Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziurkaa

mój facet oznajmił mi, że...

Polecane posty

Gość pytanie.....eee
a ile on dal za ta wycieczke, bo 3 tygodnie to kupa czasu?

Niestety, ale powinnaś się zastanowić, czy taki facet jest Ci do czegoś potrzebny. Jedź ze znajomym na weekend i... dobrze się baw, a czy po powrocie nadal będziesz z amatorem wypraw do Tajlandii , to już Twoja decyzja:P

Gość madziurkaa
ja mam 22 lata, a on 30, wiele razy mu powiedziałam ze zachowuje sie jak dziecko itp. ale do niego nic nie dociera, on nawet rozmawiać ze mną nie chce, bo twierdzi ze nie lubi takich rozmów.

Gość wetawetawe
jesli ten drugi daje ci wiecej uczucia i cos jedna k do niego czujesz to nie zastanawiaj sie nawet i wracaj do niego a tego dupka zostaw bo nie wart nieczego, powodzenia!!

Madziura, wybacz szczerość - on cię nie kocha. A w dodatku jest nielojalny. Czy wiesz po co faceci jeżdżą do Tajlandii? Szkoda twojego czasu. Masz dopiero 22 lata więc szukaj kogoś godnego ciebie póki są jeszcze wolni faceci. Powodzenia.

Gość madziurkaa
a za wycieczke dał coś ok 3 tyś.ale nawet nad glupie morze nie chciał ze mną jechać, a tu jedzie odrazu...bedzie teraz udawał dobrego, zeby nie wyszło ze to jego wina..boże co ja mam mu napisac...

Gość dr madlen teresa
Kochana, na początku gratuluje takiego faceta - przynajmiej masz czas uciekac od niego jak najdalej. egoista, egoista i jeszcze raz egoista. Ciesz sie, ze nie wpakowalas sie z nim w malzenstwo ani w dziecko.. Palant i tyle. Swoją drogą, jako byly pracownik portalu turystycznego i sprzedawca wycieczek powiem Ci kochana ze za wycieczkę do Tajlandii na pewno nie zapłacił 3 tyś złotych ! niemożliwe... Oczywiscie mozna samemu organizowac przeloty itd itp i to o wiele taniej wychodzi bo w tajlandii ceny są stosunkowo niskie.... ale.. ah co za dziad z niego ! Wiesz co, zostaw go i napisz mu ze szkoda zycia na takiego patałacha. I niech sie lepiej zabezpieczy itd i zrobi szczepienia przed wyjazdem :P

Gość wetawetawe
zapytaj go czy traktujee wasz zwiazek powaznie i dlaczego skoro cie kocha i jada tam 3 pary to on chce jechac sam. i j esli nie liczy sie z twoimi uczuciami to lepiej bedzie jesli sie rozstaniecie , zobacz jak zareaguje jesli dalej bedzie mozwil ze nie ma ochoty o tym gadac to powiedz ze ty dalej nie masz ochoty tego znosic i ze odchodzisz,

Fcaet cie kompletnie olewa! Nie traktuje cię poważnie i miomo wieku zachowuje sie dziecinnie...a przede wszystkim to chyba nie uważa waszego zwiazku za powazny tylko chce korzystac z życia i sie bawic. Ale ja na twoim miejscu nie czekałabytm aż się wyszaleje, zwiazek z nim tylko cię męczy...facet gra na twoich emocjach. Ja bym zakonczyła ten zwiazek bo to nie mam sensu...zawsze będziesz na końcu a on może nigdy nie dorośnie do roli jaka powinien spełniac w waszym zwiazku...

Gość madziurkaa
napisał mi teraz czy ciągle się dąsam???

Gość para drewnianych kaloszy
dupek skończony i tyle kopnij go w dupe i szukaj lepszego.. poważnie .. kawał chuja z tego twojego

Olej dziada, bo jestem w podobnym zwiazku juz 26 lat i nic sie nie zmieni.Jesli juz bedzie gorzej!!!! Szybko sie zestarzejesz, zbrzydniesz, rozchorujesz jak tak dalej bedziesz z nim.

