta

och takie byle potrafia byc zalosne :O ale to jest hyba jakas niepisana zasada, ze dopoki chlopak jest sam po rozstaniu to ta byla ma go gdzies a jak tylko on sobie kogos znajdzie to ja szlag trafia i nie potrafi sie z tym pogodzic. niestety niektore kobiety tak maja, same nie wezma a innym nie dadza :O

Gość ty komiczne
dlaczego zawsze wpierdalasz się pod post dla kobiet maminsynku ? wynocha hahaha

Gość para drewnianych kaloszy
powiem wam coś troche mnie coś wkurwiło ostatnio jak jbyła mojego faceta wróciła z anglii i zaczeła mu pisac smsy... nie dałam mu poznać ,że mnie to zdenerwowało delikatnie mówiąc... ale dobrze o niej nie mówi sam ;)

\"dlaczego zawsze wpie**alasz się pod post dla kobiet maminsynku ?\" też Cie kocham :)

Gość ankarra
no tak, ja bym jeszcze zrozumiała, gdyby to był nagły przypływ uczucia, ale po takim czasie, no cóż... Ona mnie nienawidzi chyba tylko dlatego, że jestem. No ale jak jej nie szkda energii to jej sprawa. Na początku próbowała znanych metod, czyli na sierotkę - a to jej się komputer zepsuł, a to samochód rozkraczył przy minus 20 stopniach i prawie umarła itd. itp., nie odniosło to skutku, więc się wkurzyła.. ma dziewczyna zdrowie ;)