Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnn

czy wypada

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnn

hej tak sie zastanawiam kobitki czy wypada isc 2 razy w tej samej sukience na wesele......ide z tym samym partnerem,,,2 tygodnie temu bylam u jego rodziny a w ten weekend ide do mojej..on nie jest moim chlopakiem.....tak sie głowie cały czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ujnuytjn
przeciez nie będziesz co tydzien kiecki kupowała myśle że wypada

Gość nnnnnnnnnn
no mam tylko ona jest strasznie upieta..jestem na diecie hheeeh.

Gość nnnnnnnnnn
no wlasnie nie stac mnie na takie wydatki.... ale chyba ten chlopak sobie zle nie pomysli>????????

a dlaczego nie? Szczególnie ze inni do zupełnie innych ludzi. Aco ten chłopak to sobie niby nowy garnitur kupi?

Gość nnnnnnnnnn
no z tymi wlosami to jest mysl kurna tylko nie wiem jak mialam proste na jego weselu ktore po paru tancach mi sie pkrecily totalnie hhehe...

jakies masło maslene mi wyszło miało byc \"Szczególnie ze idziesz do zupełnie innych ludzi|\"

Gość nnnnnnnnnn
facet ma fajnie bo kurna ma ten sam garniak i roznicy nie wodac a kobita musi sie dwoic i troic.. hhehe

Gość czysta prowokacja
koleś nawet się nie skapnie..że masz tą samą kieckę!!! zrób inną fryzurkę

Gość hilgpgohojoijp
ja już byłam kilka razy w tej samej ze swoim chłopakiem, a wszystko dlatego ze na tych weselach byli całkiem inni goście, a jak szukalismy z chłopakiem dla mnie nowej kreacji to stwierdził ze w ta moja jest najładniejsza:D

Gość aziiiiiii
Pewnie ze wypada.Trudno kupowac nowa kiecke na jeden raz.Potem bedzie wisiala w szafie i sie kurzyla

jesli na tamty weselu mialas rozpuszczone wlosy, to teraz je sobie jakos fajnie zepnij lub idz do fryzjera

Gość nnnnnnnnnn
kapnie sie ....w tej sukience mu sie podobalam tak powiedzial hehheeh albo specjalnie bajerowal. ja sie z tym chlopakiem przyjaznie jak brat dla mnie normalnie jest hheh

Gość ja miałam podobny dylemat
bo na tych wakacjach miałam 4 wesela i 2 kiecki i co obleciałam w tym co miałam , przecież do koperty musiałam dać a teraz i tak te kiecki będą wisiały niewiadomo jak długo w szafie normalnie porażka wolałabym sobie kupić coś innego no ale cuż... Tak że idz i się nie przejmuj i baw się dobrze:) pwenie ten chłopak pujdzie w tej samej koszuli i garniturze tak ze się nie przejmuj:)

Gość czysta prowokacja
skoro mu się podobasz w niej to tym bardziej idź!

Gość nnnnnnnnnn
chyba je pokrece i zepne hheh jak bede miala czas.... wesele mam wczesnie... at ak poza tym nie mam ochoty isc na nie.. hehe

Gość nnnnnnnnnn
no powiedzial ze wygladam najladniej... hehehheeh... no wlasnie idzie zima i musz esobie kuttke kupic a nie sukienki ktore beda wisialy w szafie i sie kurzyły hhehe

Pewnie, że iśc, chyba, a zreszta skład ludzi na weselu chyba nie bedzie taki sam, a jesli nawet to i co z tego..:P

oczywiście ze wypada, ja tak uważam, najważniejsze to dobrze sie bawic, dobrze pojeść i popić;) a kiecka to drugorzędna sprawa;) miłej zabawy kocham wesela:D

Gość nnnnnnnnnn
ta heehehe.... no mam 2 jedna po studniowce bidna wisi w szafie nieuzywana i tak sie zastanawiam czy jej nie zalozy ale jak ja zoalozyam ostatnio to musialam sporo powietzra nabac hhehehe,zad uze cyce mam hehhe..i dlatego jestm na diecie.. chyab d2 dni przed weselem nic nie bedee jadła koszmarrrrrrrrr

Gość nnnnnnnnnn
no j tez lubie wesela.popije napewno na to stawiam hheheh winko i koko dzambo!!!!!!!!!!1 tylko zebym nie przecholowala z tym alko....moja mamusa bedzie miala na mnie oko i to mnie juz doluje heheheh

Na weselach jest najgorsza ta sztuczna atmosfera , kazdy ę,ą,ę, a po wódce albo winie, ujawniają sie prawdziwe oblicza gości welelnych..:::::::::P

z tym sie zgodze, każdy wypindrzony spięty itd a dopiero po alko zabawa sie rozkręca:D juz nie wspomne o tym co niektore maja na głowach;) no ale to ich sprawa