Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi2552

Ciezarne Krakowianki

Polecane posty

Gość megi2552
Wiesz jak to jest- same sie przekonamy. Moja mama 25 lat temu rodzila mnie w Zeromskim i do tej pory bardzo chwali opieke i sam porod.

Gość aga c
na os. oświecenia

Gość megi2552
Tak! Chce, zeby ona byla. Na pewno bedzie to kosztowac ale dla mnie najwazniejsze jest Dziecko.

Gość megi2552
Bliziutko. Ja mieszkalam przed wyjazdem na korony polskiej. W tych domkach kolo zajezdni.

Gość aga c
ja jestem zdecydowana na zeromski, moja lekarka byla tam ordynatorem i ma wplywy:) nie bedzie jej przy porodzie jest juz na emeryturze, ale podobnie jak ty mam do nie zaufanie wiem ze zadzwoni do kogo trzeba jak bede rodzic, to dzieki niej jestem w ciazy

Gość megi2552
I to jest najwazniejsze, zeby czuc sie pewnie i ufac osoba ktore sie Toba zajmuja. Moze Cie odwiedze jak bede w Polsce to mi opowiesz jak przebiegl porod. :)

Gość aga c
chcialabym tez miec lekarke przy sobie przy porodzie ale w moim wypadku to niemozliwe:( zazdroszcze ci troche

Gość megi2552
Ja tu mam w domu teraz taka 4,5 letnia dziewczynke. Mowie Ci mam kupe smiechu z Nia. Okropny niejadek. Zrobilam jej kanapki a ona do mnie, ze ja strasznie pieka w jezyk.

Gość aga c
zapraszam:) mieszkamy sami z mezem, jak urodze bede na macierzynskim a potem na wychowawczym pewnie dopoki mala nie zacznie chodzic, wiec nie ma problemu

Gość megi2552
Na pewno bedzie dobrze. A chcesz rodzic z Mezem czy sama?

Gość aga c
moja to chyba nie bedzie tadkiem-niejadkiem:) przytylam juz ponad 20kg !

Gość megi2552
Masz moze skypa?

Gość aga c
raczej sama, ale chce zeby byl w poblizu, nie chce sie martwic o dziecko i jeszcze o niego:) on sie nie nadaje na takie rzeczy- zemdlalby

Gość megi2552
Ta moja znajoma czyli jej mama przytyla w ciazy po nad 30 kilo. Smiala sie ostatnio, ze jak raz obudzila sie w 8 miesiacu i nie bylo nikogo w domu to nie mogla zejsc z lozka. Tak to ja podnosili.

Gość aga c
mam, ale mielismy awarie kompa i chyba maz jeszcze nie poinstalowal wszystkiego, aja sie za bardzo nie znam:)

Gość megi2552
Ha, ha, ha DOBRE!!! Ale powiem Ci, ze moj pomimo tego, ze jest duzy facet to tez by chyba padl im tam.

Gość aga c
ze mna nie jaesy tak zle, ale ja od razu tylam, poszlo mi w uda, pude i rece, rozstepy mam wszczedzie tylko nie na brzuchu:) brzuch mam sliczny

Gość megi2552
To na razie tu mozemy gadac a jak juz bedziesz miala to podam Ci moj numer. To w sumie jest decyzja mojego Meza. Jego kolega byl przy porodzie i mu opowiadal. Ten znajomy tak sie zrazil, ze nie mogl sie kochac z zona przez dwa lata.

Gość aga c
brzuch smarowalam od poczatku oliwka bambino, reszte specyfikami na rozstepy i widzisz na brzuchu nie mam a nogi, posladki cale w pregach

Gość megi2552
Ja poprosilam moja przyjaciolke i to ona bedzie przy mnie. Powiem Ci, ze ja nawet jeszcze nie tyje a raczej schudlam 6 kilo na poczatku teraz nabralam jakies dwa kilogramy. Aczkolwiek mam jeszcze czas.

Gość aga c
powiem ci ze tez boje sie tego ze jak to maz zobaczy to moze bedzie obrzydliwy do mnie, on nie lubi widoku krwi a co dopiero

Gość megi2552
Ja po kazdej kapieli smaruje sie oliwka a dwa razy dziennie pupe, posladki, brzuch i piersi kremem na rozstepy.

Gość aga c
ja wazylam 64 kg wzrost 172, teraz waze ponad 85:( ale nie przejmuje sie tym, najwazniejsza jest mala

Gość aga c
ja na piersiach mialam jako pierwsze i troche je "wybledzilam" ale nogi i posladki mam makabryczne, czy te kremy nie dzialaja?

Gość megi2552
Dokladnie!! Kazdy ma inna wrazliwosc a faceci to wzrokowcy. Wiem, ze sa tacy bo nawet osobiscie znam ktorzy byli przy porodach i sa w niebo wzieci. Jednak nie chce, zeby Moj taka mnie pamietal. Niech czeka z boku. Nie bede go nawet namawiac, szanuje jego decyzje.

Gość aga c
ja tez nie mam pretensji do meza ze nie chce byc, boje sie jak cholera im blizej tym bardziej o tym mysle

Gość megi2552
Nie znam sie na tym wogole. Piersi zawsze mialam wielkie, bo 75 D i nie widze zeby cos urosly tylko sa nabrzmiale. Wydaje mi sie, ze to tez zalezy od skory. Moja mama przy moim bracie wygladala jak smok i wtedy nie bylo specyfikow na rozstepu. Mowi, ze smarowala sie tylko oliwka. Do tej pory nie ma ani jednego rozstepa.

Gość megi2552
Ja jeszcze mam duzo czasu ale pewnie szybko zleci. Tez mysle o porodzie i boje sie. Mam tylko nadzieje, ze on zdazy na czas przyleciec.

Gość aga c
musze konczyc:( bedziesz jutro? moze podam ci gg? 10703367

Gość aga c
musze isc cos ugotowac