Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi2552

Ciezarne Krakowianki

Polecane posty

Gość megi2552
Julka wlasnie robi gwiazde na kanapie. Zaraz sie maly warjat polamie. Musze isc jej wlaczyc bajke. Zaraz wracam.

Gość megi2552
Nie mam Slonce gg ale podam Ci moj adres ania.a24@wp.pl Bede tu tez jutro.

Gość aga c
ok, ja bede ok 12, moj e-mail agnieszka_cichy@poczta.fm mam nadzieje ze nie urwie nam sie kontakt:)

Gość aga c
to pa. pa trzymajcie sie:)

Gość megi2552
Ja tez mam taka nadzieje. Zaraz zapisze sobie Twoja poczte. Gdyby mnie jutro nie bylo to napisz na @. Zawsze mam wlaczonego. Pozdrawiam!!

Gość megi2552
Sa tu jeszcze jakies ciezarowy z Krakowa?

Gość megi2552
Chyba jestesmy same aga :)

Gość megi2552
:) :)

Gość megi2552
Aga!! Postaram sie byc o 12. Lece teraz do miasta pozalatwiac pare spraw przed wyjazdem. Buziaki!!

Gość megi2552
Jestem!!!

Gość aga c
boze wlasnie wrocilam od lekarza, bylam taka glodna ze az sie trzeslam:)

Gość aga c
hallo! nie ma nikogo?:) bylam u lekarki bo mnie zus meczy, minely mi 182 zwolnienia L4 i bujam sie z papierami:( megi, moze bedziesz pozniej to zagladne, a teraz biore sie za gotowanie:) buziaki

Gość megi2552
Ja dzisiaj mam urwanie glowy. Rano po urzedach a teraz opiekuje sie Mezem w domu. Mowie Ci jak z dzieckiem. Przeziebil sie i ciagle mnie do siebie wola, bo chce pic albo, zeby tylko z Nim posiedziec. Ja sie smieje i pytam co by bylo gdyby to on mial byc w ciazy. Juz widze te dni w ktorych musial by lezec i ciagle mialby mdlosci. :)) Wolal by mnie ciagle, ze juz nie moze, zebym cos zrobila itd. Pozdrawiam, bo uciekam do Marudy!! Buziaczki! P.S Ja tu ciagle zagladam, wiec jak cos to pisz a ja odpisze.

Gość megi2552
Komputer mi dzisiaj szaleje i ciagle mnie wywala z internetu.

Gość aga c
hej, ja mam ze swoim mezem to samo! duze dziecko! ja z brzuchem musze sie zwlekac np z lozka bo ma na cos ochote:( niestety nigdy na sex:) od kiedy jestem w ciazy nie kochalismy sie ani raz! mowi ze z dzieckiem nie bedzie tego robil:) oszalec z nim idzie, no ale coz kocham go bardzo:) nie moge narzekac bo jest dla mnie b.dobry i wiem ze mnie b.kocha ja tez mialam dzisiaj urwanie kapelusza, skompletowalam wreszcie rzeczy do szpitala, swoja torbe juz spakowalam, jeszcze tylko torba Nadusi. Nie pisalam ci- tak bedzie miala na imie nasza coreczka- Nadia:) Od poczatku mielismy imie dla dziewczynki, dla chlopca chcialam Sebastian- tak ma na imie moj maz, ale to nie dlatego chcialam takie imie, po prostu zawsze podobalo mi sie to imie, wszyscy oczywiscie krytykowali, ale jakos mnie to nie obchodzilo, noi lekarka mowi ze na 100% bedzie dziewczynka-moze tak mialo byc:) ciekawa jestem co ty bedziesz miala:) jak nie bylam w ciazy to zawsze pragnelam synka-ze to bedzie tylko moj synus, ale jak juz zaszlam w ciaze to najwazniejsze stalo sie to zeby dzidzius byl zdrowy.

Gość aga c
Jutro bede miala luzniejszy dzien to na pewno bede na forum jak sie wyspie:) dzisiaj jeszcze maja tescie przyjsc w odwiedziny:( mieszkaja na tym samym osiedlu wiec odwiedzamy sie czesto. Moja mama mieszka 70km ode mnie:( szkoda, ale przyjedzie mi pomoc jak urodze, wiesz tesciowa jest blisko, ale nie ma to jak mamulka:) Ojca niestety juz nie mam, zginal w zeszlym roku w wypadku, a ja za niedlugo zaszlam w ciaze-szkoda ze nie doczekal, bo to pierwszy wnuczek.Ok nie przynudzam, buziaki dla ciebie i dla malenstwa, a to duze dziecko niech szybko zdrowieje:) pa

Gość statystka.
czesć megi ! miałam sie odezwac jak zrobie test no i zrobiłam wyszła jedna mocna druga słaba kreska wiec wyglada na to ze chyba jednak jestem w ciazy ....

Gość Wciążpuchnę
Witam Ja tez z Krakowa , z N Huty. Jestem w 19 tyg ciąży i ciągle puchnę.

Gość aga c
czesc krakowianki!

Gość aga c
na puchniecie to dopiero ci sie zapowiada:) ja jestem w 36 tyg

Gość aga c
megi! gdzie sie podziewasz? pewnie spisz:)

Gość megi2552
CZESC DZIEWCZYNKI!! Na poczatek GRATULACJE dla "statystki". Witam tez kolejna ciezarna Krakowianke. Mnie dzisiaj potwornie boli glowa i nie wiem co moge wziasc na to.

Gość aga c
no wreszcie! co z toba?

Gość aga c
mnie tak bolala glowa pare dni temu, ale jakos przezylam:)

Gość Wciążpuchnę
Obawiam sie że na ból głowy to tylko spanie - choć niektórzy polecają apap - ale lepiej skonsultowac z lekarzem przez telefon

Gość aga c
mnie np lekarka zabronila brac cokolwiek, ani lekow, ani zioł i przez 36tyg ciazy nic nie bralam, tylko witaminy i kwas foliowy

Gość megi2552
Ja mam ten problem, ze mieszkam w Irlandi i tu nie moge znalezc normalnego paracetamolu a wszystko co mama mi przysyla juz mi sie pokonczylo.

Gość megi2552
Wiecie co moze sen zrobi mi dobrze. Nie spalam, bo MOJ Ukochany tak chrapalal, ze mialam ochote przydusic go poduszka :)