Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aasasas

kto pomoze w sciagnieciu na kompa jakiś dzwonkow na komorke? chce sobie zgrac

Polecane posty

Gość aasasas

a na ogolnym nikt mi nie odpisal:( prosze powiedzcie skad wy bierzecie dzwonki na komorke

Gość ... rock
ściągnij sobie program do robienia dzwonków i szalej:) Proponuję Rzeźnika

Gość aasasas
ale ja bym chciala jakies dzwonki typu "odbierz telefon" itp, rozna muzyke, wiesz skad sciagnac?

Hmmm rzeczywiscie temat zdrowia dotyczy.... :O Ale co tam maruda nie jestem ;) Nie po to weszlam na ten topic zeby Ci wyklady prawic ;) A kabelek do telefonu masz ? Jesli tak to teraz wystarczy sciagnac jakis dobry program do tworzenia dzwonkow.Ja mam motorola mp3 maker.Ale tego sie z neta sciagnac nie da,bo szukalam.Wiec niestety ale bedziesz musiala sobie poszukacWejdz na strone www.instalki.pl Albo wpisz w google jakies haslo dotyczace tworzenia dzonkow mp3 .Musisz niestety pokombinowac :)

ja biore mp3 jako dzwonek albo sciagam z neta (pelno jest tego) np. z torrentow i sobie kablem wrzucam na telefon :)

Gość ... rock
typu "odbierz telefon" to nie wiem, ale za pomocą rzeźnika możesz zrobić sobie dzwonek z każdej piosenki.

Podaj maila to Ci kilka przesle jak bede miala czas :) Sprobuje teraz jak dam rade.Ale nie obiecuje.Ale to maja byc fragmenty mp3 ? Np refren jakiejs piosenki? Bo ja takie tylko mam.Innych nie chce.Po prostu jak mi sie jakas piosenka podoba to sobie \"wycinam\" z niej jakies 15 sekund

Gość ... rock
nie orientuję się zbytnio, a nie mam takich plików na kompie, żeby sprawdzić...

Ja tez jeszcze pare dni temu nawet nie wiedzialam,ze istnieje taki format :) Ale kupilam sobie samsunga i na sygnal wiadomosci moge ustawic jedynie dzwonki w formacie mmf. Cos podobnego do AMR :O Troche lepiej slychac.No ale wole takie niz standardowe :P Bo te to wogole jak z kosmosu sa