Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi2552

Ciezarne Krakowianki

Polecane posty

HEJ AGA!! TO ZDJECIE JEST JUZ STARE. PRZESLE CI NOWE NA POCZTE. CHODZE DO SZKOLY RODZENIA, NA BASEN I GIMNASTYKE A POROD ZBLIZA SIE WIELKIMI KROKAMI. JESTEM PRZERAZONA!!!!

Gość agus_sz
megi - gdzie zapisalas sie do szkoly rodzenia?? Czy tten basen to jest w programie szkoły czy jest to moze w fitness w Herbewie basen dla kobiet w ciąży?? Pozdrawiam

CZESC!!! BASEN JEST W PROGRAMIE SZKOLY RODZENIA. NOWY KURS I DO TEGO NIE PLATNY ZACZYNA SIE PO 20 STYCZNIA. POLECAM GORACO. TRZY RAZY W TYGODNIU SA WYKLADY I GIMNASTYKA A RAZ BASEN. WLASNIE WROCILAM Z BASENU. REWELACYJNA SPRAWA. JESTEM ODPREZONA I ZRELAKSOWANA. 45 MINUT CWICZYSZ Z TRENEREM A 15 MASZ DLA SIEBIE.TE ZAJECIA SA W HERBEWIE. NORMALNIE TEN CALY KURS KOSZTUJE 250,- ALE W STYCZNIU I LUTYM JEST ZA DARMO. NASZ WSPANIALY PREZYDENT MIASTA KRAKOWA FUNDNA CIEZAROWKA KURSIK. JAK CHCESZ NUMER TO NAPISZ DO MNIE A JA CI GO PODAM. POZDRAWIAM!!!!

Gość ILONA 18
witam was....moj synek ma juz 5tyg.i jest kochany..teraz mieszkam u mojego za Ruczajem czyli Skotniki i nikogo tu nie znam z dziewczyn sama chodze na spacerki z malum i nie mam z kim sie spotkac nawet...moze jest tu jakas dziewczyna ktora mieszka nie daleko mnie??odezwijcie sie??

Gość ILONA 18
tak wogule to chyba nie pisalam do was ze urodzilam ups...!!!wybaczcie mi!!! no wiec mialam cc rodzilam na ujastku,ale nei za dobrze wspominam pobyt w szpialu zwlaszcza ze przetrzymali mnie 8godzin jak mialam cc planowane a wody mi odeszly juz i nie bylomozy bym urodzila naturalnie!!

CZESC ILONKO!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!! CZYTALAM NA INNYM TOPIKU O TWOIM PORODZIE. JA JUZ MAM BLIZEJ NIZ DALEJ, WIEC PO MALU WPADAM W PANIKE. MOZE SIE SPOTKAMY? JESTEM JUZ W KRAKOWIE OD 23 GRUDNIA.

Gość ILONA 18
MEGI A GDZE MIESZKASZ TERAZ???