Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem beznadziejna

Jestem beznadziejna, cała w krostach i bez nadziei, że będzie lepiej...

Polecane posty

Gość jestem beznadziejna

😭 Już mam dość takiego życia!😭 Jestem cała zsypana krostami (twarz, plecy, ramiona, dekolt), bardzo mocno się pocę i garściami wypadają mi włosy😭 Z tym syfostwem walczę już 10 lat😭 Mam już wszystkiego dosyć😭😭😭

Gość jestem beznadziejna
Czasem mam ochotę zabić się😭

Gość jestem beznadziejna
Czuję się jak śmieć, wstydzę się ludzi😭

Gość jestem beznadziejna
Dziś na dodatek mam maksymalnego doła...😭😭😭

Gość a ile masz lat
może to wiek dojrzewania?

Gość a ile masz lat
uprawiasz sex? Po sexie Ci przejdzie naprawdę

Gość jestem beznadziejna
niedługo skończę 23 lata:(

Gość jestem beznadziejna
Kto by zechciał takiego potwora jak ja?😭

Gość a ile masz lat
Taki sam potwór jak ty :) spróbuj ztym sexem zejdzie jak nic

Gość jestem beznadziejna
bardzo śmieszne...😭

Gość Trardzik mnie rujnuje
Nie jestes sama :( Ja tez tak mam.Nie wiem jak to jest wyjsc np. w bluzce na ramiaczkach :( i chyba nigdy sie nie dowiem.A dermatolog nic Ci nie pomogl? Bo mi nie.W sumie to tylko na chwile,a potem dalej....ryj w syfach.Ale to tylko jesli o twarz chodzi bo na plecy i dekolt nigdy nic mi nie pomoglo.Chwilowe branie Diane 35 poprawilo mi stan cery,ale moze nastapic wysyp czego sie strasznie boje :(

Gość jestem beznadziejna
Dermatolog mi nie pomógł...:( Przez 8 miesięcy brałam Diane 35 ale też mi nie pomogło, a po odstawieniu trądzik jeszcze bardziej mi się nasilił😭 Ja też nigdy nie chodziłam w bluzkach na ramiączkach i wątpię żeby się to kiedykolwiek zmieniło...:(

Gość bluzka na ramiaczkach
to nie sens zycia...

Gość interesujaca22
wiem że to znajomo brzmi ale polecam dobrego dermatologa.ja nim znalazłam dobrego straciłam sporo kasy i sporo młodych lat życia.ale znalazłam.stosowałam duac,pomógł mi bardzo.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
BLAGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ILE JESZCZE DZIEWCZYN BEZMYSLNI LEKARZE NAFASZERUJA DIANE35??? NIE BIERZCIE TEGO!!!

Gość jestem beznadziejna
Wiem, że bluzka na ramiączkach to nie sens życia... Boli mnie tylko myśl o tym, że zawsze będę sama:( Kto by chciał takiego potwora jak ja:( Już stosowałam duac:(

Gość jestem beznadziejna
gdybym wcześniej wiedziała co będzie po Diane, to nigdy bym się nie zdecydowała na taką kurację:(

Gość kasiacio
kup w aptece plyn adonis afrodyta pomoze na bank na pryszcze.mi jak jakis wyskoczy smaruje wieczorem ze dwa razy i rano juz prawie nie widac naprawde warto sprobowac

Gość he he he....
Nie wiem jak mogłabym Ci pomóc...:( Przykre, że niektórzy tak cierpią:(

Na pocenie polecam ANTIDRAL - dostępny tylko w aptece, za 13 zł Smarujesz wieczorem (tylko nie po depilacji, najlepiej dwa dni później) zmywasz rano i masz spokój na kilka dni. Uwierz, ja też kiedyś cierpiałam ale odkąd kupiłam to cudo, problem zniknął Na wypadające włosy najlepsze jakieś tabletki ze skrzypem, popytaj w aptece i napewno coś Ci doradzą A co do trądziku to nie wiem bo na szczęście nigdy go nie miałam Ale za to jestem blada jak trup :P No i mam worki pod oczami ZAWSZE nawet jak nie jestem zmęczona Każdy ma jakieś problemy, główka do góry, uśmiech i od razu będzie lepiej 🌼

niech Ci lekarz wypisze ZINERTY kosztuje ok 35 zł i jest zajebisty! Słowo daje. Stosuje juz 4 buteleczke i sporadycznie co wyskoczy mi jakies świnstwo to na drugi dzień juz jest zwalczone.Powaznie!Polecam gorąco

Nie dziwie sie,ze tak sie czujesz.Ja czesto przed okresem dostaje wysypu krost i podskórnych grudek, po czekoladzie tez. I nie raz takie mam uczucie jak Ty. Ale pamietaj,ze to nie wszystko.Liczy sie człowiek,a nie opakowanie!

Do ---> jestem beznadziejna. Po pierwsze to wyleź z dołka. Zmień lekarza, chyba jeszcze nie wszyscy z Polski wyjechali. Zrób porządne badania. Ktoś tu wspomniał o hormonach. Może ich szaleństwo spowodowało to co Cię dręczy? Nie składaj broni. A tak na ucho to powiem Tobie, że nawet potwora znajdzie na siebie amatora. Pukaj do drzwi różnych lekarzy. Może wreszcie któryś znajdzie sposób. Pozdrawiam

Gość Baranek20
Hej! Nie zamartwiaj się tak. Jest wiele dziewczyn, które mają gorsze problemy. Ja też tak myślałam kiedyś o sobie: jestem beznadziejna, okropna, nie mam po co żyć itp., ale ogromnie się myliłam. Każdy ma w sobie coś. Głowa do góry, będzie lepiej!!!!

Gość mam podobnie............
:(

Gość ostatnią szansą
jest IZOTEK. 80% szans, że trądzik niegdy ne wróci, czy to nie cudowne? :D Planuję rozpocząć kurację, ale najpiew muszę znależć pracę żeby sobe pozwolić na ten lek.

Gość jestem beznadziejna
Dziękuję Wam🌻 Podniosłyście mnie trochę na duchu...

Gość jestem beznadziejna
Tak, tyle, że ja mam problemy z wątrobą i nie mogę przyjmować Izoteku:(