Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka niewiedząca

co sadzicie o takich sukniach

Polecane posty

czy wy czasem nie przesadzacie? cholera jasna, wszytkie tu krytykujecie te bezy balowe a jak widze panny mlode na slubach to kazda w takiej wlasnie idzie. i same tez pewnie szlyscie w podobnych. moim zdaniem slub jest raz w zyciu i na slub mozna zalozyc wlasnie taka strojna sukienke a nie zwykla sukienke co to jest uszyta z dwoch kawalkow materialu a wszyscy sie podniecaja ze taka elegancka. elegancka to sie sie naklada o opery. na wlasny slub naklada sie ladna, podreslajaca urode suknie. a nie sukienke. a co do linkow, dlaczego nasmiewacie sie z grubszych panien mlodych. to zaden wstyd. zazdroscie, ze pomimotuszy znalazly mezow, ktorzy raczej kochaja je za cos wiecej niz za chudy kawalek dupy?

Gość o własnie ukatrupić

Gość autorko a czy zdajesz
sobie sprawe ile ważą te suknie? Bo moja suknia ślubna nie jest bezą ale nie jest obcisła raczej coś w literkę A z satyny i waży 4 kg. A jak spojżałam na te, zwłaszcza pierwszą to chyba się nie pomylę jak powiem że waży kolo 6 kg. A wiesz co to znaczy przetańczyć całą noc w tak ciężkiej sukni? Po pierwsze biodra cię zabolą od razu, po drugie kręgosłup. Suknia jednym zdaniem mało praktyczna czyli taka w której można tylko stać i się uśmiechać, bo poruszać się ciężko....

lady_in_red21 - Twoj post powinni przeczytac wszyscy wchodzacy na forum o slubach i wziasc go sobie do serca. rzadki okaz rozsadku i prawdy.ja czasem mam dosyc przebijania sie przez marudzenie w poszukiwaniu czegos ciekawego i wnoszacego. adekwatnie bez-nie podobaja mi sie, ale z tego co widze to faktycznie wszystkie marudza ze sa be, a co nie pojde na slub to beza wieksza od drugiej (mieszkam w duzym miescie wiec argument ze pewnie na wsi jest nietrafiony). statystycznie rzecz biorac w tych krytycznych wypowiedziach jest wiec wiele nieprawdy.(nie chce slubu koscielnego wiec temat bez mnie nie dotyczy:P) natomiast nasmiewanie sie z panien mlodych przy kosci- niektorzy lubia sie znizac do takiego poziomu, ich problem.

z tych sukni mozna wybrac cos dla siebie, przegladnelam prawie wszystke oferty na tej stronie. Mojej tam nie ma (coz, jest naprawde wyjatkowa ;)) a druga sprawa to nie widze aby tu ktos sie z kogos nasmiewal. Byly podawane linki do zdjec sukni, tyle. Jak sie tym bylwersujecie to sprawdzcie moze jeden z dolnych topicow gdzie dziewczyna sprzedaje suknie a ktos po chamsku nazywa ja prosiakiem! to jest chamownia. Tu nikt nikogo nie obraza!

Gość _zosia_samosia_
beznadziejne sukienki... nie cierpie BEZ

Gość rori
według mnie to w bezach lepiej wyglądają chuderlaki niz dziewczęta przy tuszy-bo one i tak powiększają pannę młodą.

Gość _zosia_samosia_
to oczywiste...:P

Gość rori
tak, ale jak widać na początku to dziewczyna w rozmiarze chyba cos ponad 40 zastanawiała sie nad jej kupnem.

Gość _zosia_samosia_
hmmm pewnie nie miala takiej sukienki na sobie... jakby zalozylaod razu zmienilaby zdanie :)

Gość rori
ładna bardzo ładna dla mnie bomba lubię takie delikatne i nie naćpane jakimiś detalami....

no mi też się podoba :) zastanawiam się tylko jak będę w takim kroju wyglądać. Jestem chuderlakiem ;) gorsety wszelkie odpadają, bezy kompletnie mi się nie podobają, a ta właśnie mnie urzekła :)

Gość _zosia_samosia_
wg mnie nie ladna... moja znajoma chce taka ale onanie ma w ogole talii, i to nie bedzie dobrze wygladac... trzeba miec do niej idealna figure,nie mozna byz za szczuplym alni za grubym... poza tym beznadziejne bolerko... takie jakies tandetne mi sie bardzo podobaja w takim stylu jak ta http://www.susanblanche.com/public/gown/153/Cosmobella_7137.html

Gość rori
Tak się składa ze mam ja do sprzedania i zawsze można przymierzyć. Ja też jestem chuderlakiem ważę zaledwie 50 kg i jestem jak to mój mąż mówi małym kościotrupkiem. I wiesz co wcale w niej szczupło nie wyglądałam nawet szerzej niz zwykle.

Gość _zosia_samosia_
wg mnie dobrze miec do niej figure klepsydry... a przynajmniej nie miec tlustego brzucha:)

Gość rori
też ładna jak ja wychodziłam za mąż to takiej jeszcze nie było, ale to mój styl

Gość _zosia_samosia_
jedyne do czego moge sie doczepic to brak ramiaczek... lubie suknie delikatne, zwiewne i skromne, wtedy kobieta wyglada bardzo subtelnie, delikatnie i elegancko :) a podoba wam sie moja sukienka wklejona powyzej?

Gość rori
a jeżeli chodzi o spadanie sukni z biustu, to nie masz racji, zreszta sama tak myslalam ze beda one spadały, ale jeżeli jest do Ciebie dopasowana w 100% to nawet nie drgnie.

Gość rori
jest oryginalna ale jak dla mnie to taka za masywna być może to wina tej modelki. Kojarzy mi się ona z pancerzem.

Gość _zosia_samosia_
masywna ? wydaje mi sie bardzo dziewczeca i delikatna :) a moze mi sie podoba bo wiem, ze pieknie bym w niej wygladala jest idealnie dopasowana do mojej figury

Gość _zosia_samosia_
fallen_star ----> dzieki :) na to nie patrze, to sie wytnie :D