Gość wetawetawe
napisz czy traktuje wasz zwiazek powaznie

Gość madziurkaa
odpisałam mu tylko: a co miło ma mi być....??" on mi na to: " a dlaczego jest jak jest??? co ja mam mu odpisać??

Daj sobie z nim spokój.Też miałam takiego gagatka.Mieliśmy jechać w góry, ale tydzień przed wyjazdem oznajmił mi,że wyjeżdża z kolegą do Rumunii na 3 tygodnie,ale ja nie pojade,bo w samochodzie na tylnim siedzeniu wiozą kaski dla pracowników na stocznię haha i nie ma miejsca.I tym sposobem ja siedziałam w domu a on bawił się w Rumunii.Na szczęście oprzytomniałam i zostawiłam go kilka miesięcy temu.

Oczywiste jest, że facet nie traktuje Cię poważnie. Gdyby Cię kochał i miał wobec Ciebie jakieś większe zamiary, niż tylko luźne spotykanie, to chciałby się Tobą chwalić przed znajomymi i zaproponowałby wspólny wyjazd. Wydaje mi się, że jesteś kimś w rodzaju przejściowej partnerki, z którą się jest, gdy nie ma nikogo innego na horyzoncie. Nie pomyśl, że twierdzę, iż może nie jesteś dla niego zbyt dobra, fajna, itd., ale to pewnie typ faceta, który woli być z kimś kogo nie kocha, byle tylko nie był sam, a za jakiś czas pozna tą, na którą czekał i Cię kopnie w tyłek.Na Twoim miejscu zakończyłabym tą znajomość i rozejrzała się za kimś, kto na Ciebie zasługuje. :) Głowa do góry! :)

Czyli nie czytasz co pisze , wiec juz nic nie napisze. Ale i tak pozdrawiam, bo wiem jak sie czujesz.

Gość wetawetawe
napisz: to ty mi powiedz dlaczego jest tak jak jest??

Gość madziurkaa
tak mu tez napisałam, zobaczymy co odpisze, ale być z nim nie będe.

Napisze : Facet ma Cie w d..ie (bez obrazy!). Zostaw go i po problemnie. gdybym miała 22 lata to tak bym zrobiła.

Gość madziurkaa
chce to po prostu grzecznie zakończyc, bez robienia z siebie idiotki, awanturnicy itp.

Gość madziurkaa
napisał tylko: eeh sam nie wiem...

E tam , troche awanturki ja bym tam zrobiła, a co, tak bez bólu ? zrób tak profilaktycznie mała awanturkei koniec. pa

Gość tez w takiej sytuacji
Napisz mu ze musicie koniecznie porozmawiac,spotkaj sie z nim i przedstaw rzeczowo swoj punk widzenia tak jak ktos radzil Ci wczesniej,zapytaj co to ma znaczyc i powiedz jak sie czujesz-zalatwisz to dojrzale i po doroslemu,nawet jesli on bedzie nadal gral w te swoje dziecinne gierki w poczucie winy itd,trzymaj sie swojego a potem zostaw go z tym niech przemysli...ciekawe jaka bedzie jego decyzja i Twoja Autorko.Pisz.

Gość wetawetawe
i napisz ze sie nie dasasz tylko przykro ci jest ze on traktuje cie jak jakis dodatek do siebie i ze nie masz zamiaru dluzej tego znosic bo znasz swoja wartosc i zaslugujesz na kogos kto bedzie chcial byc z toba i bedzie tego pewny

Zrób awanturke !!!!! Musoso! taką co by ja zapamietał na wieki wieków amen. Wtedy masz go z głowy i sie nie bedzie czepiał, gdyby tak na wszelki wypadek mu sie przypomiała, jak to bez Ciebie mu jest źle.

Gość tez w takiej sytuacji
Jeszcze bedzie Cie blagal na kolanach o powrot o przebaczenie,ale Ty sie trzymaj swoich faktow,rzeczowo,naleza Ci sie od niego wyjasnienia i taki facet juz nauczy sie jak traktowac partnerke