Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KlaudiaG

zapraszam młodych na pogaduchymam 21 lat

Polecane posty

wrocław, zastanawiam sie nad zaocznymi... a Ty tez na dzienne idziesz?

Dobra dziewczynki, miło się gadało, ale już mnie z kompa zrzuca braciszek mój kochany, hehehhe. Też się rozchorował i do szkoły nie poszedł. Ale bede dobra siostra i pusze do komputera. Trzymajcie się dziewczynki, miłego dzionka i powodzenia w życiu. Mam naadzieje ze jeszcze se pogadamy kiedys, może dziś, ale gdyby nie to życze z calego serca powodzonka.

witam witam i o zdrowie pytam;) kurcze musiałam wstać o 7:30, koszmar jakiś po prostu... (tak to jest, jak większość wakacji śpi się do 11;) ), ale siostra do Łodzi przyjechała i trzeba było gdzieś tam ją zaprowadzić:). Księżniczka a z jakiego kraju On jest? Bardzo daleko? Greca może się przejedź do dziekanatu, tak najlepiej.

ale ja mam spory kawalek... nie studiuje w miescie w ktorym mieszkam obecnie :-O

ahaa uuu no to gorzej:( dzwoń do oporu, nie masz wyboru:) uu Włochy to spory kawałek... A planujecie jakoś się spotkać w najbliższym czasie?

Gość
czesc dziewczyny, czy i ja moge sie dołaczyc do Waszych pogaduch?? :)

Gość
a dziekuje, dziekuje :) Ksieżniczko :)

Gość
tez chora jestem :) hehe, ale trzymam sie dzielnie, wlasnie wrocilam do domku, ostatni dzien praktyk w szkole dzis mialam :) Powiem wam ze milo nawet bylo, ale ciezki kawalek chleba byc nauczycielem, zwłaszcza w gimnazjum! i mam nadzieje, ze uda mi sie w zyciu troche lepiej i nie bede musiala dzieci uczyc, bo moim marzeniem to nie jest... :)

Gość
wiesz, dzieici w skzole powiedzialy mi, ze wirus panuje... :P i dlatego wszyscy chorzy :) studiuje biologie :)

hehe Księżniczko z tym dzwonieniem to było do Grecy:D Hej Jusztyska🖐️:) Ulala, nie chciałabym być nauczycielem:D niestety często mnie denerwuje gdy tłumaczę komuś coś prostego a tamten nic nie kuma;) a co jest Twoim marzeniem?:D

Gość
Cudow mozna sie od dzieciakow dowiedzieć! :) Kierunek dla mnei bardzo fajny, moze troche wolałabym tak patrząc juz teraz z perspektywy biotechnologie, bardziej kreatywny kierunek, ale z biologii jestem zadowolona, jest to co lubie, co mnie interesuje :) A marzenie... zawodowe? pracować w jakimś laboratorium, w sumie to nie w jakimś a w mikrobiologicznym :) ale nie w szpitalu:) A inne marzenia... uuu dużo by mówić:D podróż do RPA, jedno z wielu :)