Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franek2401

Czy imie FRANEK to takie smieszne? podoba Wam sie?

Polecane posty

Gość franek2401

mamy zamiar dac to imie naszemu synkowi

Gość moj dziadek
a raczej dwoch mialo tak na imie. Nie lepiej bardziej nowoczesnie???

Gość ma sie tobie podobac
a nie przypadkowym ludziom z kafeterii

Ma się podobać dziecku jak podrośnie a nie jego rodzicom.Mam dużo wątpliwości czy mały pózniej nie bedzie miał pretensji.Mój dziadek też tak miał na imię:-)

Gość moj dziadek
No tak ale skad mozna wiedziec jaka bedzie moda za 7-8 lat,moga sie pozniej inne dzieci z niego smiac,znam wiele takich przypadków: Dziecko ma na imie Stefan i sa rozne przezwiska na niego a pozniej dziecku jest przykro.

Gość /łączenie tematów//
Forum - strona główna » forum Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci Temat: co myslicie o imieniu Franek 00:13 mamusiatużtuż Cześc za miesiąc urodzę chłopczyka i bardzo podoba mi sie imię Fanek czy nie jest zbyt starośweckie ??? 00:18 o imieniu samo imie jest nie brzydkie tylko ja mam bardzo zle skojarzenie z tym imieniem!! mam kolege na ktorego tak mowia bardzo glupie facet 00:23 dfr chylinska nazwala swego synka Franek mnie sie podoba 00:24 Animia No niezłe jest . "Przed człowiekiem mądrym cała Ziemia stoi otworem, gdyż ojczyzną duszy szlachetnej jest cały świat." Demokryt "Uczymy się nie dla szkoły, lecz dla życia." Seneka 08:26 sowa* o Boze moj maz tez chce nazwac Franek nasze malenstwo,a ja z nim walcze . a tu widze ze jeszcze ktos chce tak nazwac... sama nie wiem.. 08:56 primaballerin Ja jestem w 100% za. Bardzo podoba mi się imię Franek Franciszek 09:01 no właśnie Franek ok ale Franciszek? 09:03 tak tak tak Straszne Nie miej nic jeśli nie możesz mieć wszystkiego .. 09:11 ******************* Chylińska nazwała syna -Rysiek!!!! Wszystkie Rychy to fajne chłopaki! 09:53 ASienieczkaAA nieee Franek?? ja mysle ze dzieciaki beda mu dokuczały.. 12:53 11111111 mnie sie wyjatkowo nie podoba i nie o to chodzi,że staroświeckie bo sa imiona staroświeckie i ładne a to brzmi jakoś niezbyt ale kazdy ma swój gust i stad różnorodność imion 13:04 Błękitna Laguna piekne, moja siostra miala miec Franka, ale urodzila sie dziewczynka. dawaj Franek Kochana mamo, kochany tato, wyspa jest super, chyba, że przychodzą ci inni . Moc całusków. LOST 13:08 padlinka spoko, mi tez sie podoba Franek gorzej w wersji zenskiej, hehe, jak uslyszalam ze znajomi chca nazwac corke Franciszka myslalam ze spadne z krzesla, hehehe, cale sczescie ze dali sie przekonac i odstapili od tego zamiaru Imię: Paulina Wiek: 25 Tc: 40 !!! Termin porodu: 27-08-2006 Miejscowość: Warszawa Waga: jakoś +7 kg ( obwod brzucha stale 94 cm. chyba zle sie mierze ) Płeć: córunia -Emilka http://tickers.baby-gaga.com/p/dev238pr___.p ng 15:46 fajowe imionko 15:52 liv21holland Moj kuzyn ma na imie Franus Rozkoszne imie dla rozkosznego dziecka!Polecam "Decydowanie sie na dziecko-to rzecz doniosla. To decydowanie sie na to, by twoje serce spacerowalo gdzies poza twoim cialem" Olivia, 21 (Nijkerk, Holland) tc: 29 tydz. termin: 31.10-5.11 waga: 53,5 kg plec: dziewczynka -Kylie 15:54 malgorzatka26 franek franek lowca bramek. fajne Tamworth 33 tc +15 kg corcia Julcia termin 5.10.06 16:45 mamusiatużtuż oh dziękuję za opinie jestem bardzo rada,że tyle pozytywnym wypowoedzi nawet mój mąż sie zaczyna przekonywać 16:52 sabcial mój dziadziuś był Franuś i był cvudownym człowiekiem 18:59 VIKI2 Moj tato ma tak na imie. http://www.tik-tak.pl/forum/img/tickers_m/ti ckers2473.gif http://www.tik-tak.pl/forum/img/tickers_m/ti ckers2474.gif 22:14 mamusiatużtuż buziaczki dla Was Kochane 22:17 berry berry Franuś to bardzo sympatyczne imię, wcale dzieci nie będą mu dokuczały - teraz tak wiele Zoś, Maryś, Jasiów, Stefków

Gość nie zgadniesz teraz
co sie bedzie dziecku podobac. Ale jesli wychowasz je na madrego, fajnego czlowieka, to ozdobi kazde imię i wlasnie ono sie bedzie kojarzyc kazdemu jako piekne.

Gość supppper
super imię!!!! teraz są modne staropolskie imiona więc korzystaj !!!!Będzie dużo Franków, Antków, Stasiów i Ignasiów :)))) NIe będzie sam , bo to popularne imiona teraz!!!! Pozdrawiam

Gość mówiłam do mojego pierwszego
syna "Franulek" teraz mówię do drugiego. Nie wiem czemu po prostu mu tak na chrzcie nie dałam:D

Gość gość
Ja mam termin 10 kwietnia i jak będzie chłopiec to będzie FRANEK a jak dziewczynka to Łucja.

Gość gość
Ja mam kota Franka Kocham go

Gość gość
odezwał się wyż demograficzny który nabijał się z takich imion jeszcze 20 lat temu a teraz je wielbi,żenada

Gość gość
Mnie się "stare" imiona zawsze podobały. Franka wybrałam jeszcze zanim męża poznałam :P Kiedy nazywałam tak syna była już moda na stare imiona- ale królowały Staśki i Jaśki :) Ale i tak nie zrezygnowałam z mojego typu. Dziś dziecko ma już ładnych parę lat. Chociaż jest jedynym Frankiem w swoim otoczeniu nikt się z niego nie śmieje. Obecnie wszystkie imiona są poniekąd modne- i te stare i te nowomodne a nawet te neutralne (co to kafeterianki uważają, ze są mega oryginalne i nieużywane).

Gość gość
Dla mnie to imię jest okropne i jedynym gorszym od niego jest Wiktor. Ale wszystko jest kwestią gustu i nie to jest ładne, co jest ładne, tylko to, co się komu podoba. Moje uprzedzenie do tego imienia może wynika stąd, że jedyny Franek jakiego znam, jest wyjątkowo niesympatyczny.

Gość gość
ładne imie nie słuchaj tu ludzi, ładniejsze na pewno od imion typu Brajan, Natan, Nataniel, Wg mnie to nie imiona. Mój będzie Wojtek :)