Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem

prawo jazdy dokumenty

Polecane posty

Gość nie wiem nie wiem

może ktoś wie jak długo przechowuje siew WORD dokumenty potwierdzające kurs prawa jazdy wiem, ze ich nie wyrzucają ;) tylko słyszałam, ze po jakimś czasie przesyłają do wydziału ruchu drogowego tam gdzie osoba mieszka zdawałam egzamin już prawi 2 lata temu (n ie zdałam niestety) dokumentów nie odebrałam i zastanawiam sie gdzie ich teraz szukać czy muszę jechać do tego WORD , trochę mi się nie chce bo to ponad 100 km :(

Gość nie wiem nie wiem
mam taki zamiar spytałam z ciekawości czasem trafia się ktoś z podobną sytuacja do naszej ale dzięki za odzew :)

na miejscu na pewno będą wiedzieć, a między ośrodkami to też się może różnić. Pozdrawiam:)

Gość o matko.........
po roku przesyłaja do wydziału komunikacji miasta w którym jesteś zameldowana

Gość nie wiem nie wiem
dzięki o matko... właśnie takie informacje do mnie docierały przejdę sie chyba do tego wydziału :)

Gość Basia s
Dokumenty w WORd, przechowuje rok od czasu ostatniego egzaminu, później zwraca je do wydziału komunikacji i tam się znajdują. Wiem bo w tym pracuję. W razie pytań pisz. Odpowiem.

Gość o matko.........
bardzo proszę, ostatnio sama to załatwiałam:) jeśli chcesz zdawa egzamin w innym mieście niż Word w którym teraz są Twoje dokumenty to zadzwon do tego Word-u i poproś ich o wysłanie Twoich dokumentów tam gdzie chcesz zdawać egzamin, babka poda Ci nr faxu i wyślesz jej taki wnosek a w ciągu tygodnia bez potrzeby jechania tam papiery będą w tym ośrodku egzaminacyjnym w którym chcesz zdawać prawko. ja tak zrobłam, dokumenty były w łodzi, poprosiłam o przesłanie do Warszawy, a po tyg dostałam list polecony że moje dokumenty wysłali. powodzenia

Gość nie wiem nie wiem
spóźnione bardzo ale wielkie dzięki za wszelkie info :)