Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KlaudiaG

zapraszam młodych na pogaduchymam 21 lat

Polecane posty

Mam na imię Klaudia. 21 latek stuknęło w styczniu. Może znajde tu jakąś duszyczke na pogaduchy. :)

Gość
bo ze starymi nie da się gadać :D a mołodzi to do ilu lat?

Powiedziałabym że ze starszymi ode mnie czasem lepiej mi się rozmawia, ale musiałam dać jakiś tytuł nowemu tematowi, a z moją kreatywnością troche kiepsko :P

Nio hej, ja już od piatku leże w łóżku, mam serdecznie dośc, nawet wysunąć nosa na zewnątrz nie moge. wrrrrr na samą myśl mi jest smutno.... A w odpowiedzi na pytanie-nie ma ograniczeń wiekowychP::P:P:P:P:PP

mi już po mału przechodzi...tylko jeszcze katar mam...aha mam 24 lata :)

o boshe jakie nudy :(...a ty pracujesz gdzieś lub się uczysz?

Dziękuje bardzo. A o czym sobie pogadamy, bo mam nadzieje że nie o chorobie. Mi zostało jeszcze leżenie do poniedziałku, bo do tego czasu mam L 4 a jak pewnie wiecie to nie moge nigdzie wychodzić, a zresztą jeszcze mi nie przeszło.

Widze że tych chorych więcj tu jest, to przez tą ostanią pogode. A z jakich części Polski jesteście?

yhy jak masz na imię? Tak zaczynam studia od października i strasznie się boje. A pracuje w Rossmannie. a Ty?

Hania....ja nie pracuję...w domku siedzę i się nudzę...

greca tak zmokłam pare razy jak były te ulewy. No i byłam w Rybniku wtedy na otwarciu Focus Parku, a jestem ze śląska. Jastrzębie Zdrój

ja tez nie pracuje :) zamulam caly dzien w domu i ogladam filmy :-O

greca a ile masz lat i jak masz na imię ? :)

Hania jakie śliczne imię. Masz 24 lata tak? To co studiujesz, czy już po?? Mnie ta nuda zaczyna dobijać, ogólnie jestem żywą osobą, Chodzi o to że jestem non stop w ruchu, praca, same rozumiecie, a tu teraz tyle leżenia w łóżku bo choroba mnie dobadła. No cóż takie życie

nie,nie studiowałam....i dziękuję za pochwalenie imienia...mi tak nie bardzo podoba...bardziej podoba mi się twoje imię

Powiem szczerze, że ja ze swojego imienia jestem bardzo dumna, zawsze dziękuje rodzicą za nie. Poprostu co tu będe ukrywać kocham je i nie zamieniłabym na żadne inne. Choć pamiętam jak byłam mała to w szkole koleżanki i koledzy nie umieli go napisać i zawsze jak pisali w pamiętniku to albo przez \"C\" czyli Claudia, albo Klałdia, hehhe przez \"Ł\" A Twoje jest takie miłe w brzmieniu. Gdybyś przedstawiła się Hanna to inaczej by brzmiało, ale Hania. Bardzo ładnie. Przynajmniej to zdrobnienie. :)

fajnie że pracujesz w Rossmanie...zawsze wiesz kiedy są promocję i możesz wąchać fajne perfumiki :)

ehhehehe, tak mi też się podoba ta praca. Narazie staż mam krótki ale jestem zadowolona. A co porabiasz całymi dniami jak nie pracujesz i się nie uczysz? Masz męża, dzidziusia??

Hej laski! Ja tez mam 21 lat, też jestem przeziębiona, ale nie jest tak źle, bo własnie siedzę w pracy:) Naszczęscie tylko do 15:)

mam męża....już 4 lata...mąż pracuje...wiesz on zarabia ja wydaję :)...dziecka nie mamy,bo ja nie chcę....a ty masz męża,chłopaka?

YouCan--->hejka :)....o to jeszcze niecałą godzinkę będziesz w pracy :)....a co porabiasz w pracy?