Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivkaa

wielki dzień ..

Polecane posty

Gość ivkaa

lada dzień mam wesele,szkoda tylko,że tego wyjątkowego dnia czeka mnie koszmar...OKRES czy jeśli pójdę do gina to w jakiś sposób może opóżnić mi menstruację?

Gość ivkaa
tak moje...dokładnie odbędzie się za tydzień...

Gość milusśśśśś
okokoko pozdro:!!!

Gość ivkaa
nie faszeruję się tabsami....za dużo się na ten temat dowiedziałam...nigdy nie brałam

No to niestety ginekoglog już teraz nic nie zrobi. Nie ma metod naturalnych opóźnienia okresu, jedynie taletkami, ale skoro nie bierzesz to lipa. Bo teraz ginekolog już nic nie zrobi.

Gość ivkaa
on pewnie przepisałby mi anty....?

leć jak najszybciej do ginekologa....okres można przesunąć.....miałam już kiedyś taką konieczność... nic wielkiego i strasznego polecam zwłaszcza w tak ważnym dniu.... dużo szczęścia zyczę....

Gość ivkaa
SZATYNKO11...w jaki sposób gin Tobie pomógł? co przepisał?

Gość ivkaa
musi być jakiś sposób...najgorsze jest to,że w trakcie okresu jestem odcięta od świata gdzieś na 3 dni.Czasami trzeba było nawet pogotowie wzywać.Nie wyobrażam sobie aby w tak ważny dzień spotkało mnie takie coś

dokładnie już nie pamiętam jaka była nazwa pigułek ....ale wiem że były to jakieś antykoncepcyjne tylko jakoś trzeba było je wziąść inaczej tzn w innej kolejności ...lekarz by Ci wszystko wyjaśnił co i jak ...to był 10 lat temu mieliśmy zaraz po slubie wyjechac w góry......i też akurat wypadały mi te dni....

jutro z samego ranka leć do gina może jeszcze nie jest za póżno bądż co bądż to farmakologia przez 10 lat to jednak poszła do przodu więc myślę ze jeszcze nie wszystko stracone mimo że to już za tydzień..

Gość ivkaa
SZATYNKO dziękuję bardzo za rady...pozdrawiam

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci