Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RUBIANKA

czule sms do kolezanek......

Polecane posty

Gość RUBIANKA

moj chlopak z ktorym jestem prawie 2 lata wypisuje czule sms do swoich kolezanek i tlumaczy sie tym ze to z przyzwyczajenia ze znaja sie ponad 10 lat i takie tam bzdury ........... do czego to podobne zeby pisac do znajomych .kochanie tesknie , i t p. a jak ja cos takiego mowie do moich kolegow to focha apusci i po sprawie PYTAM CZY TO NORMALNE ?????????

No odpowiedz sobie sama - skoro nie pozwala Tobie na takie rzeczy to chyba sam widzi, że to nie jest normalne??

Gość RUBIANKA
i jeszcze na dokladke ............zmienia temat jak pytam co to za kolezanki ...........(bo wszystkich nieznam )az mnie unosi ze zlosci chyba obiadu dzisiaj nie bedzie

Gość RUBIANKA
sms mi nie pokazuje .no ale emeil mamy wspolny i widze jak sobie flirtuje ...........

Gość kalifonia
ale gnoj z niego

Gość RUBIANKA
no niema lekarstwa na facetow ...........tylko baby im w glowie :o

Gość RUBIANKA
chamidlo przez "CH"

Gość kaldjhfhbv
to ty tyz flirtuj z kolegami.bedzie mial nauczke. tylko tak zrozumie i dostanie za swoje

to jakis palant - ma wspolnego maila z Tobą i flirtuje z babami... moze z tą kolezanką łączy go cos wiecej...

Gość bronka1
Jeśli nic z tym nie zrobisz to facet będzie sobie pozwalal na jeszcze więcej. ich to trza krótko trzymać...

Gość RUBIANKA
CO MAM NIBY UDAWAC ZE TO MNIE NIE RUSZA ????????wygarne mu to dzisiaj i moze mi troche zlosci przejdzie a tez pewnego razu dzwonila taka jgo kolezanka ............i jak uslyszala ze jestem blisko to zakonczyla rozmowe ............. i co o tym myslec ?????????????????????????????????

Gość RUBIANKA
od zaraz zaczynam trzymac go krociutko ..a jak mu sie nie podoba to do widzenie !!!!!!!!!!!!!!1

pewnie chłopak ją puka co jakis czas... a na dodatek bawi go to, że sie wściekasz... taki typ

agapi wywołuje w tobie zaplanowana zazdros , czuje sie w ten sposob dowartosciowany, to chwyt kazdego faceta wszystekie te poczwary tak robia , zeby podwyzszyć swoje ego

myślę, że Twój facet nie ma do końca czystych intencji.. chyba czuje się zbyt pewnie, weź go potrzym trochę na dystans ;)

Gość RUBIANKA
i jeszcze jak sie unosi ze jak to ja tak moge go podejrzewac o romansowanie skoro on poza mna swiata nie widzi .... no rzesz w twarz ....co sie dzieje z dzisiejszymi facetami ?????????????

Gość Little wing
No wygląda na to ze facet cos po prostu kręci. Ja tam bym wcale nie ukrywała że mnie to wkurza tylko przycisnęła go do muru i postawiła sprawę jasno: nie życze sobie takich "kolezanek". A jeżeli nadal by się upierał że to takie zarty itd to zaczęłabym tak żartować ze swoimi kolegami. Jeżeli jemu wolno to dlaczego tobie nie?

Naucz go przyzwoitości :P Równouprawnienie ;) on dzwoni, to Ty też dzwonisz ;) proste... Jak wyjedzie z pretensjami powiedz mu, że lubisz z kolegami poflirtować tak jak on z koleżaneczkami :P

Gość RUBIANKA
pukac nie puka tego pewna jestem .ale ...........pewnie kiedys pukal , zreszta prawie wszystkie swoje znajome pukal ................ale pogodzilam sie jakos z tym i staram sie je unikac jak zarazy ........a dla niego to normalka ...........palant jeden

Gość simpatico
powiedz,że sobie tego nie życzy i tyle. Moim zdanie ,,kochanie tęsknie itp'' sa zarezerwowane dla jednej osoby

Gość RUBIANKA
mowilam mu nie raz ze mi przeszkadza jak odnosi sie do kolezanek .....(kochanie , slicznotko i tp.) a on mi nato ze juz tak ma ...........i ze postara sie zmienic no ale tej zmiany to ja nie widze :( kurka jego mac!!!!!!!!!!!!

to nie jest normalne żeby facet pisał smsy w stylu infantylnych bab. ech. ja bym takiego opierniczyła z góry na dół. o.

Gość RUBIANKA
pierdolca idzie dostac ...dzisiaj czeka go rozmowa i niema to tamto...........trza mnie byc kobieta z klasa na poziomie i dopiac swego PRAWDA KOBIETY?????

hehehe - wspominki sexualne nie są złe :P ja tez mam sporo \"kolezanek\" :P, z ktorymi czesto znałem sie bardziej dogłębnie :P i o ktore moja kobieta sie wścieka... ale ja nie demonstruje jej jak sie do nich zwracam :)

Gość RUBIANKA
a jak go nakryje na tych flircikach to mi mowi ..........ja juz dokonalem wyboru i wiem z kim chce spedzic reszte swojego zycia , ta kurwa to niech dorosnie i zakonczy dziecinade w stylu podrywacza !!!!!!!!!!!!wrrrrrrrrrrr

no dlatego mowie - gosc nie chce tracic kontaktu emocjonalnego z \"kolezankami\" zeby co jakis czas mieć gdzie sobie zamoczyć :P taka prawda

\"ja juz dokonalem wyboru i wiem z kim chce spedzic reszte swojego zycia \" niezły bajer :P dla naiwnych