Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnn

czy wypada

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnn
no masz racje moja rodzina do zgranych ni nalezy kazdy dupe innemu obrabiia ... najgorsze jest to ze malo braci i siostr beedzie a jak jacys juz beda to ja kantaktu z nimi nie mialam bliskiego tak wiec mij oartner mi pozostanie heheheh co za rodzinka...

Gość bardzo mało zorientowana
a myslisz, że Twój partner za każdym razem będzie kupował nowy garnitur, czy w tym się teraz chodzi na wesela?

nie martw sie nie tylko w Twojej rodzinie tak jest, moja to jest dopiero banda materialistów:O dobrze ze faceta mam normalnego;)

Gość nnnnnnnnnn
kupil sobie nowy jak u niego bylismy naweselu tak wiec pewnie nie kupi sobie teraz nowego ... to ja tyz nie bede szalala z sukienkami nie spie na pieniadzach... i tak mnie full kasy to wesele wyniesie na nasz budzet domowy heheheheh bedziemy wcinac chleb ze smalcem prtzez miesiac heheh

Gość nnnnnnnnnn
nigdy nie mialam normALNEGO KONTAKTU Z FAMILIA Z BLIZSZA TO MOZE TYLKO Z CIOTKA JEDNA TA TO RESZTA MNIE JAKS NIE INTERESUJE....

juz tak jest ze dalszą rodzine spotyka sie na ślubach i pogrzebach, dziwne to troszke spotkac kogos po paru latach albo po raz 1wszy, nie wiadomo o czym gadac:D

Gość nnnnnnnnnn
dokładnie aja zazwyczaj jestm małomowna jak jestm wsrod rodziny tak wiec sobie nie pogadam heheheh.upije sie i pojde spac pod stół nawet mnie nikt nie zauwazy heheh kurna zimno mi sie robi kolo ust albo jakas krosta to szmata trzab ja zakryc na to weselicho...zawsze wiatr w oczy hheheeh

Gość nnnnnnnnnn
dzieki kobitki za wypowiedzi hehheh!!!!!!!!!pozdro.

ja tezbylam 2 razy w tej samej! takasliczna ze szkoda zeby lezala w szafie. gdybym miala wesele jeszcze raz to tez bym poszla w tej samej!

Gość nnnnnnnnnnnnn
to chyba w niej pojde.ale sie jescze zastanawiam torebki nie mam fajnej nie wiem jak wlosy uczesac nie mam transportu w ogóle chujowo sie zapowiada hehehnawet mi sie myslec nie chce.....jedyne co dobre to to ze sobie kupila tusz do rzes hehe fajny wydluzajacy piknie ehhe

Gość nnnnnnnnnnnnn
do kinia ale bylas ztym samym chlopakiem?????????

byłam w tej samej sukience na 2 weselach, między 1 a 2 były 3 tyg różnicy, oba w mojej rodzinie, byłam sama. Nie mialam kasy na 2, a bawiłam się świetnie i na 1 i na 2:) pozdrawiam

byłam w tej samej sukience na 2 weselach, między 1 a 2 były 3 tyg różnicy, oba w mojej rodzinie, byłam sama. Nie mialam kasy na 2, a bawiłam się świetnie i na 1 i na 2:) pozdrawiam

Gość nnnnnnnnnnnn
heja dziewczyny dzisiaj jest to wesele a ja sobe pzed kompem siedze dobrze ze jest na 15 ale i tak dla mnie wczesnie..hheheehnadal nie mamm pomyslu na wlosy...tak bardzo nie chce mi sie isc....powaznie....

Gość nnnnnnnnn
no bylam w innej sukience ....na poprawiny zalozylam sobie ta co mialam na tamtym, weselu partnerowi sie podobało hhheheeh mojemu koledze....ale ta sukienka to pikus do problemu ktory mam teraz nie potrafie sobie pojrzec w oczy hheeh po poprawinach pojechalismy z michalem w pewne miejsce bylismy w samochodzie i doszło do zblizenia nie o sex mi chodzi tylko o pocałunki...nie przewidzialam tego hehe znamy sie 5 lat traktuje go jak brata a my takie rzeczy robilismy matko...to byl moj 1 raz kiedy sie calowalam z facetem a mam 21 lat matko jak ja mu w oczy spojrze a o sobie nie wspomne.....