Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martva21

a miało być tak pięknie

Polecane posty

Gość martva21

chcialabym sie komus wygadac.. zdaje sobie sprawe ze po tym co napisze wszyscy beda po mnie jechac ale coz ;( moze bedzie mi lepiej? otoz szesc lat temu tego samego wieczoru poznalam dwoch facetow. Od razil porazil mnie urok pierwszego i sie zauroczylam, natomiast drugi wydal mi sie fajnym kumplem. Potem wracalam do domu w objeciach tego pierwszego czyli Marka. Po tym nie spotykalam sie z Markiem wiecej. Z jego strony tez nie bylo inicjatywy choc nadal bardzo mi sie podobal. Po kilku miesiacach zaczely sie smsy z jego kumplem Sebastianem. Po pol roku zostalismy para (ja i Sebastian), cieszylam sie choc to nie byly nigdy \'motyle w brzuchu\' ale sie dogadywalismy, bardziej jak przyjaciele, bylam nawet szczesliwa choc nadal czasem myslalam o jego kumplu.Ale nie chcialam go uswiadamiac bo i po co, on tez juz mial dziewczyne. Z sebastianem bylam 4 lata. W polowie naszego zwiazku zaczely sie nieustanne klotnie. Wiele razy probowalam zakonczyc zwiazek. NIejednokrotnie dochodzilo do tego ze mnie uderzyl.. nazywal mnie dziwka w klotniach o byle co. potrafil ot tak powiedziec spierdalaj ;/ straszne ;( w koncu wykrzyczalam mu ze go nie kocham . Zaraz potem zakonczylam nasz zwiazek mimo zapewnien ze on bardzo kocha itp. Problem polega na tym ze zanim z nim zerwalam zaczelam sie lepiej dogadywac z jego kumplem, ktory zwierzal mi sie po rozstaniu z dziewczyna.. cos zaiskrzylo..zakonczylo sie to wspolna namietna, szalona noca. Czulam sie uwielbiana, poprostu jak kobieta. Niestety on wyjechal do stanow na 3 miesiace, w ciagu pobytu zapewnial ze nie moze sie doczekac az mnie ujrzy. Planowalismy po jego powrocie spedzic kilka dni razem... wrocil, spotkalismy sie.. kochalismy sie w dzien wyjazdu powiedzial mi ze niestety, nie moze ma jakies sprawy, ze wrocil nie dawno ze moze innym razem.. bylo przykro ale pomyslalam ze potrzebuje troche czasu. Potem rozstalam sie z moim facetem co bylo formalnoscia. Od tego dnia kiedy sie rozmyslil nie odpisuje na smsy, nie odbiera telefonow wogole. nie wiem o co mu chodzi... czy sumienie rusza, ze uwidl kumplowi dziewczyne czy sie rozmysli niec nie wiem ;( a ja niestety poczulam ze mi zalezy ;( do tego jest pewna dziewczyna ktora sie w nim kocha... moze szuka teraz szczescia u nie? ;( zostalam calkiem sama... taka cene place za zludzenie ze w koncu moge byc szczesliwa ....

Gość moje złudzenia
pryskająjak bańki mydlane

Gość nadal o nim
u mnie było podobnie, tylko bardziej drastycznie i bardziej pokręcone. Zwiewam chyba do anglii na sprzatanie. Nic mnie tu nie trzyma. Musze sie jakos odciac od ostatnich trzech lat . Pozdrawiam i siły zycze.

Gość martva21
tez mam ochote wszystko rzucic ;/ i jak tu wierzyc w milosc ehhh

Lepiej nie zastanawiac się, o co mu chodzi, a pewnie o to, że liczył, iż będzie miał dziewczynę na noc od czasu do czasu...niestety. Zapomnij o nich i poszukaj sobie normalnego faceta