Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamyczek454543

Siadacie na deskach w kiblach?

Polecane posty

Gość Kamyczek454543

Np. u znajomych, rodziny, itp.?

Gość Kamyczek454543
Ale w sumie u znajomych to tez bleee... Bo nie wiadomo czy oni nie maja jakiejs infekcji. Przeciez tego nikt nie powie.

Gość mam prosbe bo widze ze
ja u znajomych siadam, bo wiem, ze by mi poweidziely gdyby bylo cos nie tak.

Gość u rodziny siadam
ale w toaletach publicznych nieeee.... oststanio moja kumpela usiadła w kiblu w pociągu...zebrało mi sie na rzyg :-o

Gość Kamyczek454543
----------Do mam prosbe------------- Twoi znajomi mowia, ze cos im dolega???

t.z.n jeśli wiem ze gospodyni dba o czystosc i chyba po toalecie widać w jakim jest stanie to tak:) w winnym przypadku nie!! ale w resuturacji czy innych miejskich nigdy a staram sie raczej nie korzystać ,a jesli juz to owijam papierem tak ze nie mam styczności z deska tylko z papierem:).Ja sama raz dziennie myje toaletę domestosem klapę tez i Deskę ,wie raczej u mnie by sie nikt niczego nie nabawił .zapraszam🌼

Gość izzzzzzzzzzzzzzzzz
nie saiadam nigdziepoza domem

Gość Kamyczek454543
kiedys chciałam zobaczyc czy ludzie siadaja i w kiblu rozdziabiłam buzie i robilam za kibel ....... oblesni sa ludzie ...wszyscy siadali ..:(

nie wyobrażam sobie inaczej!!!! fakt domestos na mało mi starcza myje brodzik tez domestosem (wanny nie mam),mysle ze to żadna przesada tak ,powinno być! a wy jak często myjecie ,nie wiem moze faktycznie cos w tym jest raz w tygodniu zmieniam pościel ,moja koleżanka mówiła ze przesadzam bo ona raz na 3 tyg. druga znajoma ze raz na miesiąc. ...no przeżyłam lekki szok :P a wy jak często zmieniacie pościel...

Gość mam prosbe bo widze ze
posciel raz w tygdniu. i ak wiem, ze gdyby milei problemu natury wenerycznej i podobnej to by mi powiedzieli, co w tym dziwnego?

Gość 45df5as3
U rodziny zawsze, u znajomych śmialo natomiast w toalecie publicznej to zdazylomi sie tylko 1 raz i zuzylam do tego tyle papieru toaletowego, ze potem nie starczylo mi sie podetrzec

Gość 45df5as3
PS. Nie ala Malysz tylko Adam Malysz

Gość na narciarza
ja nigdy.tylko przyjmuje pozycje na narciarza tak jak to się robi np w grecji.Tam w niektórych toaletach publicznych zamiast kibelka jest dziura w plytkach i zeby załatwic potrzebe należy ukucnać i trafić do tej dziury.jakie to ekologiczne i higieniczne w sam raz na europejskie standarty

W domu siadam, u najbliższej rodziny też, ale nigdzie więcej. Z waszych wypowiedzi wynika, że nikt nie siada w publicznych toaletach, a skoro nikt nie siada, to nie może być na nich żadnych zarazków, bo i skąd? :D ...i tak właściwie można byłoby siadać, gdyby tak jeszcze nie były obsikiwane, przez tych co nie siadają :P

ciekawostka-uduwodniono ze w publicznych toaletach kabina pierwsza w kolejnosci ma najmniej zarazkow.ale nie mieli pojecia czemu:Pi tak nigdy nie siade, chociaz znam takich ktorzy nie widza w tym nic zlego...

ja u znajomych siadam jesli widze ze jest zadbane i czyste!! a np czasem idziemy do knajpki i zarza sie ze troszku nabrzykolimy to nie wiem jak by mi sie chcialo i na ile dowidze( wplyw alkoholu,tzw metny wzrok:D ) rozkladam tone papieru , troche to trwa to tez znajomi czesto sprawdzaja czy jeszcze zyje!! :D a posciel zmieniam raz w tygodniu i koniecznie musi byc wyprasowana i pachnaca ,lubie taka.a moim dzieciom musze zmieniac tez czesto , bo jak to dzieci , brudza szybko. a swoja toalete tez myje codziennie wieczorkiem.

ostatnio przeczytałam, że na naszych deskach do krojenia jest więcej bakterii niż na deskach sedesowych, a poza tym toalety publiczne mają to do siebiem, że są dużo cześciej dezynfekowane niż te nasze domowe i co wy na to?

Gość a to ze tuz przed toba moze
na tej desce siedziec ktos z grzybica i sie moze zarazic:P

moja przyjaciolka siada nawet na kafelskach w lazience w hoteliku, ktora jest jedna na cale pietro bo jest jej niewygodnie stac i wszystkie deski jej tylek tez zaliczyl bo ona nie widzi w tym nic zlego;) ja preferuje malysza;)