Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manipulantka

nadżerka w ciąży - miał ktoś?

Polecane posty

Gość manipulantka

dowiedziałam się, że mam nadżerkę, za 2 miesiące poród - lekarz mówi, że zajmie się nią po porodzie. Czy moge rodzić z nadżerka, czy grozi mi cesarskie cięcie?

Gość nadzerka 2
Hej! Ja tez mam nadzerke! Lekarz powiedzial ze dopiero po porodzie sie nia zajmie!Pewnie ze mozesz normalnie rodzic! Nadzerka to tylko mala ranka w sciance pochwy:-)

Ja miałam nadżerkę w pierwszej ciąży. Mialam cc, ale z innego powodu. Po ciąży nadżerka samouistnie zniknęła. Teraz jestem w 2 ciąży, cytologia1grupa, zero nadżerki.

Gość a ja napisze na pomaranczowo
pewnie,ze nic ci nie grozi, i mozesz normalnie rodzic!! ja tez mialam nadzerke,mialam rowniez przed ciaza,ale lekarz powiedzial,ze jesli staramy sie o dziecko to nie bedzie teraz z tym nic robil,dopiero po porodzie. Rzeczywiscie zaszlam w ciaze,urodzilam,a pozniej mialam usunieta nadzerke i wszystko jest ok :) Nic sie nie boj :)

Ja miałam i usunelam 2 miesiace po porodzie. Nikomu sie nic nie stało- rodziłam naturalnie

Gość madziałka
ja też miałam ten problem w ciąży i został on zamrożony po porodzie więc głowa do góry ani tobie ani dzidziusiowi NIC nie grozi:)

U mie lekarz wykrył nadżerkę w 3 miesiącu ciąży i też podjął decyzję, że na razie nie będzie jej ruszał. Powiedział mi nawet że jak będę rodzić naturalnie to jest szansa że nadżerka sama zniknie. Niestety w moim przypadku tak się nie stało :( Oczywiście nadżerka nie przeszkodziła mi w porodzie naturalnym :)

ja mialam nadzerke, dowiedzialam sie o niej przed zajsciem w ciaze jeszcze byla tak malutka i nie dawala zanych zlych znakow ze nikt z nia nic nie robil w ostatnich mies ciazy gin mowil ze trzeba bedzie \"cos\" z tym zrobic a na kontrolnej wizycie po porodzie nadal byla tak malutka ze gin postanowil jej nie ruszac... mojej mamie za to po porodzie powiekszyla sie nadzerka i miala wypalana