Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taaaka jedna

śluz

Polecane posty

Gość Taaaka jedna

przepraszam, za może głupie pytanie, ale...jak wygląda was śluz w ciąży? bo ja mam go bardzo dużo i boje się czy to nie wody płodowe, ale czy wody moga być żółte??

Gość megi2552
JA W DRUGIM I TRZECIM MIESIACU MIALAM GO W OGROMNYCH ILOSCIACH. CZASEM JAK MI POSIEKL TO MYSLALAM, ZE SIE POSIKALAM.BYLAM U LEKARZA I ROBILA BADANIE. WYSZLO, ZE TAKI MOJ UROK.

Gość megi2552
Lekarz powiedzial mi, ze wszystko warto sprawdzic bo roznie to bywa ale dopoki nie piecze i swedzi to na pewno nie jest zapalenie. Najlepiej jednak takie pytania kieruj do lekarza. Sprawdzi to i da Ci fachowa odpowiedz.

Gość Taaaka jedna
lekarz się mnie tylko pyta - czy występuje u mnie wydzielina - ja mu mówię, że taka normalna jak zwykle - a on no to dobrze i nic nie sprawdzał!

Gość megi2552
To idz do innego a jak dalej sie martwisz to idz do jakiejs prywatnej przychodni i zrob wymaz na bakterje- to kosztuje, ja placilam ponad 100zl.

Gość Taaaka jedna
A z badań na mocz tego się nie da sprawdzić?

Gość Mialam sluz
Oj z megi zgodzic sie nie moge! Ja mialam normalny sluz jak kazda kobieta w ciazy! Bylo go jedynie bardzo duzo! Czasami lalo mi sie po nogach! I lekarz stwierdzil po badaniu ze to grzybica! A nie swedzialo i nie pieklo! Najlepiej autorko zapytac o to lekarza! U mnie pomogla tygodniowa kuracja tylko dlatego ze zglosilam sie os razu!!!

Gość dalajka664
Chyba niema co sie przejmowac,ja tez taki mam,zolty albo bialy bardzo gesty ciagnacy sie,nigdy takiego niemialam,tylko teraz w ciazy

Gość Mialam sluz
Do autorki!!!! Powiedz lekarzowi zeby sprawdzil pod mikroskopem, wystarcza 2 sekundy i bedzie wiedzial czy jest ok:-)!

Gość Mialam sluz
A widze ze piszecie ze wasz sluz jest ciagnacy!!!! Moj jest mleczny i jak woda???????????????? Ma tez ktoras taki??????????????ß

Gość megi2552
DLATEGO PISZE, ZEBY TO SPRAWDZILA!!!!!! PRZECIEZ NIE WMOWISZ MI, ZE MAM GRZYBICE A WLASNIE TAKI SLUZ MIALAM. W TAMTYM ROKU PORONILAM I PO ZABIEGU MIALAM BARDZO OBFITY SLUZ. LEKARKA ZMARTWILA SIE, ZE MOZE TO BYC ZAPALENIE WIEC WYSLALA MNIE NA BADANIE I OKAZALO SIE, ZE JESTEM ZDROWA TYLKO TAKI MOJ UROK. CZYTAJCIE DOKLADNIEJ CO KTO INNY PISZE!!

Gość megi2552
Ja zawsze jak mnie cos niepokoji to ide to sprawdzic a w ciazy uwazam, ze warto zadawac tysiace pytan i sprawdzac. Moja znajoma np. miala powazna chorobe nie pamietam nazwy ale od ktorej mozna dostac raka szyjki macicy, wogole bez objawow tylko poszla tak z ciekawosci zrobic cytologje i okazalo sie , ze ma 3. Nie ma reguly kazda z Nas jest inna i inaczej wszystko przechodzi.